Wisconsin International University Ukraine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Som kjent, i dag er det mange statlige og private høyere utdanningsinstitusjoner i Ukraina som trener personell på forretningsreise. Men hva gjør vårt institutt forskjellig fra dem alle?

WIUU, den første felles ukrainsk-amerikanske Institute, etablert i 1997, er godkjent av departementet for utdanning og vitenskap i Ukraina for å tilby bachelor- og masterprogrammer.

WIUU er det eneste universitetet i Ukraina har de programmer akkreditert av International Accrediting Agency - FIBAA.

WIUU medlemskap i American Chamber of Commerce i Ukraina og tysk-ukrainsk Society of Economics and Science (Bonn, Berlin, Mainz) samt en rekke partnere universiteter i utlandet gjør at WIUU elevene praktisere, studere og trene i utlandet (USA og Vest-Europa ), utvikle en betydelig grad av kompetanse om kultur, politikk, økonomi og språk. WIUU tilbyr et komplett utvalg av sommer- og vinterprogram i Florida, Heidelberg, München, London, Plymouth, Madrid, Paris og Strasbourg. WIUU studenter integrere kunnskap om ukrainske og amerikanske læreplaner i aktivitetene til internasjonale selskaper og virksomheter. Kurs og internship tatt ved WIUU partner universiteter er anerkjent av WIUU.

Landene som er representert på WIUU

Studenter fra forskjellige land har deltatt WIUU: Aserbajdsjan, Belgia, Egypt, Finland, Georgia, Ghana, India, Iran, Kasakhstan, Latvia, Libya, Nigeria, Pakistan, Folkerepublikken Kina, Republikken Kamerun, Republikken Gambia, Republikken Serbia , Russland, Saudi-Arabia, Sør-Afrika, Tyrkia, Turkmenistan, Ukraina, USA etc.

forskningsaktiviteter

WIUU lærere og studenter ta del i forskningsaktiviteter ved Universitetet. Amerikanske og ukrainske lærere hjelpe elevene til å bygge opp sin forskning ferdigheter og gi faglig veiledning i ulike fagområder.

WIUU organiserer og deltar aktivt i internasjonale konferanser og seminarer i Ukraina og i utlandet.

WIUU publiserer en forsknings Journals "Utdanning, Management, og Business: International Dimension".

WIUU Master Class

Det er en Master Class på Problemer med bærekraftig utvikling gitt for WIUU studenter. Eksperter i internasjonale organisasjoner, ansvarlige medlemmer av diplomatiske stasjoner, politikere, frivillige organisasjoner og næringsliv sirkler er invitert til å arbeide med elevene i Master Class format.

WIUU studieprogrammene

Joint Ukrainsk - amerikansk Bachelor i økonomi og administrasjon og ledelse / International Business ledende studenter til ukrainske Diplomer - Bachelor of Management / Bachelor of International Business and International Diploma - Bachelor of Business Administration.

Amerikansk grad - Bachelor of Business Administration ledende studenter til International Diploma - Bachelor of Business Administration.

Ukrainsk grad - Bachelor of Management fører til ukrainsk stat Diploma - Bachelor of Management ukrainsk grad - Bachelor of International Business fører til Diploma i International Business amerikansk Degree - Master of Business Administration (MBA) som fører til International Diploma - Master of Business Administration.

Ukrainsk grad - Master of International Management fører til ukrainsk stat Diploma-Master of International Management.

Karriereveiledning og internship tjeneste

Forretnings internship ble opprettet på WIUU som et skritt mot å nå mål om å bli den ledende utdanningsinstitusjon i sin studenter arbeidsevne. Hovedformålet med internship er å gi studentene praktisk erfaring i virksomheten i henhold til internasjonale og ukrainske standarder. Medlemskap i American Chamber of Commerce og tysk-ukrainsk Society of Economics and Science hjelper WIUU å finne selskaper å samarbeide med.

Bibliotek og internett sentrum

WIUU har en høy kvalitet bibliotek, som fungerer som en av de viktigste verktøyene for å studere ved WIUU. Biblioteket holder lærebøker, bøker, tidsskrifter og annen faglitteratur i ukrainsk, engelsk, tysk, russisk og andre språk. WIUU serveren holder katalog og ordbøker som lett kan nås. Elevene kan bruke et leserom for sine bekvemmeligheter. WIUU bibliotekpersonalet er alltid villig til å hjelpe deg med informasjon søk.

WIUU Internet Center åpner tilgang til virtuelle Internet databaser: biblioteker, informasjonssentre, utenlandske forlag, arkiver og vitenskap magasiner. Internett gir fjernundervisning teknologier og kobler WIUU til kolleger og samarbeidspartnere over hele verden.

Stipend og utmerkelser

Stipendet gis til vinnerne av WIUU Business English Competition valgt av styret.

De beste studentene tilbys et stipend for å studere ved WIUU, ICM, Richmond University og andre partner universiteter etter anbefaling av WIUU styret.

Ikke-studieprogrammene

Language School, Kurs og Testforberedelser på engelsk, tysk og spansk

  • Regelmessig Semester Kurs (september-desember, februar-mai)
  • Intensive sommerkurs (juli og august)
  • Treninger med morsmålsbrukere.

WIUU tilbyr test forberedelse inkludert TOEFL, GMAT og JELTS samt programmer for lokale næringslivsledere.

WIUU organiserer Mini-MBA-programmer, kurs og seminarer for lokale bedriftsledere som trenger opplæring i bestemte områder av Human Capital, økonomi, internasjonale standarder for regnskap, salgs Technologies, markedsføring, Hotel Management, tysk, engelsk etc. Målet er å gi kunnskap og ferdigheter i henhold til forventningene og ønskede resultater av traineene. Grundig behovsanalyse utføres før programmet starter. Programmet er utviklet med behandlingen av traineer behov og bakgrunn.

Vårt fakultet er høyt kvalifiserte fagfolk i ulike områder av næringsliv og forvaltning. Hvert år WIUU inviterer fremtredende professorer fra Fulbright Scholar Program og instruktører fra Fredskorpset og internasjonale firmaer.

WIUU er en av de første som har innført Avstand-læring og on-line programmer og oppdateres konstant nye metoder og teknikker etablerte inn utdanningsprosessen.

Oppsummering alt nevnt ovenfor, kan vi konkludere med at utdanningen ved WIUU er en læring og livserfaring som gjør at unge mennesker til å utforske sitt potensial og forbereder dem for den moderne verden utfordringer.

Når det gjelder studentenes liv på WIUU, det er ganske interessant og diverse. Disse er ikke bare klasser, men også forskningsvirksomhet, deltakelse i årlig idrett og kulturelle arrangementer og festivaler i regi av vår University. WIUU studenter utgi en avis, hvor de kan dele informasjon, verden, land og universitet nyheter og avsløre sine funn. Mer enn det, våre studenter og lærere medlemmer forberede og feire sammen ukrainske og internasjonale helligdager. Studentene arrangerer diverse underholdningsprogrammer på engelsk - konserter, spill, konkurranser og diskoteker. I tillegg er WIUU studenter oppfordres også til å ta del i varierte turer og utflukter i Ukraina og andre land.

Mission

WIUU er en høyere utdanning samfunnet forpliktet til å hjelpe sine elever bli produktive, entreprenør, konkurransedyktige og ansvarlige borgere forutsatt moralske og etiske verdier. WIUU har som oppgave å skape et stimulerende undervisning og læringsmiljø for flerkulturell studentmasse og internasjonalt tenkende fakultet. Programmene har en internasjonal virksomhet fokus er designet for å møte behovene til det 21. århundre fagfolk og ledere i det globale samfunnet. WIUU elevene får en mulighet til å praktisere, studere og trene i utlandet, utvikle en betydelig grad av kompetanse om kultur, politikk, økonomi og språk.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk
  • Ukrainsk

Se MBA » Se BBA'er »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 Ukraina Kiev

Ukrainsk-amerikanske Liberal Arts Institute "Wisconsin International University (USA) Ukraina" er stolte av å tilby MBA-programmet. Vårt program er fokusert på den tradisjonelle MBA læreplanen, og eksemplifiserer en god balanse mellom kvalitative og kvantitative kurs. [+]

Master of Business Administration (MBA)

Ukrainsk-amerikanske Liberal Arts Institute "Wisconsin International University (USA) Ukraina" er stolte av å tilby MBA-programmet. Vårt program er fokusert på den tradisjonelle MBA læreplanen, og eksemplifiserer en god balanse mellom kvalitative og kvantitative kurs. Kursene er undervist fra midten og toppledelsen perspektiv og utvikle ferdigheter, kunnskap og innsikt som gjør at et skifte fra funksjonell kompetanse til bred strategisk ledelse. Deltakerne får solide fundamentale sammen med de verktøy som kan umiddelbart anvendes i en aktuell bedrift setting. Vårt mål er å utarbeide en kompetent og trygg leder som kan møte morgendagens utfordringer.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
Kyiv, 01601, Ukraine

Kiev, UA
Sosiale medier