University of St. Thomas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er University of St. Thomas, den katolske universitetet i hjertet av Houston. Vi er forpliktet til den katolske intellektuell tradisjon og dialogen mellom tro og fornuft. Ved å drive god undervisning, stipend og service, vi legemliggjøre og innpode i elevene våre kjerneverdiene våre grunnleggere, de Basilian Fathers: godhet, disiplin og kunnskap. Vi fremmer engasjement i et mangfoldig, samarbeidende fellesskap. Som en omfattende universitet jordet i liberal arts, vi utdanne studenter til å tenke kritisk, kommunisere effektivt, lykkes faglig og lede etisk. Siden 1994 har US News & World Report kåret til University of St. Thomas til toppen tier av vestlige mellomstore omfattende universiteter. Studenter nyte et 9: 1 student til fakultetet ratio og 93% av våre lærere har tjent de beste grader i sine felt. Praktisk beliggenhet Vår campus ligger nær sentrum Houston og Texas Medical Center, som gir våre studenter flere alternativer for nærliggende praksisplasser med noen av de største selskapene i Houston. Museer i Houston Museum District ligger i gangavstand fra campus. Byens METRO Rail tog system gir rask og enkel tilgang til profesjonelle sportsarenaer og konsertarenaer. Masterprogram Høyere grads nivå inkluderer Master i Liberal Arts, en Master i International Business, en Master of Business Administration (MBA), en Master of Science i regnskap, en Master of Science i finans, en Master of Science in Clinical Mental Health Counseling og en Master i offentlig politikk og administrasjon. Studenter har en sjanse til å forbedre sine grader gjennom praksisplasser og studere i utlandet alternativer. Kjerneverdier Godhet: Vi tjener Gud i tro og kjærlighet ved å gi av oss selv til elever, kolleger og samfunnet. Disiplin: Vi krever personlig ansvar, ansvarlighet og integritet i oss selv og i hverandre. Kunnskap: Vi forfølge sannheten og faglig dyktighet i den katolske intellektuell tradisjon, med vekt på dialog mellom tro og fornuft. Community: Vi bygger og skape relasjoner som forvandler våre liv, våre universitet og vår verden.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc - HealthcareStudies » Se MSc - Master » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 2 - 4 år Åpen påmelding USA Houston + 1 fler

Cameron School of Business MBA nyutdannede nytte av betydelige karriere fordeler inkludert fremragende tilgang til Houston næringslivet og jobbmuligheter [+]

Cameron School of Business (CSB) hjelper elevene nå suksess med fleksible programmer. Vi imøtekomme arbeider fagfolk med våre klasse tilbud. Den lille klassemiljøet kombinert med tilgang til Houston næringsliv gir en unik liberal arts fokus.

Cameron School of Business MBA nyutdannede nytte av betydelige karriere fordeler inkludert jobbmuligheter i et stadig mer konkurransedyktig globalt forretningsmiljø.

Cameron MBA Advantage

Imøtekommende til karriere fagfolk på en rekke områder, inkludert virksomhet, helse, industri, utdanning, forvaltning, finansielle tjenester og ideelle organisasjoner 16: 1 student til fakultetet forholdet sikrer små klasser og individuell oppmerksomhet Fleksible alternativer som passer dine behovTradisjonell MBA Evening MBA Lørdag MBA Ni konsentrasjoner:regnskap økonomi entreprenørskap etikk finans internasjonal virksomhet markedsføring Management Information Systems Health Care Administration i samarbeid med Texas Woman University Komprimert sporet gjør at studenter med ikke-business grader å gå inn i MBA-programmet uten å vente på den tradisjonelle semester for å begynne Bridge to Business Program for non-business grads gir de nødvendige grunnlaget i regnskap, statistikk, økonomi, mikroøkonomi, makroøkonomi, ledelse, markedsføring og forretningsjuss ... [-]

Videoer

Dr. Beena George Guides Students Toward Seeking the Right Shore

Experience the University of St. Thomas GRACE Program

Kontakt

University of St Thomas

Adresse, linje 1 University of St. Thomas 3800 Montrose
Houston, Texas, USA
HJemmeside http://www.stthom.edu/gradadmissions
Telefon +1 713-942-5998