University of Virginia Darden School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Virginia Darden School of Business http://www.darden.virginia.edu/web/Home/ University of Virginia Darden School of Business er en av verdens ledende handelshøyskoler - rangert som nummer en utdanning opplevelse av The Economist (2012). Darden tilbyr tre formater av sin MBA studium (MBA, MBA for Executives og Global MBA for Executives), samt doktorgrads og Executive Education programmer. Darden leverer verdens beste lederutdanning erfaring gjennom sin høye engasjement læringsmiljø, som er preget av tre hovedelementer:

The case study metoden fordyper elevene i det virkelige liv business situasjoner som spenner over bransjer, land og disipliner og utvikler dem til komplette ledere som er klar for alt.

Darden sin topprangerte fakultet - konsekvent anerkjent av The Princeton Review og Financial Times - er dypt forpliktet til faglig og personlig utvikling hos studenter og ledere. Darden professorer skape en høy-energi, transformativ erfaring i klasserommet og forhånd nytenkning i næringslivet gjennom forskning.

Den sammensveiset samfunn, som består av studenter, lærere, ansatte og alumni, er en av verdens mest samarbeids. Darden nyutdannede danne et globalt nettverk av mer enn 14 000 og forblir koblet til skolen i hele sin levetid, og gir tilbake gjennom frivillighet, filantropi og akademikere.

Darden er utdannet handelshøyskole ved University of Virginia, grunnlagt i Charlottesville i 1819 av Thomas Jefferson, tredje president i USA og forfatter av uavhengighetserklæringen. Skolens oppgave er å forbedre verden ved å utvikle og inspirere ansvarlige ledere og ved å fremme kunnskap.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Global Mba For Ledere

Nettstudier & Campus kombinert 21 måneder September 2018 USA Charlottesville

Darden Global MBA for Executives (GEMBA) er designet for erfarne ledere som søker å fremme sin internasjonale karriere mens de fortsetter å jobbe på heltid. [+]

Darden Global MBA for Executives (GEMBA) er designet for erfarne ledere som søker å fremme sin internasjonale karriere mens de fortsetter å jobbe på heltid.

21-måneders programmet er undervist av samme topprangerte fakultet som underviser i de andre Darden-gradene og fokuserer på å forberede studentene til å være globalt klar til å klare en bedrift i en internasjonal setting og klar til å lede en organisasjon som driver virksomhet i flere land. Darden oppnår dette målet både av det globale innholdet i læreplanen og sammenhengen der vi leverer det. Etter å ha fullført Darden GEMBA, vil du være forberedt på å trives i globalt distribuerte firmaer, på tvers av markeder, på tvers av kulturer og i fremvoksende regioner.... [-]


Mba For Ledere

Nettstudier & Campus kombinert 21 måneder September 2018 USA Charlottesville

Darden MBA for ledere får samme grad som full-time MBA studenter får: en MBA fra University of Virginia. Pensum og studieplan er designet for erfarne ledere som ønsker å utvikle forretnings- og ledelsesevner som trengs for å fremme karrieren deres - alt mens de fortsetter å jobbe på heltid. [+]

Executive MBA-formatet til Darden MBA-programmet er designet for fagfolk med krevende tidsplaner . Med Darden EMBA finner du at det er betydelig færre turer hjemmefra og på kontoret enn du kan forvente - i gjennomsnitt en gang i måneden. Du har fleksibilitet til å studere på egen tid mellom ubegrensede økter, men har nok tid til Darden til å etablere et sterkt læringssamfunn og nettverk.

Programmet benytter en blandet modell av programleveranse:

Månedlige Weekend Residences

Du kommer vanligvis til Darden en gang i måneden for økter som finner sted torsdag til lørdag. Handlingsorienterte klasser inkluderer case-diskusjoner, simuleringer og individuelle og gruppepresentasjoner. Weekendboliger styrker læringssamfunnet ditt og setter forholdet mellom studenter, fakultet og ansatte som er så viktige for Darden-opplevelsen.... [-]