University of Central Oklahoma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UCO China Office

href = "http://www.ucochina.com/

(010) 6888-9290

1391-012-1391

Chinaoffice@uco.edu / ogarepsupport@uco.edu

Koble studenter til å endre læringen

Universitetet i Oklahoma er forbundet med Oklahoma City Metro og er forpliktet til å fremme studenters tillit gjennom transformative læringsopplevelser. Senteret er stolt av å være en smart investering for å lykkes, forberede fremtidige ledere i et muligheterrik miljø, og få tilgang til mer enn 200 studenterorganisasjoner og praktikanter, sysselsetting, underholdning og kulturprodukter i det raskt voksende Oklahoma City City District. Sentralkampus- og sekundærhøgskomiteen ble opprettet i 1890 og er akkreditert av Nord-høyskolen og Skolestyret for høyere utdanning. Blant dem ble mer enn 17 000 studenter funnet på Edmonds hovedkampus og 117 bachelor- og 74 postgraduate kurs. Verdi storbyområde.

Misjon og visjon

Mission

Universitetet i Central Oklahoma (UCO) eksisterer for å hjelpe elevene å lære, gi studentene en transformativ pedagogisk opplevelse, gjøre dem produktive, kreative, etiske og involverte borgere og ledere tjener vårt globale samfunn. UCO bidrar til samfunnets og individets intellektuelle, kulturelle, økonomiske og sosiale fremgang.

Visjon uttalelse

Universitetet i Central Oklahoma, som Universitetet i Oklahoma Metropolitan, er forpliktet til å hjelpe elevene til å lære og opptre som partnere og ledere for å møte utdanning, forretningsvirksomhet og samfunnsønsker i det store hovedstadsområdet i Oklahoma City. . Selv om universitetet bidrar til regionens kulturelle, sosiale, økonomiske og intellektuelle liv og realiserer vår felles fremtid, danner vårt dynamiske storbyområde universitetet. Medborgerskap involverer alle aspekter av universitetets aktiviteter, kultiverer læring, oppdager ny kunnskap og oppmuntrer til felles lederskap, fordi denne synergien vil inspirere andre til å identifisere UCO som en av landets ledende storbyområder.

Strategisk uttalelse

University of Oklahoma vil aktivt reagere på behovene og mulighetene i Oklahoma Citys hovedstadsområde ved å forfølge innovative partnerskap, og overholde vår grunnleggende forpliktelse til å gi studentene transformative lærings- og læringserfaringer og engasjerende studenter i erfaringslæring. Aktiviteter, gjennom støtte til livslang læring og arbeidskraftutvikling og -utvidelse, samt vår kompetanse innen forskning og profesjonell service, har bidratt sterkt til byområder, og forbedret livskvaliteten for alle.

Transformational learning

Ved å oppnå høy kvalitet, rimelige og transformative lærings- og lærerfaringer, streber vi etter å utdanne dem som har evnen til å tilpasse seg og delta i kritiske tenkere, samarbeide med kandidater, godta nye ideer, feire mangfoldet i vår region og hvordan Lev for å leve.

Erfaringsutdanning

Ved å bygge partnerskap utenfor hele storbyområdet, serverer vi samfunnets behov og serverer kandidater som har ferdigheter til å hjelpe store byer til å trives i et svært konkurransedyktig globalt miljø.

Forskning og profesjonelle tjenester

Gjennom profesjonelle tjenester og forskning gir vi ledelse og råd om helseproblemene til bedrifter og næringer i storbyområder, utdanningsinstitusjoner, familier og livskvalitet i familier og deres kultur.

Campus opplevelse kvalitet

Universitetet i Central Oklahoma, gjennom anerkjennelsen av ånden av inklusivitet, åpenhet, samarbeid og respekt for sine tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter, fakultet, ansatte, ledere og alumner med unike og personlige verdier, vil bli anerkjent over hele landet for livet og Lærings-sentrisk miljø.

Ring for handling

Universitetet i Central Oklahoma er et ledende universitet som gir utdanning basert på vårt fellesskap, karakter og samfunnsverdier. UCO endrer hver student ved å fokusere ressurser på de seks prinsippene for forandringslæring.

Alle studenter blir ombygd:

  • Fagkunnskap
  • Globale og kulturelle evner
  • Helse og helse
  • lederskap
  • Forskning, akademiske og kreative aktiviteter
  • Service Læring og Citizens Participation

Studentene forvandler seg gjennom de seks prinsippene for forandringslæring. Deres fremgang er sporet gjennom studentendrings læringsoppføringer, og viser hvordan potensielle arbeidsgivere utvikler ferdigheter utover sentrum når de er i sentrum.

Ved første øyekast

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BAs » Se BScs » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Masters Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier 16 måneder August 2018 USA Edmond

UCO MBA er et AACSB-akkreditert 35-timers studieprogram som tar 16 måneder å fullføre, som ligger i hjertet av Downtown Oklahoma City. Du vil lære av og møte med ledere i byen og rundt om i verden. [+]

UCO MBA er et AACSB-akkreditert 35-timers studieprogram som tar 16 måneder å fullføre, som ligger i hjertet av Downtown Oklahoma City. Du vil lære av og møte med ledere i byen og rundt om i verden.

Program Konsentrasjoner Generell MBA MBA i energisystemer MBA i helsevesenet Industri-Driven pensum

Som oppfyller de raskt skiftende kravene til arbeidsgivere

Kurs og læringsmål utviklet av lokale ledere Klasser og prosjekter fokuserer på kreativ problemløsing Praktiske integrative prosjekter med lokale organisasjoner gir real-world erfaring og forbindelser Internasjonal forretningsdybdeopplevelse bidrar til å bygge en global forretningslederskapssett MBA læringsutbytte Downtown Advantage ... [-]

Videoer

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

Kontakt

University of Central Oklahoma

Adresse, linje 1 University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, USA
HJemmeside http://www.uco.edu/
Telefon +1 405-974-2000