International Institute of Business, Business School (IIB)

MBA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag fra International Institute of Business er å skape verdier for enkeltpersoner, bedrifter og samfunn gjennom:

 • Praktisk, kompleks utdanning, rettet mot leder- og organisasjonsutvikling;
 • Anvendt forskning innen ledelse;
 • Inkorporering av verdens beste ledelsesmessige praksis i den ukrainske virksomheten;
 • Proaktive, klientorienterte metoder for utdanning

IIB verdier

 • Vi tror at arbeidet med effektivitet er den viktigste drivkraften til markedsøkonomien.
 • Vi streber etter å øke effektivitetsnivået for den ukrainske økonomien ved å inkorporere verdens beste ledelsesmessige erfaringer i forretningspraksis.
 • Vi garanterer kvaliteten på våre programmer, og tilbyr produksjonsbeslutninger for våre kunder.
 • Vi håper å være effektive i alt vi gjør.

Ærlighet

 • Vi dyrker miljøet av ærlighet, tillit og samarbeid og følger høye etiske standarder.
 • Vi tror at ærlighet er en hjørnestein i å oppnå den virkelige faglige og individuelle suksessen.

kompetanse

 • Vi tilbyr kompetanse og profesjonalitet. Vi streber etter å gradvis inkorporere verdens faglige standarder i den ukrainske virksomheten.
 • Vi innser at en høy kvalitet på forretningsutdanning må tilpasse seg endringer i globale forretningsprosesser i kulturell og teknologisk respekt.
 • Vi forblir fleksible i å levere og inkludere de betydelige endringene i bedriftsmiljøet i studieprosessen og hverdags profesjonell vekst.

Samarbeid

 • Vi tilbyr den integrerte porteføljen av produkter for å tilby effektive løsninger for våre kunder.
 • Vi skaper en unik atmosfære av samarbeid og gjensidig støtte for å sikre suksess for begge parter. Vi bruker hele samarbeidspotensialet i våre aktiviteter og produktportefølje.

Arbeidsoppgaver

 • Vi er ansvarlige for kvaliteten og effektiviteten av våre programmer.
 • Vi følger den samfunnsansvarlige tilnærmingen som en hjørnestein i demokrati, markedsøkonomi og produktiv økonomisk utvikling.

Innovasjon

 • Vi tror sterkt på at effektivitet og konkurranseevne i den moderne verden er avhengig av evnen til å implementere innovasjoner. Det raskt skiftende miljøet skaper et behov for stadig innovative forandringer i ledelsen.
 • Vi innlemmer innovasjon i våre produkter, følger verdens beste praksis og gjennomfører egen forskning.

Historie

Internasjonalt institutt for næringsliv (International Center for Privatization, Investment and Management, ICPIM ) er grunnlagt i samsvar med dekretet fra ukrainske ministerråd som en ideell, uavhengig trening og utdanningsinstitusjon ved ukrainske akademiet for offentlig administrasjon kontor president og sentral European University Foundation. Målet var å etablere en ukrainsk utdanningsinstitusjon som ville legge til rette for økonomisk reform i Ukraina gjennom å tilby pedagogiske tjenester innen bedriftsledelse. Dr. Henryk Sterniczuk, International Programs direktør ved University of New Brunswick var den første presidenten i IIB .

Siden grunnleggelsen har IIB utdannet mer enn 45000 kvalifiserte fagpersoner: ledere, verdipapirforetak / -forhandlere, investeringsforvaltere, depotmottakere / registratorer, eiendoms- og bedriftsvurderingere, aktuarer, insolvensforvaltere og andre.

1996

Internasjonalt Institutt for Business er Business School № 1

International Institute of Business deltok i en undersøkelse, levert av EDUNIVERSAL og ble anerkjent som Business School № 1 for troverdighet i markedet for forretningsopplæring i Ukraina og internasjonal innflytelse. Formålet med undersøkelsen er å gi objektiv informasjon om internasjonal påvirkning av universiteter med ulike nivåer av internasjonale ambisjoner og innflytelse, noe som gjør det mulig å velge de beste mulighetene for studenter i hver av de 9 geografiske sonene.

2017

IIB lanserte et program General MBA Carousel modell. Bekreftelse av AMBA-akkreditering (Forening for MBA, London, Storbritannia) av alle MBA-programmer.

Fakulteter

Teamet av høyt kvalifiserte og erfarne professorer med forskjellig bakgrunn består av kjente ukrainske og utenlandske spesialister, som har omfattende undervisnings-, forsknings- og konsulentopplevelser og skaper et unikt læringsmiljø for å sikre profesjonell og individuell vekst av programdeltakere.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Russisk
 • Ukrainsk

Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Deltid 21 måneder November 2019 Ukraina Kyiv

Oppdraget til Executive MBA-programmet er å fremme bærekraftig utvikling av voksende bedrifter gjennom en systematisk tilnærming til bedriftsledelse, basert på begrepet økt verdi av et selskap. [+]

Målgruppen for Executive MBA består av erfarne ledere, som forsøker å forstørre sfæren av deres forretningsmuligheter, blant annet:

Forretnings eiere;Konsernsjef og toppledere.

Start: 21.11.18

Programformat: 5-dagers moduler, en gang i måneden, fra onsdag til søndag. Programvarighet: 21 måneder. Programsprog: russisk, ukrainsk.

Som et resultat av studiet av Executive MBA-programmet, vil du anskaffe:

Strategisk tenkning og evne til å ta de riktige avgjørelsene, basert på prinsippet "Tenk globalt, handle lokalt".Evne til effektivt å håndtere utfordringene i bedriftsmiljøet.Kunnskap om hundrevis av nyanser og metoder for vellykket utvikling av selskapet.Profesjonell samhandling på forretningsnivå og vennlige kontakter med toppledelsen av ukrainske og utenlandske selskaper.... [-]

MBA

Generell MBA

Campus Heltidsstudier Deltid 18 måneder March 2019 Ukraina Kyiv + 1 fler

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter. [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter.

Modulene som tilbys til studentene, er rettet mot dannelsen av systemet med praktisk kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å forstå utviklingen av utviklingen av innenlandsk og internasjonal virksomhet, løse de viktigste problemene i selskapet og øke effektiviteten i oppfyllelsen av administrative funksjoner i forhold til høy turbulens i næringslivet.

Fordeler

Målet med programmet er å skaffe seg generelle lederegenskaper og avanserte praktiske forretningsverktøy gjennom:... [-]


Internasjonal MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 25 måneder September 2019 Ukraina Kyiv

Internasjonal MBA er et dual degree program med den unike verdi proposisjonen i Ukraina. Det er implementert av Ukrainian Business School "International Institute of Business" i samarbeid med den ledende østerrikske Business School MCI (Management Center Innsbruck). [+]

For hvem:

ØManagers av С-nivå og eiere av bedrifter som driver forretninger både i Ukraina og i utlandet.

Leveringsmodus:

ØLearning-modul (ansikt til ansikt): 5 dager (en gang i måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

ØDuring intermodulær tid: online klasser og lekser.

Programvarighet:

ØStart - 22. november 2018

ØKompletjon - desember 2020

Dokumenter ved gjennomføring av programmet:

Øyeblikkelig MBA Diploma utstedt av Business School «International Institute of Business»

ØDiplomurkunde (Management Center Innsbruck)

ØKertifiser fra MBA-foreningen

Semesteravgift:

ØDen totale kostnaden for det internasjonale programmet МВА er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]