Wagner College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Wagner fellesskap

Vår lille campus gir studenter, lærere og ansatte til å jobbe tett sammen og utvikle varige relasjoner.

Være del av byen

New York City har en utrolig rikdom av kulturer og arbeidsmuligheter. Manhattan er en kort kjøretur unna på den frie Staten Island Ferry.

Wagner Plan

Våre læreplanen forener dyp læring med praktisk anvendelse. Læringsfellesskap og hands-on forskning fører til tilfredsstillende karriere.

Tidlig historie

Historien om Wagner begynner over hundre år siden, i 1883, med grunnleggelsen av den lutherske Proseminary av Rochester, NY Med bare seks studenter, som befinner seg i den andre historien om et privat hjem, skolen begynte sitt oppdrag med å forberede fremtidige lutherske ministre for opptak til Seminar. Wagner fikk navnet det bærer i dag like etter at den ble grunnlagt. Når John G. Wagner ga $ 12.000 til skolen slik at den kunne kjøpe en ny campus, den takknemlige bostyret omdøpt skolen til minne om sin velgjører sønn, George Wagner, som hadde dødd før realisere sin egen ambisjon om å bli prest.

Som skolen vokste i popularitet og størrelse, New York Ministerium, en luthersk kirke organisasjon i kontroll av Wagner siden 1888, anerkjent behovet for å finne et nytt hjem for institusjonen og plassert pastor Frederic Sutter, en av Wagners første nyutdannede, i ansvaret for flytting. Pastor Sutter, en livslang tilhenger av Wagner College, hadde etablert sitt eget departement på Staten Island i 1907. Gjennom Sutter innsats, Wagner College flyttet til Grymes Hill på Staten Island i 1918. Pastor Sutter kunne ikke ha valgt en mer vakkert område for ny begynnelse. Den nye campus funnet et hjem på 38-acre tidligere herregård fra det 19. århundre skipsreder Sir Edward Cunard. Denne fantastiske stedet har utsikt over havnen i New York, Manhattan og Atlanterhavet, et ideelt sted for starten av Wagners moderne historie.

Moderne historie

Med Wagners flytte til Staten Island kom en ny epoke i historien om College. Wagner College ble kjent for sin liberal arts læreplanen, og som et resultat, vokste i innmelding. Byggingen av en ny bygning begynte i 1929 for å imøtekomme denne veksten, og gir klasserommet plass for disse nye studenter. Main Hall, innviet i 1930, fortsatt i dag en av Wagners mest pittoreske bygninger. Plenen foran Main Hall ble døpt Sutter Oval i takknemlighet for Pastor Sutter viktige bidrag til College. Sutter Gymnasium (nå en del av Spiro Sports Center) ble satt ved siden av Main Hall i 1951.

Høgskolen samfunnet vokste igjen i 1933 da kvinner immatrikulert ved Wagner for første gang. På denne tiden hadde Wagner blitt en veletablert institusjon på Staten Island, og med god grunn fått et rykte som sådan. I løpet av 1940-tallet, en annen av Staten Island berømte innbyggere preget College med en gave. Velkjente poeten Edwin Markham (gjort kjent verden over for sitt dikt, "The Man With hakke") villet hele sitt bibliotek med over 10000 volumer til Wagner.

I løpet av de neste tre tiårene, Wagner begitt seg ut på en aggressiv bygningen kampanje for å holde tritt med veksten av sin faglige omdømme og påmelding. Wagners tre residence halls - Guild Hall, Harbor View, og Towers - nå huset studenter fra over tretti forskjellige stater og 10 ulike land. Megerle Science Hall og Spiro Communications Sentrum hus vitenskap og datarom og en av bare tre planetariums i New York er åpne for publikum. Vår nasjonalt anerkjent teater program viser talenter av Wagners studenter i vår Hovedscenen teater, Main Hall auditorium, og vårt studio ytelse plass, Stage One. Wagners Divisjon jeg atletisk programmer markere våre studenters prestasjoner i 19 idretter. Wagners nyere tilskuddene - den 90.000 kvadratmeter Spiro Sports Center, en ny fotballstadion, og stiftelsen Hall bolig anlegget - fortsette å tiltrekke samfunnet, alumni og venner av College campus.

Høsten 1998, Wagner innstiftet en ny læreplan, kalt Wagner Plan for den praktiske Liberal Arts, og den nyeste stykke Wagners historie begynte. Denne nyeste tillegg til liberal arts læreplanen er utformet for å forbedre vår faglige programmet ved å kombinere praktisk erfaring og klasseromsundervisning. Vi kaller dette programmet "learning by doing". Våre læreplanen har brakt Wagner mye oppmerksomhet og har blitt sitert av American Association of Colleges og universiteter som et nasjonalt case study forbilde.

I dag, over 2000 studenter i mer enn 30 akademiske programmer og fire graduate avdelinger utgjør Wagner College samfunnet, som er rangert av US News and World Report blant de 25 mest populære regionale høyskoler og universiteter i nordøst, fortsetter sin tradisjon for faglig dyktighet inn det 21. århundre.

Grymes Hill

Wagner College er nært koblet til Grymes Hill, samfunnet som den tilhører i dag, og dens historie er knyttet til at av bydelen Staten Island og byen New York. Staten Island har alltid spilt en viktig rolle i historien til New York Harbor. Ser ut over havnen i New York fra Grymes Hill i dag, er det lett å forestille seg hvorfor så mange av New Yorks rikeste familiene valgte dette stedet for å bygge sine eiendommer og hytter. Som Sir Edward Cunard satt på verandaen av sitt land villa (Wagners Cunard Hall), ser ut over havnen, han må ha gjenkjent den perfekte symmetrien i dette området for hans familie. Cunard bokstavelig talt "sett sine skip kommer i" hver dag fra sin praktfulle retrett.

Andre prominente familier bodde på Grymes Hill løpet av sin historie. Cornelius Vanderbilt startet på Staten Island; faktisk, omfatter Wagner nåværende 110-acre campus 19 dekar av den tidligere Vanderbilt eiendom. Den Horrmann familien, eierne av et stort bryggeri og en av de brygger baron familier på Staten Island, også bygget en eiendom på Grymes Hill, som ble kjent som Horrmann Castle. For mange år, sto dette landemerket som et testament til rikdom og ekstravaganse av disse tidligere elite innbyggerne i Grymes Hill. Grymes Hill har fått sitt navn fra den første av disse beboerne å bosette seg her, Suzette Grymes, som kalte henne herskapshus Capo di Monte; hun bygget to flotte boliger for sin sønn og datter sammen Howard Avenue.

Den Grymes Hill i dag har beholdt mye av karakteren av dette tidligere tidspunkt. Skjønnheten av visningene har ikke blitt mindre i løpet av de tiårene, og besøkende til Wagner College i dag beundre vidstrakt utsikt over New York Harbor som hilser dem som de kommer inn i campus. New York Harbor i dag er fylt med samme mengde aktivitet som preget oss i det 19. århundre. Mange av de store husene som ble bygget i første del av forrige århundre forbli sammen Howard Avenue, og mange flere flotte hjem har blitt lagt til. Wagner College har bidratt til å opprettholde den åpne karakteren av Hill; sine 110 dekar gir med åpne grønne områder som er noen ganger vanskelig å finne i New York City i nabolaget. Wagners historiske bygninger gli sømløst inn i dette vakre området. Som besøkende gå rundt campus i dag, er det lett for dem å se at mange av Sir Edward Cunard grunner for bosetting her fortsatt eksisterer. Grymes Hill fortsatt i dag en av de mest fantastiske nabolag i New York City.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Nettstudier & Campus kombinert Deltid Åpen påmelding USA New York

En progressiv tilnærming til utøvende utdanning med en praktisk lørdag og online tidsplan; og en læreplan som legger vekt på lederskap ekstrautstyr og øverste ledelse utnytte et superlativ student-fakultetet forholdet. [+]

En progressiv tilnærming til utøvende utdanning med en praktisk lørdag og online tidsplan; og en læreplan som legger vekt på lederskap ekstrautstyr og øverste ledelse utnytte et superlativ student-fakultetet forholdet. Programmet omfatter Lean / Six Sigma protokoller med mulighet for å anskaffe en Green Belt sammen med MBA. Wagner-programmet er den mest kostnadseffektive program eksistert i hvilke bøker, mat, undervisning, iPad, finansiell kalkulator og utenlands tur er inkludert i $ 60,000 undervisning. Bli undervist av fakultetet medlemmer som ikke bare har avanserte grader, men har også erfaring fra næringslivet! Den Wagner EMBA betyr virksomhet, og vår eneste virksomhet er våre studenter. Fremme karrieren din nå med vår progressiv tilnærming. Praktisk lørdag & Online Schedule Lederskap Enhancement Øvre ledelse ferdigheter Set Superlative Student-fakultetet Ratio Forretnings Erfaren & degreed fakultet Director Mentoring Gjennom Mest kostnadseffektive Program Bøker, Mat, iPad, Finansiell kalkulator Overseas Ekskursjon til Europa eller Beyond Hjørnestein Simulering Green Belt Sertifisering Lean / Six Sigma Høydepunkter Wagners Executive MBA-programmet er utformet for å gi middels nivå ledere og fagfolk atferdsmessige-ledelse er nødvendig for å avansere innenfor og effekt endring i sine organisasjoner. Academic rigor og ledelsesmessige relevans er kombinert for å sikre at deltakerne er utstyrt med de kunnskaper, ferdigheter, holdninger og verdier som er nødvendige for å takle den dynamiske forretningsmiljø som ledere står overfor i det tjueførste århundre. I motsetning til tradisjonelle Executive MBA-programmer, hvor det legges vekt på nummer-knaser, er Wagners program laget for å håndtere en organisasjon mest kritiske ressurs - menneskene. Teambygging, kommunikasjon, motivasjon, og beslutningstaking... [-]

Ettårig MBA

Accelerated MBA

Campus Heltidsstudier 1 år September 2017 USA New York

Den Accelerated MBA er en full-time, 12-måneders program designet for unge fagfolk og siste college nyutdannede som ønsker å fremskynde sin inntreden i arbeidsmarkedet eller minimere sin tid borte fra arbeidsmarkedet, og også ønsker å forfølge en MBA-grad. [+]

Den Accelerated MBA er en full-time, 12-måneders program designet for unge fagfolk og siste college nyutdannede som ønsker å fremskynde sin inntreden i arbeidsmarkedet eller minimere sin tid borte fra arbeidsmarkedet, og også ønsker å forfølge en MBA-grad. Studiet viser studentene til alle viktige virksomheten disipliner, inkludert økonomi, markedsføring, internasjonal business, og økonomi. I ånden av College prisbelønte lavere læreplanen, den Wagner Plan for den praktiske Liberal Arts, Accelerated MBA legger også stor vekt på muntlige og skriftlige kommunikasjonsevner, samt bygging av en helhetlig læringsfellesskap. Programmet har en intensiv, stramt strukturert pensum, med integrerte klasser tilbys i en lås trinns program, begrenset til 12-16 lyse og høyt motiverte studenter per årskull. Student Perspective Wagner College AccMBA programmet er utviklet for personer som forstår essensen av tid. Våre professorer innpode i oss at suksess ligger innenfor eksemplarisk forberedelse og tenker bedre enn de rundt deg. Dette programmet oppfordrer total-engasjement i våre studier for å styrke vår evne til å tenke kritisk, engasjere ukjente situasjoner og oppnå suksess profesjonelt. På en unik måte, lærte hvert kurs oss for å aktivere en bedrifts mentalitet gjennom strenge tradisjonelle kurs samt dynamisk diskusjon i team-basert læring scenarier. Vi skjønte fort den tradisjonelle MBA definisjonen av tester, oppgaver og diskusjoner er sjekket på døren når du begynner denne livsforvandlende pedagogisk erfaring. Program Kjennetegn Den Accelerated MBA-program Læreplanverket består av 46 studiepoeng. Programmet går over tre påfølgende semestre og varer i 12 måneder, med oppstart i mai. Program nyutdannede får en MBA i Management med et sterkt... [-]

MBA

MBA I Helsevesenet Administrasjon

Campus Deltid September 2017 USA New York

Den tradisjonelle MBA-programmet utvikler konkurransedyktige ledelsesmessige ledere og beslutningstakere i privat og offentlig sektor. Du vil få en liberal arts bakgrunn og en omfattende opplæring, studier teori og sin søknad, og få en fleksibel ledelsesmessige perspektiv. [+]

Den tradisjonelle MBA-programmet er en kveld og helg program. Den tradisjonelle MBA-programmet utvikler konkurransedyktige ledelsesmessige ledere og beslutningstakere i privat og offentlig sektor. Du vil få en liberal arts bakgrunn og en omfattende opplæring, studier teori og sin søknad, og få en fleksibel ledelsesmessige perspektiv. Ved eksamen, vil du få kunnskap og verktøy for å demonstrere følgende: En omfattende kunnskap om, og et globalt perspektiv på, viktige forretningskonsepter og ferdigheter ordnede og i din store. Sterke kvantitative evner til å analysere og beskrive viktige forretningsmessige problemstillinger. Evne til å utføre empirisk forskning og rapportere resultatene effektivt og profesjonelt. Health Care Administration Et minimum på 45 sp er nødvendig, som følger: TIER I: Innledende Tier Læreplan (15 studiepoeng) BU 613 Statistikk for ledere * forutsetning for BU 660 BU 617 Economics for ledere BU 619 Årsregnskap og * Forutsetning for BU 620 BU 629 Excel for konkurransedyktig næringsliv BU 660 Business and Economics prognoser for ledere, ikke tilbys i MS-programmet Obligatoriske kurs, (6 studiepoeng) er ikke del av noen Tier, kan tas når som helst i løpet immatrikulering, ikke har forutsetninger og er ikke forutsetninger for noe annet kurs. BU 625 Kommunikasjon Ledelse - kan tas når som helst under immatrikulering - tilbys bare i høst, og krever en to dagers workshop som en del av pensum. Tilbys ikke i MS-programmet ($ 100 lab avgift) MG 619 Law og Manager (ikke nødvendig for medieselskapene som vil ta MM 633) -Kan tas når som helst under immatrikulering. Tier II: Health Care Administration... [-]

MBA I Mediehåndtering

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år Åpen påmelding USA New York

Master of Business Administration (MBA) i Media Management - Ved å integrere teori og praksis, vil vårt program gi kandidater med en sterk forståelse av den dynamiske sammenhengen mellom kunstnerisk utviklingsarbeid og bransjen for finansiering, produksjon og distribusjon av kreativt arbeid. MBA i Media Management vil forberede studentene til å administrere medieforetak drevet av stadig utvikling teknologiske utviklingen og raske globaliseringen. [+]

Om Master of Business Administration (MBA) i Media Management Vårt program fremmer studentenes suksess ved å tilby kurs som integrerer teori og praktisk erfaring. Klasse størrelser er begrenset til 12-16 lyse og høyt motiverte studenter, å sikre tilpasset oppmerksomhet til hver elevs interesser og behov. I programmet skal studentene: Påfør prinsipper for entreprenørskap, nyetableringer og utvikling. Lære direkte fra utøvere innen medieforetak. Planlegge, produsere og markedsføre sin egen nye business venture i mediesektoren i de to-semester Media Venture kursserien. Programmet inneholder også en valgfri mulighet tillater elevene å lære første hånd hvordan mediebransjen opererer internasjonalt, gjennom utenlands å delta på seminarer og workshops med mediefolk fra disse landene. [-]

MBA I Regnskap

Campus Heltidsstudier September 2017 USA New York

MBA i regnskap for studenter som ikke har en lavere grad i Business, som er åpen for liberal arts majors og de fra andre profesjonelle programmer som ønsker å oppfylle kravene til å sitte for CPA eksamen, 57 totalt studiepoeng. [+]

Nytt for 2016 og imot søknader for høsten 2017 MBA i regnskap. MBA i regnskap for studenter som ikke har en lavere grad i Business, som er åpen for liberal arts majors og de fra andre profesjonelle programmer som ønsker å oppfylle kravene til å sitte for CPA eksamen, 57 totalt studiepoeng. Forutsetninger: Programmet krever minst 21 studiepoeng undergrad i business valgfag som regnskap, statistikk, forretningsjus, informatikk, økonomi, finans, og matematikk. Ta kontakt med Dr. Horan på phoran@wagner.edu. Obligatorisk kurs for MBA i regnskap Tier 1 BU 613 Statistikk for ledere (Fall, Spring) MG 619 Law og Manager (høst, vår) BU 617 Economics for ledere (Fall, Spring) BU 619 Årsregnskap og (høst, vår) FI 620 Managerial Finance (Spring) BU625 Kommunikasjon Ledelse Tier 2 AC 608 CPA Theory and Practice (Fall) AC609 CPA Theory and Practice II (Spring) AC 610 Advanced Revisjon (Spring) AC 614 Statlige og Not for Profit Regnskap (Fall) AC 615 Advanced Federal skatteloven (Spring) AC 616 Individuelle skatter (Fall) AC 617 Innføring i Revisjon (Fall) AC 611 Advanced Accounting (Spring) AC 613 International Accounting (Spring) AC797 Regnskap forskning (sommer, høst) Nivå 3 BU 652 Strategic Management (høst, vår) BU 662 Managing Organizational Change (høst, vår) BU 669 Strategisk ledelse (høst, vår) [-]

Traditional MBA Program

Campus Deltid Åpen påmelding USA New York

[+]

[-]