University of Nevada, Las Vegas - MBA

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

MBA-programmene gir studentene ferdighetene og kunnskapene som er nødvendige for å lykkes i den fartsfylte, stadig skiftende forretningsverdenen gjennom innovative og dynamiske programmer og kurs. Fakultetet og personalet ved UNLV er veldig stolte over å være dine partnere i å bygge en vellykket karriere.

Lee Business School tilbyr et deltids MBA-program på deltid. Programmet er designet for å gi en bredde av ledelses- og forretningsferdigheter, kunnskap og verktøy for å bli visjonære og kreative ledere. Studentene har muligheten for spesialisering og grundig fokus på banebrytende spørsmål gjennom togradsprogrammer.

Lee Business School MBA-programmet ved UNLV er designet for de som søker globale karriere- og ledermuligheter. Verden endrer seg raskt, og dagens bedriftsledere står overfor nye utfordringer i et komplekst forretningsmiljø støttet av ny kommunikasjonsteknologi og organisasjonsstrukturer. Suksess på den nye globale markedet krever team av ledere som jobber på tvers av funksjoner og på tvers av landegrenser.

Steder

Las Vegas

Address
South Maryland Parkway,4505
89154 Las Vegas, Nevada, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer