York College of Pennsylvania (YCP)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

York College of Pennsylvania er et fellesskap av elever og læring, der medlemmene har felles bånd av aktiv deltakelse i faglig og campus liv. At York, tror vi det kollegiale erfaring på sitt beste er en omfattende prosess med helhetlig personlig utvikling, som forbereder kandidatene for produktive roller i samfunnet, og samtidig fremme deres vekst som individer og livslang elever. Kjennetegnet for York erfaring er dyktighet i faglig forberedelse. York er en ærverdig utdanningsinstitusjon, spore sin arv tilbake til de tidlige årene av den amerikanske republikken. Gjennom sin lange historie, har engasjement Yorks vært å tilby høy kvalitet, rimelige pedagogiske programmer som forbereder ledere for meningsfulle profesjonelle roller i næringslivet, myndigheter, helsevesen, industri, vitenskap, sosialtjenesten og kunst. York College har oppnådd anerkjennelse i Midt-atlantiske regionen og på nasjonalt nivå for excellence i sine faglige programmer og for sitt engasjement for kostnader. Som en relativt stor høyskole (mer enn 4600 heltidsstudenter), York representerer en "gyldne middelvei" i høyere utdanning, som kombinerer de brede faglige ressurser og utenomfaglige muligheter til et fint universitet med samfunnet ånd og personlig oppmerksomhet av en liten college.

Vårt oppdrag York College søker å gi rimelig faglig dyktighet til våre studenter ved:

Tilbyr mer enn 50 Baccalaureate hovedfag i profesjonsutdanninger, realfag og humaniora; masterstudier i næringslivet, utdanning og pleie, og en doktorgrad i sykepleiepraksis; Skape et læringsmiljø med fokus på individuell oppmerksomhet og hands-on læring; Gir utdanningsprogrammer med en overlegen grad av effektivitet, for å opprettholde de laveste mulig kostnader for studenter; Utnytte mangfoldig campus programmering til rette for intellektuell, faglig og sosial vekst.

Vår visjon York College er dedikert til å forberede studentene til å være profesjonelle i alt karrieren de forfølge etter:

Gjennomføring av en nasjonal meningsmåling som definerer egenskapene til profesjonalitet; Utvikling co-pensum programmer som eksemplifiserer profesjonelle egenskaper.

Opprette Professionals Å bygge på en tradisjon for rimelig faglig dyktighet og styrke vårt løfte om faglig forberedelse for våre studenter, York College opprettet Senter for Professional Excellence (CPE), som gjennomfører en nasjonal meningsmåling som definerer egenskapene til profesjonalitet og bistår i å utvikle faglige utviklingsprogrammer for studenter. Resultatene fra den årlige målingen veilede fremtidige seminar emner, som garanterer at våre studenter er i forkant av kurven når det gjelder å ta seg salgbar som nyutdannede. Gjennom sin avstemning på profesjonalitet, sikrer vi våre elever vet nøyaktig hva menneskelige ressurser og næringslivsledere leter etter i dagens profesjonelle.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA York

Master of Business Administration programmet ble etablert i 1977 og fortsetter å fremme de personlige og karriere målene for å jobbe fagfolk samtidig bygge ledelse og ledelse kapasitet av regionale arbeidsgivere. [+]

Master of Business Administration (MBA)

The York College MBA: faglig substans og real-world relevans.

Master of Business Administration programmet ble etablert i 1977 og fortsetter å fremme de personlige og karriere målene for å jobbe fagfolk samtidig bygge ledelse og ledelse kapasitet av regionale arbeidsgivere. Du vil utvikle praktiske ferdigheter som kan brukes umiddelbart på arbeidsplassen.

Øk inntektspotensialet ditt Forbedre karrieren din Endre yrker Legg til en ny dimensjon i legitimasjonene dine Forbedre markedsførbarheten din Få en følelse av personlig oppfyllelse

Alle kursene tilbys i kveldstid, mandag til torsdag. Kurs er undervist i små seksjoner, vanligvis av fakultet på heltid, hvorav mange har betydelig forretningserfaring og er aktivt involvert i rådgivning. I tillegg, siden de fleste av studentene er ansatt i profesjonelle eller lederstillinger, gir de et vell av erfaring å dele med sine jevnaldrende.... [-]