University of Wisconsin La Crosse

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den University of Wisconsin-La Crosse ligger i La Crosse, Wisconsin USA. Grunnlagt i 1909, er det en ledende omfattende fireårig institusjon innenfor University of Wisconsin System tildeling bachelor, mestere, og en doktorgrad. er organisert i fem skoler og høyskoler som tilbyr 91 studieprogrammer og 26 graduate-programmer. I 2014, US News & World Report rangert UW-L toppen omfattende universitet i UW System for fjortende år på rad, og den fjerde rangert offentlig universitet som tilbyr bachelor- og mastergrader i Midtvesten. I tillegg, UW-L ble rangert i elitegruppe av 39 nasjonale universiteter uthevet for student suksess i undervisning, forskning og kreative prosjekter. Nasjonalt anerkjente programmer inkluderer ergoterapi, fysioterapi og lege assistent tilbud på høyere nivå.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 1 - 7 år September 2018 USA La Crosse + 1 fler

Strukturert som en generell forberedelse for ledelsesmessige karriere, MBA forbereder studentene for ansvarsfulle stillinger i næringslivet, utdanning, og regjeringen. Programmet tilbys i kveld og gir allsidighet enten deltid eller heltid studie. [+]

Som medlem av University of Wisconsin-systemet vi har gode nasjonale og internasjonale navn anerkjennelse og har et fremragende rykte for høy kvalitet utdanning!

Vårt program er det eneste AACSB International akkreditert program i regionen. AACSB er den fremste accrediting byrå for business programmer. AACSB akkreditering er svært vanskelig å få tak i og er et merke av høy kvalitet som er anerkjent over hele verden.

Vår utdannet fakultetet er enestående - 100% er i full gang, og alle doktorgrad. Ingen andre regionale programmet oppfyller disse høye standarder.

En University of Wisconsin-La Crosse MBA grad vil gi best avkastning for pedagogisk investering. ... [-]


Videoer

UW-La Crosse College of Business Brand Film

Kontakt

University of Wisconsin-La Crosse

Adresse, linje 1 1725 State Street
WI 54601 La Crosse, Wisconsin, USA
HJemmeside http://www.uwlax.edu/
Telefon +1 608-785-8000