Les den offisielle beskrivelsen

Om International Business School - Budapest Fra en skole som ble grunnlagt i 1991 som den første private høyere utdanning høyskole i Sentral-Europa, IBS - Budapest har vokst til en stor business school. Det er et attraktivt sted å lære og undervise på grunn av våre samarbeidende kultur - en blanding av faglig rigor, samarbeidsvillig teamarbeid, entreprenørskap, mangfold og kontinuerlig innovasjon. Den faglige erfaringen vi tilbyr er å gi våre studenter fra over 60 land i verden ikke bare med en lavere eller høyere grad, men ferdigheter og nettverksbygging muligheter som gir livslang konkurransefortrinn.

IBS tilbyr studieprogrammene med The University of Buckingham og University of the West of Scotland, de beste moderne universitetene i Storbritannia. Denne langvarige strategiske alliansen har hjulpet oss til å utvikle en fleksibel og praksisrettet læreplan med et globalt synspunkt som nærer kreativ tenkning, skarpe intellekt og interkulturell forståelse. Vårt hjem, Budapest, er en rask utvikling, spennende by hvor historisk tradisjon og moderne business og entreprenørskap kombineres for å gi en oppkvikkende atmosfære for å leve, arbeide og studere. Vår campus i Wien huser studenter fra 15 land i verden, og tilbyr en virkelig interaktiv master erfaring på grunn av sine små klasse størrelser. Grunner til å velge IBS Attraktivt tilbud Å være en privat høyskole, tilpasser IBS raskt på behovene til en stadig skiftende internasjonale markedet og endrer sine opplæringsprogrammer tilsvarende. internasjonalt miljø Internasjonale eksperter, gjest professorer og studenter fra hele Europa, Asia og Afrika gjør IBS en attraktiv arena for kulturell samhandling og nettverksbygging. Gjennom våre utvekslingsprogrammer, kan IBS studenter studere i mer enn 80 partnerinstitusjoner i over 20 land. britiske grader I tillegg til akkrediterte Hungarian grader, våre studenter har mulighet til å studere for bachelor- og mastergrader som er tillagt av den prestisjetunge University of Buckingham. Spennende studentlivet Budapests travle studentlivet er en godbit for alle som kommer til å studere her. Den unge, kosmopolitisk miljø og flerkulturell atmosfære gjør oppholdet i utlandet en av de mest minneverdige opplevelsene i livet ditt. Teamarbeid og kompetanseutvikling Forretningsmannen i fremtiden vil ha til å fungere både som teamleder og et team medlem. Av denne grunn er en vesentlig del av profesjonell praksis gjøres i små grupper. Dette hjelper studentene til å forbedre sine evner i kommunikasjon, forstå ulike synspunkter, håndtere konflikter og mestre lederskap.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

International Business School – Budapest

Vårt unike MBA i Data Driven Management-programmet er en transformasjonsopplevelse som tar sikte på å utvikle viktige faglige og myke ferdigheter for å pleie lederne av d ... [+]

Vårt unike MBA i Data Driven Management-programmet er en transformasjonsopplevelse som tar sikte på å utvikle viktige faglige og myke ferdigheter for å pleie lederne av det 21. århundre.

Programmet utforsker og utvikler alle områder av bedriftsledelse, med sterk vekt på de mest etterspurgte ferdigheter i virksomheten: analytiske ferdigheter, datahåndtering, forretningsinformasjon og et bredt spekter av myke ferdigheter. IBS MBA-opplevelsen er et års heltidsprogram, designet for fagfolk med 3 til 5 års arbeidserfaring.

Vårt program fokuserer først på "kjernevirksomhet", dvs. nødvendige kompetanser til å kommunisere og samarbeide med andre interessenter, å skaffe seg solid organisasjons-, prosjektledelse og up-to-date finansiell og analytisk kompetanse. Den andre delen av programmet fokuserer på "funksjonelle ferdigheter", dvs. avanserte ferdigheter for å styre roller i bedriftsorganisasjoner, inkludert datahåndtering og forretningsinformasjon, kundeforholdsstyring og strategiske beslutningsferdigheter. Programmet avsluttes med et capstone-prosjekt som vurderer dine nyoppkjøpte forretningsområder og forretningsunderretningsferdigheter.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk

MSc with a truly international experience

Study for a British degree in the heart of Europe!

The IBS Experience with Bachelor's students

The IBS Experience with Master's students

Students from 65 countries of the world

International Business School, Budapest
Address
Záhony u. 7., Budapest
1031 Budapest, Ungarn
Nettsted
Telefon
+36 1 588 8600