Keystone logo

4 MBA Programmer i Ledelse Utviklingsledelse 2024

Filtre

Filtre

 • Ledelse
 • Utviklingsledelse
Studieretninger
 • Ledelse (4)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  MBA Programmer i Ledelse Utviklingsledelse

  Hva er utviklingsledelse?
  Utviklingsledelse er prosessen med å planlegge, styre og kontrollere utviklingen av en organisasjons produkter, tjenester eller systemer. Det inkluderer koordinering og integrering av alle aktiviteter knyttet til utvikling av nye eller forbedrede produkter, tjenester eller systemer. Målet med utviklingsledelse er å sikre at en organisasjons produkter, tjenester eller systemer utvikles på en tidsriktig og kostnadseffektiv måte som møter behovene til organisasjonens kunder eller klienter.

  Hva kan jeg gjøre med en grad i utviklingsledelse?
  Det er mange karrieremuligheter tilgjengelig for de med en grad i utviklingsledelse. Development Management roller inkluderer prosjektleder, produktleder, programleder, forretningsanalytiker og teknisk skribent. Med en grad i utviklingsledelse vil du ha ferdighetene og kunnskapen som er nødvendig for å kunne planlegge, koordinere og overvåke utviklingen av nye produkter, tjenester eller systemer.

  Hvorfor studere utviklingsledelse?
  Ved å studere utviklingsledelse lærer studentene hvordan de kan styre utviklingsprosessen fra start til slutt. Dette inkluderer å lære å identifisere behovene til en organisasjons kunder eller klienter, lage en utviklingsplan som møter disse behovene, og implementere og overvåke fremdriften til planen. Å studere utviklingsledelse kan også hjelpe studentene til å forstå de ulike stadiene av produktutvikling, fra idé og design til produksjon og markedslansering. Denne kunnskapen er viktig for de som ønsker å jobbe i prosjektledelse, produktledelse eller programlederstillinger.

  Typer utviklingsledelse grader
  Det finnes en rekke utviklingsledelsesgrader tilgjengelig på både lavere og høyere nivå. Disse programmene kan gi studentene ferdighetene og kunnskapen som er nødvendig for å forfølge en karriere innen utviklingsledelse. Undergraduate grader i utviklingsledelse dekker vanligvis emner som prosjektledelse, forretningsadministrasjon og økonomi. Graduate grader i utviklingsledelse lar ofte studentene spesialisere seg på et bestemt område, for eksempel produktutvikling eller forretningsadministrasjon.