Vatel Institute of Hospitality Management at Alliant International University - Los Angeles

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vatel institutt for gjestfrihet ledelse ved Alliant International University tilbyr en unik gjestfrihet utdanning fokusert på amerikansk ledelse. Kvaliteten på utdanning kombinert med unike betalte praktikmuligheter i noen av de mest luksuriøse hotellene i verden, gjør disse programmene til en spennende internasjonal karriere.

Los Angeles er en av landets mest varierte og aktive byer og underholdnings hovedstad i verden.97809_BannerHotels1.jpg

Los Angeles er ofte kjent for sine initialer, LA, og kallenavnet City of Angels, og er et verdenssenter for forretninger, internasjonal handel, underholdning, kultur, media, mote, vitenskap, teknologi og utdanning.

Los Angeles har blitt rangert som den tredje rikeste byen og femte mest kraftfulle og innflytelsesrike byen i verden, bak bare New York City i USA. De mest luksuriøse hotellmerkene finnes i Los Angeles og omgivelsene.

Bachelor og MBA med konsentrasjoner i Hospitality Management tilbys gjennom Vatel Institute of Hospitality Management på Alliant International University.

Alliant's Los Angeles campus ligger i Alhambra, i den vestlige San Gabriel-regionen i Los Angeles County. Åtte miles fra sentrum av sentrum, gir Los Angeles campus umiddelbar tilgang til den utstrakte metropolen. Programmer i Los Angeles er kanskje ikke tilgjengelige for alle studenter. Vennligst spør en registreringsspesialist for detaljer.97819_Group2photoshooting.jpg

Området rundt campus er en dynamisk konsentrasjon av underholdning, næringsliv og industri. To tredjedeler av statens 100 største selskaper har sitt hovedkvarter i denne kretsen.

Campuset er hjem til 23 klasserom, et videokonferanserom, et integrert dataklasserom, et datalaboratorium, gruppestudier og to studentesalonger. Over 600 studenter har registrert årlig i en rekke skoler og programmer.

Alliant International University har oppnådd det høyeste nivået av akkreditering tilgjengelig i USA; WASC Senior College and University Commission (WSCUC) , en regional akkrediteringsorgan anerkjent av US Department of Education og samme byrå under hvilke andre prestisjetunge California og vestlige amerikanske skoler er akkreditert som Stanford, USC og UCLA.

Vatel og Alliant oppdrag er å utdanne neste generasjon av ledere og ledere for verdens største og mest livlige industri. Vi oppnår vårt oppdrag gjennom en forpliktelse til fortreffelighet i undervisning, sterke samarbeid med ledere i gjestfrihet, virkelige praktiske erfaringer og uvurderlig internasjonal eksponering.

Praktisk faglig erfaring er en viktig del av våre akademiske programmer og gir en helhetlig forståelse av gjestfrihetsbransjen, og forbedrer definisjonen og oppnåelsen av hver elevs profesjonelle mål.

Studentene utvikler seg gjennom hvert program i kohorter med kurs skreddersydd for sin gruppe. Samfunnsstrukturen sikrer at studentene får de klassene de trenger for å kunne uteksamere på tid.

59761_thumb_vatel-international-business-school-of-hospitality--management-noborder_1456441881.jpg

Våre fakultet medlemmer er eksperter i ledelse utdanning og streber etter å forberede våre studenter til en vellykket karriere i internasjonal gjestfrihet ledelse.

Vatel USA er medlem av National Association for College Admission Counseling (NACAC) og abonnerer på Statement of Principles of Good Practice.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

MBA med en konsentrasjon i Hospitality Management

Campus Heltidsstudier 18 - 24 måneder August 2019 USA Los Angeles

Master of Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i Hospitality Management har blitt designet for å tillate studenter å oppgradere i så lite som 18 måneder. Det er en intensiv og nyskapende grad som forbereder studentene til å bli mer effektive ledere og ledere for gjestfrihet. Kursene er balansert mellom akademisk teori og profesjonell praksis. [+]

MBA med en konsentrasjon i Hospitality Management

Vatel USA - Alliant International University Campus i Los Angeles

Master of Business Administration (MBA) med en konsentrasjon i Hospitality Management har blitt designet for å tillate studenter å oppgradere i så lite som 18 måneder. Det er en intensiv og nyskapende grad som forbereder studentene til å bli mer effektive ledere og ledere for gjestfrihet. Kursene er balansert mellom akademisk teori og profesjonell praksis.

På campus skal studentene kjenne den nødvendige kritiske tenkning, lederskap, ledelse og entreprenørskap som kreves for å konkurrere i den globaliserte økonomien. Med erfarne fakultet og små klassestørrelser, får studentene den individuelle støtten og forberedelsen de trenger for å gjøre erfaringen sin til kompetanse og oppnå ekspertise.... [-]


Videoer

A Day in the Life of a Student

Testimonial from the General Manager of JW Marriott in Santa Monica, CA

Kontakt
Besøksadresse
3325 Wilshire Blvd; Suite #650
Los Angeles, California, CA 90010 US