University of Southern Maine School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of Southern Maine School of Business! Vi er forpliktet til å utvikle fremtidens ledere og tilbyr topp-rate akademiske programmer i både våre lavere og høyere. Vi er også forpliktet til å spille en aktiv rolle i utviklingen av Maine økonomien. Den USM School of Business er hjem til Senter for Entreprenørskap og Small Business, Center for Business and Economic Research, Maine Small Business Development Center, og Center for Real Estate Education. Vi er tungt involvert i Maine næringsliv og tar stor stolthet i den aktive rollen som næringslivet spiller i skolen. The School of Business ved University of Southern Maine er en av New Englands beste handelshøyskoler og den eneste handelshøyskolen i sørlige Maine akkreditert av AACSB International. Profesjonell akkreditering av AACSB International er søkt av handelshøyskoler i verden, men har blitt oppnådd ved bare om lag en tredjedel av alle institusjoner. AACSB akkreditering standarder krever:

en overlegen fakultetet som er forpliktet til undervisning, forskning og service en grundig og relevant pensum som begrunnelse studenter i det grunnleggende, men også gir dem fleksibilitet til å spesialisere seg i de områdene som interesserer dem mest sterke student støttetjenester, inkludert en høy kvalitet bibliotek, den nyeste teknologien, og kunnskapsrik rådgivning.

Vår satsing på kvalitet er spesielt tydelig i de partnerskap som eksisterer mellom professor og student. I våre klasserom, lærer det grunnleggende, de nyeste teorier og beste praksis i forvaltningen. Imidlertid er tradisjonell klasseromsundervisning bare en del av utdanningsprosessen ved USM School of Business. Hva gjør oss spesielt blant handelshøyskoler er måten utvider vi temaet partnerskap til den praktiske anvendelsen av læring, gjennom praksisplasser, bedriftsledere gjest forelese i våre klasserom, og, kanskje viktigst, grupper av studenter og lærere som arbeider med selskaper rundt staten å bistå i nærmer løsninger på virkelige verden, ofte avgjørende, problemstilling. Denne kombinasjonen av nyeste teori og praktisk anvendelse kan forklare hvorfor så mange av regionens toppledere er avgangselever på vårt program.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år January 2019 USA Portland + 1 fler

The Master of Business Administration ved University of Southern Maine er beregnet for studenter som ønsker å fremme sine karrierer, og bidra til sine selskaper. [+]

Programmet

The Master of Business Administration ved University of Southern Maine er beregnet for studenter som ønsker å fremme sine karrierer, og bidra til sine selskaper. Partnerskap med næringslivet, understreker programmet de ferdighetene som trengs for å informere og veilede organisasjonsendring. Studenter i programmet utvikle tverr-funksjonelle løsninger til "virkelige" problemer og dyrke et bredt kritisk perspektiv, mellommenneskelige ferdigheter, og den analytiske verktøy for forvaltningen. Programmet vektlegger også en styrking av internasjonale og etiske sammenhenger av profesjonell praksis.

MBA-programmet er utviklet for deltid, arbeider fagfolk, programmet også plass til de studentene som ønsker å satse fulltidsstudium. Kveldskurs og sommerkurs tilbud gjør det mulig for studentene å tilpasse programmet til å møte deres individuelle behov. ... [-]