University of North Alabama

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of North Alabama, der pedagogisk fortreffelighet trives i den rike kulturarven i Shoals regionen i Alabama. UNA er en ekstraordinær sted. Som den eldste offentlige universitetet i staten, har vi en fascinerende historie og en god historie å fortelle.

Hvis du er en potensiell student, oppfordrer vi deg til å la faglige kriterier lede ditt valg av en høyskole eller universitet. Har institusjonen tilbyr studiet du trenger? Vil institusjonen nurture deg som du forfølge dine studieprogram? Vil fakultetet støtte deg og utfordrer deg til å utmerke seg? Vil universitetet gjøre sitt beste for å holde kostnadene for utdanning rimelig slik at du kan fullføre reisen og gå videre til en spennende karriere?

På UNA, vi besvare disse spørsmålene hver dag med et ettertrykkelig ja! Våre lærere og ansatte er dyktige fagfolk som er forpliktet til å hjelpe elever lykkes. Miljøet er trygt og støttende, og campus er fantastisk vakre. Fred av vår eiendom er supplert med tilstøtende historiske distriktet og pulserende sentrum av Firenze --Alabama renessanse City. Det er en ideell setting for å bo og studere.

Med sin fantastiske mennesker, vakre campus og regional sjarm, er UNA passer perfekt for deg, også. Vi inviterer deg til å sjekke ut vår nettside, eller enda bedre, ta turen innom for et besøk. Du vil være glad du gjorde.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BScs » Se MSc - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs » Se MA » Se MSc - Master » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Mba

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Florence

UNA har en av de beste MBA-programmene i delstaten Alabama, ranking tredje i antall MBA akademikere per år i staten. UNA MBA-program lar deg en mulighet til å tjene på MBA for mindre enn $ 12 500 fra et nasjonalt rangert program. [+]

UNA har en av de beste MBA-programmene i delstaten Alabama, ranking tredje i antall MBA akademikere per år i staten. UNA MBA-program lar deg en mulighet til å tjene på MBA for mindre enn $ 12 500 fra et nasjonalt rangert program. Enten du er ute etter en MBA eller ønsker å tjene din Executive MBA, har vi alle muligheter til å passe alles travle liv. Vi tilbyr en opplevelse som er uovertruffen uavhengig av hvilken konsentrasjon som er riktig for deg. Våre professorer bringe virkelige verden erfaring til klasserommet som fungerer som fundament for våre programmer. Du vil dra nytte av deres forskning og erfaring gjennom case-studier, løse reelle virksomhet problemer, og deres dynamiske levering av praktisk virksomhet ferdigheter, kunnskap og strategier. Hvorfor UNA for din MBA MBA eller Master of Business Administration, er utdannet grad en av de mest gjenkjennelige og ønskede profesjonelle grader i USA og verden. Hensikten med denne anerkjente grad er å gi opplæring i teori og praksis av business management. Det passer for studenter fra et bredt spekter av undergraduate bakgrunn. Uansett hva din karriere mål er, kan en utdannet siviløkonom hjelpe deg å oppnå det. MBA gir deg kontroll over din fremtid, gir muligheter og hjelper deg til å være en verdifull bidragsyter til verden rundt deg. Din vurdering av denne graden betyr at du forstår viktigheten av å investere i deg selv. Hvorfor forfølge dine graduate business studier ved University of North Alabama? Det er så mange grunner. Den historiske grunnlaget for... [-]

Videoer

Vietnamese Student Life at UNA

Spanish Speaking Students Experience UNA

Chinese students experiencing UNA

Saudi Arabian Students at UNA