University of Central Oklahoma

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Koble studenter til transformativ læring

Universitetet i Central Oklahoma har sterke forbindelser gjennom hele Oklahoma City-metoden, og er dedikert til å utvikle studentene tilliten til å lykkes gjennom transformative læringsopplevelser. Central stolthet seg som en smart investering for suksess, forbereder fremtidige ledere i et muligheterrikt miljø, med tilgang til mer enn 200 studentorganisasjoner og internship, ansettelse, underholdning og kulturelle tilbud i det raskt voksende byområdet Oklahoma City. Central ble stiftet i 1890 og akkreditert av Higher Learning Commission av North Central Association of Colleges and Schools. Central forbinder sine mer enn 17.000 studenter til enestående verdi funnet i 117 studieområder og 74 utdannede programmer fra hovedkampus i Edmond og fasiliteter i hele Metroområdet.

Misjon og Visjon

Mission

Universitetet i Central Oklahoma (UCO) eksisterer for å hjelpe elevene til å lære ved å gi opplæringsopplæringsopplæringer til studenter slik at de kan bli produktive, kreative, etiske og engasjerte borgere og ledere som betjener vårt globale samfunn. UCO bidrar til den intellektuelle, kulturelle, økonomiske og sosiale utviklingen av samfunn og enkeltpersoner det tjener.

Vision Erklæring

Universitetet i Central Oklahoma, som Oklahomas hovedstadsuniversitet har forpliktet seg til å hjelpe elevene til å lære, omfatter sin rolle som samarbeidspartner og leder for å møte utdannings-, forretnings og samfunnsmessige ambisjoner i Greater Oklahoma City Metropolitan Area. Vår dynamiske storbyregion utgjør universitetet selv når universitetet bidrar til det kulturelle, sosiale, økonomiske og intellektuelle livet i regionen for å realisere vår felles fremtid. Metropolitan engasjement informerer hver dimensjon av universitetets aktiviteter i å dyrke læring, oppdage ny kunnskap og oppmuntre til felles lederskap i den utstrekning at denne synergien vil inspirere andre til å anerkjenne UCO som en av landets ledende storbyuniversiteter.

Strategierklæring

Universitetet i Central Oklahoma vil aktivt reagere på behovene og mulighetene til Oklahoma City Metropolitan Area ved å forfølge innovative partnerskap ved å overholde vår grunnleggende forpliktelse til å gi transformative lærings- og læringserfaringer til våre studenter ved å engasjere våre studenter i erfaringsinlæringsaktiviteter som Forbedre livskvaliteten for alle ved å støtte livslang læring og arbeidsstyrkeutvikling og -utvidelse, og av det effektive bidraget til vår forskning og profesjonell servicekompetanse til hovedstadsområdet.

Transformativ læring

Gjennom tilgang til en høy kvalitet, overkommelig transformativ undervisnings- og lærerfaring, søker vi å utdanne kreative, samarbeidende kandidater som er tilpasningsdyktige og engasjerte kritiske tenkere, som er mottakelige for nye ideer, som feirer mangfoldet i vår region, og som vil leve oppfylle bor.

Erfaringsutdanning

Gjennom dyrking av partnerskap i hele storbyområdet og utover, serverer vi samfunnets behov og gir nyutdannede som er utstyrt med ferdighetene til å bistå storbyområdet til å trives i et konkurransedyktig globalt miljø.

Forskning og profesjonell service

Gjennom profesjonelle tjenester og forskning, gir vi ledelse og råd om viktige saker for helse i hovedstadsregionens næringsliv, utdanningsinstitusjoner, familier og den kulturelle livskvaliteten.

Kvalitet på campusopplevelser

Gjennom sitt etos for inkludering, åpenhet, samarbeid og respekt over institusjonen som anerkjenner den unike og individuelle verdien av hver av sine tradisjonelle og ikke-tradisjonelle studenter, fakultet, ansatte, administrasjon og alumner, vil Universitetet i Central Oklahoma bli kjent Nasjonalt for sitt levende og lærings-sentrert miljø.

Oppfordring til handling

Universitetet i Central Oklahoma er lederskapshøyskolen, og leverer utdanning basert på våre felles verdier av fellesskap, karakter og samfunnskraft. UCO forvandler hver student ved å fokusere våre ressurser på de sentrale seks prinsippene om transformativ læring.

Alle studenter blir transformert med:

  • Fagkunnskap
  • Globale og kulturelle kompetencer
  • Helse og velvære
  • lederskap
  • Forskning, vitenskapelig og kreativ aktivitet
  • Service Læring og samfunnsforpliktelse

Studentene forvandles gjennom sentrale seks prinsipper for transformativ læring. Deres fremgang er sporet gjennom Student Transformative Learning Record som viser potensielle arbeidsgivere hvordan elevene har utviklet utdisiplinære ferdigheter mens i Central.

På et øyeblikk

UOC et øyeblikk
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BAs » Se BScs » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Masters Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier 16 måneder August 2018 USA Edmond

UCO MBA er et AACSB-akkreditert 35-timers studieprogram som tar 16 måneder å fullføre, som ligger i hjertet av Downtown Oklahoma City. Du vil lære av og møte med ledere i byen og rundt om i verden. [+]

UCO MBA er et AACSB-akkreditert 35-timers studieprogram som tar 16 måneder å fullføre, som ligger i hjertet av Downtown Oklahoma City. Du vil lære av og møte med ledere i byen og rundt om i verden.

Program Konsentrasjoner Generell MBA MBA i energisystemer MBA i helsevesenet Industri-Driven pensum

Som oppfyller de raskt skiftende kravene til arbeidsgivere

Kurs og læringsmål utviklet av lokale ledere Klasser og prosjekter fokuserer på kreativ problemløsing Praktiske integrative prosjekter med lokale organisasjoner gir real-world erfaring og forbindelser Internasjonal forretningsdybdeopplevelse bidrar til å bygge en global forretningslederskapssett MBA læringsutbytte Downtown Advantage ... [-]

Videoer

UCO@125 - The University of Central Oklahoma

Campus Tours - The University of Central Oklahoma

International Students love UCO

Knowledge is the path to success

Kontakt

University of Central Oklahoma

Adresse, linje 1 University of Central Oklahoma 100 N. University Dr.
73034 Edmond, Oklahoma, USA
HJemmeside http://www.uco.edu/
Telefon +1 405-974-2000