University of the Potomac

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Gir personlig utdannelse siden 1991

Universitetet i Potomac er en uavhengig institusjon med fokus på å gi utdanning til en mangfoldig, multikulturell studentpopulasjon. UOTPs student-til-fakultet-forhold gir et uovertruffen nivå av veiledning for å hjelpe.

Helt online: Helt online programmer lar deg studere når og hvor du liker. Det er ingen planlagte klasser, så studentene jobber med sine professorer gjennom UOTPs digitale læringsplattform. Dette er flott for de som liker maksimal uavhengighet og fleksibilitet.

En gang i uken på campus: Mens det fortsatt tillates fleksibilitet, krever hybridalternativet elevene å delta i klassen med professorene en gang i uken. Dette bidrar til å bygge mellommenneskelige kommunikasjons- og samarbeidsevner sammen med å jobbe gjennom digitale plattformer.

ProtomacAdvantages

Våre Grad Programmer Og Voksne Læringsressurser

Har du noen gang lurt på hva college livet kan være for deg? På University of the Potomac, er du i stand til å balansere nåværende forpliktelser som en jobb og familie mens du tjener en verdifull grad.

Arbeidsklassetiden inn i din travle timeplan er lett. Våre klasser kan tas på lørdager, eller to kvelder i uka. Det er mulig å tjene opptil ni studiepoeng hver åtte uker. Med de nødvendige forutsetninger kan du få en bachelorgrad på to år. Og alle studiepoengene som er oppnådd i våre studieprogrammer inkluderer en perfekt balanse mellom teori og praktiske applikasjonskurs.

Internasjonale studenter er invitert til å studere i en av de mest dynamiske byene i verden

  • Mindre klassestørrelse - mer individuell oppmerksomhet
  • MSCHE Accredited University
  • Fleksibel tidsplan - dag, kveld og helgklasser
  • Praktisk beliggenhet - Nord-Virginia campus, Washington, DC campus og online læring
  • Curriculum Variable Training (CPT) og Post-Completion Valgfri Praktisk Opplæring (OPT) - US Praktikopplæring
  • Washington, DC har konsultasjoner og ambassader fra ditt land

Motta en kostnadsfri overføring av kredittvurdering fra UOTP

Når du overfører fra en annen skole, kan University of the Potomac kunne ta imot opptil 84 semester timer mot bachelorstudiet ditt. Eller, hvis du allerede har tjent din assisterende grad, kan Potomac University akseptere opptil 60 semester timer for studenter som har fullført assisterende grader.

Innleggelser

Vår kombinasjon av online og på campus kurs gir den nødvendige fleksibiliteten til studenter som må respektere andre forpliktelser samtidig som de utfører en utdanning. Før opptak blir studentene tildelt en personlig opptaksrådgiver som er kunnskapsrik i å bistå, veilede og gi råd til studenter for å sikre en vellykket høyskoleopplevelse. University of the Potomac

Formålsparagraf

University of the Potomac gir pedagogiske muligheter på lavere og høyere nivå som fører til karriereforbedring for sine flerkulturelle voksne elever ved å tilby rimelig og tilgjengelig utdanning i karriereorienterte discipliner. Den praktiserende læreplanen bygger på et sterkt fundament i generell utdanning, og bruker fleksible online- og campusbaserte lærings- og læringsmodeller som har små klasser som vektlegger samarbeidslæring i klasserommet og gjennom teknologi. Instruksjon leveres av faglig og faglig kvalifisert fakultet forpliktet til student suksess.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

Middle States Commission on Higher Education (MSCHE)
The Office of the State Superintendent of Education (OSSE)
The State Council of Higher Education for Virginia (SCHEV)
Maryland Higher Education Commission (MHEC)
SEVP Certified

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2017 USA Washington DC

Potomacs Master of Business Administration Degree bygger på høy kvalitet akademiske programmer tilbys av høgskolen i mer enn tjue år. Det gir studentene mulighet til å skaffe seg viktig og relevant forretningskunnskap og lederegenskaper. [+]

Tjen din MBA-grad online, i DC eller Virginia Potomac s Master of Business Administration Grad bygger på høy kvalitet akademiske programmer tilbys av høgskolen i mer enn tjue år. Det gir studentene mulighet til å skaffe seg viktig og relevant forretningskunnskap og lederegenskaper. Kunnskapsøkningen kan brukes direkte på arbeidsplassen. Under Potomacs MBA-programretningslinjer kan fagfolk med hvilken som helst type bachelorgrad tjene sin MBA. Programmet dekker et bredt spekter av relevante emner som gir studentene merverdi på markedet, og stor fleksibilitet. Online MBA-grad - Et MBA-program for alle fagfolk For den ultimate fleksibiliteten kan Potomac-studentene ta alle sine kurs for MBA online - når som helst, hvor som helst. De vil jobbe med samme store fakultet, sterk læreplan og oppgaver med virkelige verden søknad. Vår online MBA grad tilbyr bekvemmeligheten av tid, sted og program tempo. Dette er forhold som vi ser bidrar til den totale suksessen til vår institusjon og hjelpe våre studenter balansere sine liv med sin utdanning. MBA-grad for DC og Virginia studenter Potomac tilbyr også full MBA-grad læreplanen på to praktiske steder. I tillegg til de elektroniske MBA kursene, kan studentene også velge å ta kurs i hjertet av Washington DC eller på Vienna, Virginia campuses. The Potomac lærere og ansatte arbeide individuelt med hver av våre studenter til å etablere en akademisk vei som best tilfredsstiller hans eller hennes behov, og hvordan disse behovene knyttet til sitt studium, samt deres endelige faglige mål. MBA Program Mission Potomac er dedikert til å gi høy kvalitet på MBA-utdanning... [-]

Kontakt

University of the Potomac

Adresse, linje 1 1401 H Street, N.W., Suite 100
20005 Washington DC, Washington, DC, USA
HJemmeside http://www.potomac.edu/
Telefon +1 202-274-2303