Cavendish University Uganda

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om oss

Cavendish University Uganda (CUU) er lisensiert og akkreditert av Uganda National Council for Higher Education (UNCHE), og ble etablert i 2008.

Den student-sentriske akademiske modellen av CUU utnytter globale beste praksis i undervisning og læring og er rettet mot å oppfylle oppdraget til CUU som skal forvandle elevene til ansvarlige, utdannede, ansettelsesrike og entreprenørrettige borgere (REEE).

CUU tilbyr markedsrelevante og akkreditert akademiske programmer som er vert i sine fire juridiske fakulteter

Læring på CUU er nyskapende, student-sentrisk, deltakende, aktiv og praktisk. En teknologiplattform er implementert for å støtte blandet læring, prosjekter, case studies, fjernundervisning og andre former for effektiv og aktiv læring.

CUU har en stor studentbefolkning fra over 15 forskjellige land. Mer enn 5000 studenter har uteksaminert seg fra CUU i mange forskjellige fagområder på sertifikat, diplom, bachelor og masternivå siden starten.113235_pexels-photo-901964.jpeg

Oppdrag

Å gi tilgjengelig, høy kvalitet, forskningsdrevet opplæring som forvandler elevene til ansvarlige, utdannede, ansettelsesrike, gründerborgere.

Syn

Å være et modelluniversitet i Afrika som leverer en transformativ, markedsrelevant kvalitetsutdanning.113234_pexels-photo-1181355.jpeg

Vår historie

Steder

Kampala

Address
Plot 1469 Ggaba Road
Kampala, Sentral region, Uganda