Les den offisielle beskrivelsen

85391_85325_banner1180x290.jpg

University of Hawaii, Shidler College of Business har levert sitt førsteklasses Executive MBA-program som skal trene, veilede og forberede Vietnams toppledere som ønsker å heve deres ledelses- og ledelsesevner. Det er kjent som VEMBA ( Vietnam Executive MBA ). VEMBA Hanoi startet sin første kohorte i 2001 og utvidet til HCMC i 2007.

Nettsted: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Dette 21-måneders executive format programmet tillater deltakere som bor i Hanoi eller Ho Chi Minh-byen, Vietnam for å opprettholde heltid lederstillinger mens tjene sin grad. Studentene vil lære av en integrert, moderne læreplan som inkorporerer kjernevirksomhetsdisipliner med banebrytende forretningspraksis, blant annet: innovasjon og entreprenørskap, styring av informasjonsteknologi og e-business, supply chain management, wealth management og branding. Alle klasser holdes i Vietnam med en valgfri sommerstudie ved University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Et sentralt element i programmet er Business Practicum-prosjektet, slik at studentene kan engasjere seg i rådgivning i real-life.

MBA for ledere i Vietnam programmet har allerede vist seg å være enormt vellykket i å fremme mange kandidater karrierer for de siste 18 årene i Vietnam. Med over 700 alumni som har viktige forretningsposisjoner i alle økonomiske sektorer i Vietnam og over hele verden, tilbyr MBA for Executive i Vietnam et av de mest verdifulle forretningsnettene.

Således, med sin grad fra University of Hawaii, vil MBA for Executives in Vietnam kandidater vise seg at de har tillit og ferdigheter til å konkurrere om toppledere, ikke bare i Vietnam, men hvor som helst i verden.

Noen fakta:

  • Dette er det eneste AACSB-akkrediterte programmet som tilbys i Vietnam. AACSB iswas ble grunnlagt i 1916 i USA for å gi akkreditering til virksomhetsskoler. Dens grunnleggere er Columbia University, Cornell University, Harvard University, University of Chicago, University of Illinois, University of Pennsylvania, Yale University og andre prestisjetunge universiteter i USA. Det er kjent at mindre enn 5% av handelshøgskoler over hele verden holder denne eliten akkreditering. Ikke alle medlemmer av foreningen er akkreditert.
  • I 2018, amerikanske nyheter
  • I den største akademiske rangering av globale universiteter implementert av Center for World University Ranking for 2018-2019-perioden, ble University of Hawaii at Manoa rangert 306 av 18.000 universiteter over hele verden. Denne fantastiske rangeringen plasserer UH-Manoa i topp 1,7% av universiteter over hele verden. Harvard University rangert som nummer 1 i verden, etterfulgt av Stanford University ved nr. 2 og Massachusetts Institute of Technology nr. 3.

To treningssteder i Vietnam er Hanoi og Ho Chi Minh-byen . Du kan også velge å studere to sommerkurs i Honolulu , Hawaii, USA.

Klasseromadresse: Suite 312, 3. etasje, Kontorsenter, Tårn C, N04 - UDIC Kompleks, Hoang Dao Thuy Street, Thanh Xuan District, Hanoi, Vietnam

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Vietnamesisk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

The University of Hawaii, Shidler College of Business Vietnam

University of Hawaii, Shidler College of Business har levert sitt førsteklasses Executive MBA-program som skal trene, veilede og forberede Vietnams toppledere som ønsker ... [+]

Oversikt

University of Hawaii, Shidler College of Business har levert sitt førsteklasses Executive MBA-program som skal trene, veilede og forberede Vietnams toppledere som ønsker å heve deres ledelses- og ledelsesevner. Det er kjent som VEMBA (Vietnam Executive MBA). VEMBA Hanoi startet sin første kohorte i 2001 og utvidet til HCMC i 2007.

Nettsted: http://shidler.hawaii.edu/vemba

Dette 21-måneders executive format programmet tillater deltakere som bor i Hanoi eller Ho Chi Minh-byen, Vietnam for å opprettholde heltid lederstillinger mens tjene sin grad. Studentene vil lære av en integrert, moderne læreplan som inkorporerer kjernevirksomhetsdisipliner med banebrytende forretningspraksis, inkludert innovasjon og entreprenørskap, styring av informasjonsteknologi og e-business, supply chain management, wealth management og branding. Alle klasser holdes i Vietnam med en valgfri sommerstudie ved University of Hawaii på Manoa i Honolulu, Hawaii, USA. Et sentralt element i programmet er Business Practicum-prosjektet, slik at studentene kan engasjere seg i rådgivning i real-life.... [-]

Vietnam Hanoi
September 2019
Engelsk
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk
Address
Suite 312, 3rd Floor, Office Center, Tower C N04-UDIC Complex, Hoang Dao Thuy Street
Hanoi, Hanoi, Vietnam