Virginia International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Virginia International University VIU er en non-profit universitet forpliktet til å sette en ny standard i høyere utdanning. Gjennom vår student-sentrert tilnærming, vi forsøke å gi den mest positivt miljø for læring tilgjengelig overalt. Våre programmer er strukturert for å gi studenter stor fleksibilitet i utforming og retning av sine egne studier. Samtidig er hver student tildelt en personlig mentor som fungerer som en guide i kursvalg og karriere orientering. VIU tilbyr undervisning stipender til høy potensielle studenter, fordi vi mener at god utdanning skal være tilgjengelig for alle, også de som ikke har de nødvendige midler til å ta høyere utdanning.

For å holde tritt med den siste utviklingen i teknologi og undervisning, er vår læreplan og materialer jevnlig gjennomgått og revidert, og våre instruktører får videre opplæring etter behov. Som studenter nærheten ferdigstillelse av sine programmer, VIU karriereveiledere hjelpe plassere dem i praksisplasser og andre arbeid-studie stillinger med lokale bedrifter og organisasjoner.

Benchmarks i History of VIU

Siden opprettelsen i 1998 har Virginia International University gjort betydelige fremskritt i den komplekse prosessen med å etablere et nytt universitet. Nedenfor er noen av milepælene i vår institusjonelle historie:

Konseptet for Virginia International University ble utviklet av Dr. Isa Sarac som etter å utforske flere steder i USA, etablert VIU i Fairfax, Virginia i august 1998. The State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV) autorisert VIU å starte Master of Business administrasjonene Program 23 desember 1998. SCHEV gis fullmakt til å tilby en rekke Diploma og Certificate programmer på 9 august 1999. På 25 mai 2000 SCHEV ga VIU grad gi myndighet for MBA program og senere samme år gitt tillatelse til å starte en Baccalaureate program i Computer Science and Business Management. Master of Science in Information Systems begynte den 24. april 2003. Virginia International University holdt sitt første oppstart på 4 mai 2006 med 20 kandidater til stede ved Fairfax County Country Club. Godkjenning av Rådet for Independent Høyskoler og skoler (ACICS), en nasjonal accrediting byrå innvilget akkreditering til Virginia International Universitetet i løpet av våren 2008 (15 april). Den Virginias lovgivende forsamling Hus Joint Resolution Committee presenterte universitetet med et brev "som roser Virginia International University i anledning av sin akkreditering og 10-årsjubileum" 23. april 2008.

Formålsparagraf

Virginia International University oppgave er å utdanne studenter fra hele verden gjennom en høyt kvalifisert, like mangfoldig lærere og ansatte, samtidig som det jobbes for å gi faglige programmer på høyere, lavere, og sertifikat nivåer som skape den intellektuelle nysgjerrighet, kritisk tenkning og kreativitet presserende behov i det globale samfunnet og med en forpliktelse til å gi studentene kunnskap til å oppnå fremragende forskning, stipend og kreative bestrebelser.

VIU Læringsmål

Etter eksamen fra Virginia International University, skal studentene kunne:

Tenke kritisk og kreativt Kommunisere effektivt i tale og skrift Demonstrere kompetanse gjennom akademisk disiplin og forstå at disiplin i forhold til den større verden Arbeide produktivt som enkeltpersoner og i grupper Bruke sine kunnskaper og ferdigheter til å bidra positivt til samfunnet Bruk grunn til å ta avgjørelser basert på en forståelse av etikk, respekt for mangfold, og en bevissthet om problemstillinger knyttet til bærekraft Engasjere seg i livslang læring Utvise faglig integritet, ledelse og effektive samarbeidsevner

FILOSOFI

Som et fellesskap av studenter, ansatte og lærere hentet fra ulike nasjonale, kulturelle og sosiale bakgrunn, mål VIU å forbedre miljøet som tanke- og ulike tolkninger av menneskelige erfaringer er høyt. Det er vårt håp og forventning om at hvert medlem av universitetet vil utvikle en større bevissthet om, og respons til, andre medlemmer så vel som til de som er utenfor vår campus som er mindre priviligerte. I oppfyllelsen av dette oppdraget, skal universitetet søke en effektiv bruk av alle tilgjengelige ressurser for å sikre den høyeste kvaliteten på tjenesten til sine studenter, lærere og ansatte. Det endelige målet med VIU er ikke mindre enn å oppgradere forskere av moralsk, intellektuell og faglig dyktighet som ikke bare vil gjøre et bedre liv for seg og sine familier, men som skal lede veien til en bedre verden for alle.

For å fremme misjon og filosofi ved universitetet, er VIU forpliktet til følgende mål:

Å rekruttere og beholde fremragende og mangfoldig lærere og ansatte til å støtte undervisning, forskning og service oppdrag av universitetet Å heve universitetets læringsmiljøet for å tiltrekke seg og beholde gode studenter fra hele verden, så vel som fra USA Å tilby læringsopplevelser utover klasserommet som forbedre tradisjonell undervisning og forberede studentene på den globale arbeidsstyrke Å tilby en up-to-date pensum som er relevant, noe som sikrer hver elev har følgende kompetanse: å tenke kritisk, å resonnere analytisk, for å løse problemer realistisk, og å kommunisere tydelig Å forsøke å gi vellykkede sysselsetting plasseringsalternativer for studenter

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Kurs » Se Høyere Sertifikater » Se Sertifikater » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid 4 semestre September 2018 USA Fairfax + 1 fler

VIU Master of Business Administration (MBA) program gjør elevene til å få kunnskap i kjernevirksomheten områdene ledelse, økonomi, markedsføring, regnskap, og beslutnings making.The program gir studentene høy kvalitet, faglig utdanning i Business Administration, og dermed kvalifisering studentene for mer varierte karrieremuligheter ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

VIU Master of Business Administration (MBA) program gjør elevene til å få kunnskap i kjernevirksomheten områdene ledelse, økonomi, markedsføring, regnskap, og beslutnings making.The program gir studentene høy kvalitet, faglig utdanning i Business Administration, og dermed kvalifisering studentene for mer varierte karrieremuligheter.

Konsentrasjon

Virginia International University MBA-programmet består av 12 kurs (36 studiepoeng) utover forutsetning kurs. I tillegg til å ta de syv sentrale kurs (21 studiepoeng) er essensielle for VIU MBA, vil studentene også velge tre konsentrasjons emner (9 studiepoeng), valgfag fra enhver konsentrasjon (3 studiepoeng), og en MBA integrering kurs ( 3 studiepoeng) som vil hjelpe dem overgangen fra den akademiske til det profesjonelle næringslivet. Studentene skal også gjennomføre en Advanced Business Project, som vil tillate dem å søke kunnskap i programmet for å løse reelle komplekse problemer i lokal Washington, DC og Nord-Virginia selskaper.... [-]