Les den offisielle beskrivelsen

Den University of Washington Bothell (UW Bothell) er et fireårig lavere og høyere campus i nordøst King CountyEn av de tre studie av det offentlige University of Washington. Campus ble etablert i 1990 (som er den samme år ved University of Washington Tacoma åpnet). UW Bothell deler en campus med Cascadia College. UW Bothell er den største grenen campus i staten og den raskest voksende fire år universitet i delstaten Washington.

UW Bothell ligger like nordvest for krysset mellom Interstate 405 og State Route 522. Klasser tilbys dagen og kvelden for full eller deltidsstudenter. Programmer tilbys i næringslivet, utdanning, sykepleie, databehandling og tverrfaglig kunst og vitenskap.

STUDIER UW Bothell tilbyr i dag 40 bachelor- og mastergrader i seks skoler: Bedrifts, tverrfaglig kunst og vitenskap, vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk, Educational Studies og pleie- og helseundersøkelsene.

Innmelding

UW Bothell er den største grenen campus i staten. Freshman applikasjoner økte med 20% fra 2010, mens overføringsformål økte med 24%. Den totale opptelling av full og deltidsstudenter er 4172. Tellingen har gått opp betydelig de siste årene.

UW Bothell begynte å akseptere freshmen høsten 2006. Den første klassen til å fullføre alle fire år på UW Bothell uteksaminert i juni 2010.

En avtale med City of Bothell begrenser UW Bothell og Cascadia College påmelding. Innmelding grensen er for tiden 10.000 FTE studenter. I utgangspunktet påmelding var begrenset til 3.000 årsverk studenter til en inngang ble bygget med direkte tilgang til State Route 522. The Washington State Department of Transportation gjennomført dette prosjektet i september 2009.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University Of Washington Bothell

De UW Bothell MBA-programmer understreke erfaringsbasert læring gjennom samhandling med bedriftsledere og gründere. Bedriftens ledere dele virkelige innsikt, trener og me ... [+]

Master of Business Administration (MBA)

De UW Bothell MBA-programmer understreke erfaringsbasert læring gjennom samhandling med bedriftsledere og gründere. Bedriftens ledere dele virkelige innsikt, trener og mentor våre studenter til å avansere i sin karriere. Som et resultat av samspillet i og utenfor klassen, elevene er i stand til å se verden gjennom linsen av en virksomhet leder, lære av erfaringer fra virksomheter og skape en praktisk vei til suksess.

Lederskap MBA

Ta praktisk virksomhet teori og lede andre til handling. Lær hvordan du kobler strategi med effektiv gjennomføring.

Våre studenter har profesjonell arbeidserfaring i et bredt spekter av bransjer, inkludert teknologi, industri, bioteknologi, romfart, rådgivning, energi, non-profit, regjeringen, utdanning, økonomi, og mer. De kommer fra ulike forretningsfunksjoner innenfor de bransjer, inkludert regnskap, menneskelige ressurser, økonomi, produksjon engineering, markedsføring, drift og utvikling av programvare. Noen studenter planlegger å bruke sine MBA grader for å revitalisere eksisterende virksomheter med state-of-the-art kunnskap og ferdigheter. Andre planlegger å bli gründere som vil bidra til å skape nye virksomheter og tjenester.... [-]

USA Bothell
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk