Les den offisielle beskrivelsen

Oppdrag fra International Institute of Business er å skape verdier for enkeltpersoner, bedrifter og samfunn gjennom:

 • Praktisk, kompleks utdanning, rettet mot leder- og organisasjonsutvikling;
 • Anvendt forskning innen ledelse;
 • Inkorporering av verdens beste ledelsesmessige praksis i den ukrainske virksomheten;
 • Proaktive, klientorienterte metoder for utdanning

IIB verdier

 • Vi tror at arbeidet med effektivitet er den viktigste drivkraften til markedsøkonomien.
 • Vi streber etter å øke effektivitetsnivået for den ukrainske økonomien ved å inkorporere verdens beste ledelsesmessige erfaringer i forretningspraksis.
 • Vi garanterer kvaliteten på våre programmer, og tilbyr produksjonsbeslutninger for våre kunder.
 • Vi håper å være effektive i alt vi gjør.

Ærlighet

 • Vi dyrker miljøet av ærlighet, tillit og samarbeid og følger høye etiske standarder.
 • Vi tror at ærlighet er en hjørnestein i å oppnå den virkelige faglige og individuelle suksessen.

kompetanse

 • Vi tilbyr kompetanse og profesjonalitet. Vi streber etter å gradvis inkorporere verdens faglige standarder i den ukrainske virksomheten.
 • Vi innser at en høy kvalitet på forretningsutdanning må tilpasse seg endringer i globale forretningsprosesser i kulturell og teknologisk respekt.
 • Vi forblir fleksible i å levere og inkludere de betydelige endringene i bedriftsmiljøet i studieprosessen og hverdags profesjonell vekst.

Samarbeid

 • Vi tilbyr den integrerte porteføljen av produkter for å tilby effektive løsninger for våre kunder.
 • Vi skaper en unik atmosfære av samarbeid og gjensidig støtte for å sikre suksess for begge parter. Vi bruker hele samarbeidspotensialet i våre aktiviteter og produktportefølje.

Arbeidsoppgaver

 • Vi er ansvarlige for kvaliteten og effektiviteten av våre programmer.
 • Vi følger den samfunnsansvarlige tilnærmingen som en hjørnestein i demokrati, markedsøkonomi og produktiv økonomisk utvikling.

Innovasjon

 • Vi tror sterkt på at effektivitet og konkurranseevne i den moderne verden er avhengig av evnen til å implementere innovasjoner. Det raskt skiftende miljøet skaper et behov for stadig innovative forandringer i ledelsen.
 • Vi innlemmer innovasjon i våre produkter, følger verdens beste praksis og gjennomfører egen forskning.

Historie

Internasjonalt institutt for næringsliv (International Center for Privatization, Investment and Management, ICPIM ) er grunnlagt i samsvar med dekretet fra ukrainske ministerråd som en ideell, uavhengig trening og utdanningsinstitusjon ved ukrainske akademiet for offentlig administrasjon kontor president og sentral European University Foundation. Målet var å etablere en ukrainsk utdanningsinstitusjon som ville legge til rette for økonomisk reform i Ukraina gjennom å tilby pedagogiske tjenester innen bedriftsledelse. Dr. Henryk Sterniczuk, International Programs direktør ved University of New Brunswick var den første presidenten i IIB .

Siden grunnleggelsen har IIB utdannet mer enn 45000 kvalifiserte fagpersoner: ledere, verdipapirforetak / -forhandlere, investeringsforvaltere, depotmottakere / registratorer, eiendoms- og bedriftsvurderingere, aktuarer, insolvensforvaltere og andre.

1996

Internasjonalt Institutt for Business er Business School № 1

International Institute of Business deltok i en undersøkelse, levert av EDUNIVERSAL og ble anerkjent som Business School № 1 for troverdighet i markedet for forretningsopplæring i Ukraina og internasjonal innflytelse. Formålet med undersøkelsen er å gi objektiv informasjon om internasjonal påvirkning av universiteter med ulike nivåer av internasjonale ambisjoner og innflytelse, noe som gjør det mulig å velge de beste mulighetene for studenter i hver av de 9 geografiske sonene.

2017

IIB lanserte et program General MBA Carousel modell. Bekreftelse av AMBA-akkreditering (Forening for MBA, London, Storbritannia) av alle MBA-programmer.

Fakulteter

Teamet av høyt kvalifiserte og erfarne professorer med forskjellig bakgrunn består av kjente ukrainske og utenlandske spesialister, som har omfattende undervisnings-, forsknings- og konsulentopplevelser og skaper et unikt læringsmiljø for å sikre profesjonell og individuell vekst av programdeltakere.

Programmer gitt i:
 • Russisk
 • Ukrainsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Oppdraget til Executive MBA-programmet er å fremme bærekraftig utvikling av voksende bedrifter gjennom en systematisk tilnærming til bedriftsledelse, basert på begrepet ø ... [+]

Målgruppen for Executive MBA består av erfarne ledere, som forsøker å forstørre sfæren av deres forretningsmuligheter, blant annet:

Forretnings eiere;Konsernsjef og toppledere.

Start: 20.11.19

Programformat: 5-dagers moduler, en gang i måneden, fra onsdag til søndag. Programvarighet: 21 måneder. Programsprog: russisk, ukrainsk.

Total kostnad for Executive MBA-programmet i 2019 - 489 900 UAH .

Early Bird Registration Pricing er:

449 900 UAH til 10.06.2019

469 900 UAH til 10.10.2019

Som et resultat av studiet av Executive MBA-programmet, vil du anskaffe:

Strategisk tenkning og evne til å ta de riktige avgjørelsene, basert på prinsippet "Tenk globalt, handle lokalt".Evne til effektivt å håndtere utfordringene i bedriftsmiljøet.Kunnskap om hundrevis av nyanser og metoder for vellykket utvikling av selskapet.Profesjonell samhandling på forretningsnivå og vennlige kontakter med toppledelsen av ukrainske og utenlandske selskaper.... [-]
Ukraina Kiev
November 2019
Russisk,Ukrainsk
Deltid
21 måneder
Campus
Les mer på norsk

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjo ... [+]

Programmet for General MBA i International Institute of Business er et program for de unge ledere og ledere som er involvert i beslutningstaking i ulike grener og funksjonelle sfærer, både i de viktige nasjonale og internasjonale selskapene og i selskapene til de små og mellomstore bedrifter.

Modulene som tilbys til studentene, er rettet mot dannelsen av systemet med praktisk kunnskaper og ferdigheter som er nødvendige for å forstå utviklingen av utviklingen av innenlandsk og internasjonal virksomhet, løse de viktigste problemene i selskapet og øke effektiviteten i oppfyllelsen av administrative funksjoner i forhold til høy turbulens i næringslivet.

Fordeler

Målet med programmet er å skaffe seg generelle lederegenskaper og avanserte praktiske forretningsverktøy gjennom:... [-]

Ukraina Kiev
Kontakt skolen
Russisk,Ukrainsk
Deltid
18 måneder
Campus
Les mer på norsk
International Institute of Business, Business School (IIB)

Internasjonal MBA er et dual degree program med den unike verdi proposisjonen i Ukraina. Det er implementert av Ukrainian Business School "International Institute of Busi ... [+]

For hvem:

Ledere av С-nivå og eiere av bedrifter som driver forretninger både i Ukraina og i utlandet.

Leveringsmodus:

Læremodul (ansikt til ansikt): 5 dager (en gang i måneden - fra onsdag til søndag, 9:30 - 16:45).

Under intermodulær tid: online klasser og lekser.

Programvarighet:

Start - 20. november 2019

Fullføring - desember 2021

Dokumenter ved gjennomføring av programmet:

Executive MBA Diploma utstedt av Business School «International Institute of Business»

Diplomurkunde (Management Center Innsbruck)

Sertifikat fra forening av MBAer

Semesteravgift:

Den fulle kostnaden for det internasjonale programmet МВА er 13900 EURO 124 000 UAH.... [-]

Ukraina Kiev
November 2019
Russisk,Ukrainsk,Engelsk
Deltid
25 måneder
Kombinert nett & campus
Les mer på norsk