Les den offisielle beskrivelsen

Våre verdier Academic Excellence Sentralt i vår historie og tradisjon er engasjementet til undervisning, til den enkelte elev, og til aktiv deltakelse i undervisningen-læringsprosessen. Western Illinois University's høyt kvalifiserte, mangfoldig fakultet fremmer kritisk tenkning, engasjert læring, forskning og kreativitet i et utfordrende, støttende læringsfellesskap. Vi er forpliktet til et faglig miljø som oppmuntrer til livslang utvikling som elever, forskere, lærere og mentorer. &nbsp Educational Opportunity Western Illinois University verdier pedagogisk mulighet, og tar imot de som lovende, og en vilje til å arbeide for å oppnå felles pedagogiske mål. Vi er forpliktet til å gi tilgjengelig, med høy kvalitet utdanningsprogrammer og økonomisk støtte for våre studenter. &nbsp Personlig vekst Fordi Western Illinois University verdier utviklingen av hele mennesket, er vi forpliktet til å gi muligheter for personlig utvikling i et miljø som støtter utviklingen av velvære, etiske beslutningsprosesser og personlig ansvar. &nbsp Social Responsibility Western Illinois University er forpliktet til egenkapital, sosial rettferdighet, og mangfold og vil opprettholde de høyeste standarder for integritet i vårt arbeid med andre. Vi vil fungere som en ressurs for og stimulans til økonomisk, pedagogisk, kultur, miljø-og samfunnsutvikling i vår region og langt utenfor. &nbsp Vår visjon Western Illinois University vil bli den ledende omfattende universitetet i USA. &nbsp Vår misjon Western Illinois University, et fellesskap av individer dedikert til læring, vil ha en dyp og positiv innvirkning på våre skiftende verden gjennom det unike samspillet mellom undervisning, forskning og offentlig service som vi utdanne og forberede en mangfoldig studenter til å trives i og bidrar til vår globale samfunnet.  

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Western Illinois University College of Business and Technology

Oppgaven for MBA-programmet ved Western Illinois University er å forberede enkeltpersoner for ledelse og sosialt ansvarlige lederroller i en gjensidig avhengige, flerkult ... [+]

Master of Business Administration

Det er et komplekst program med et enkelt løfte: En høy kvalitet MBA til en rimelig pris. Gjennom WIU MBA studentene er forberedt for sosialt ansvarlige ledelse og lederroller i en gjensidig avhengige, flerkulturelt og mangfoldig næringsliv.

Den WIU MBA er akkreditert av amerikanske Assembly of Collegiate Schools of Business (AACSB) - sette WIU i topp 25% av handelshøyskoler landsomfattende.

Oversikt

Den WIU MBA er åpent for virksomheten nyutdannede og de i liberal arts, engineering, matematikk, naturfag og andre felt. Studium Kravene er basert på tidligere gjennomførte kurs og kan variere mellom 33 og 60 semester timer. ... [-]

USA Macomb Bettendorf
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk