University of Vermont, School of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til University of Vermont School of Business Administration. Vi forbereder studentene til å bli ansvarlige ledere i et dynamisk, sammenvevd og kompleks bærekraftig global økonomi.

Våre fakultetet medlemmer utmerke seg i utdanning, forskning og praksis i sine respektive felt, og tilbyr en krevende pensum som utvikler sterke kvantitative og konseptuelle analytiske ferdigheter.

UVM School of Business Administration utdanner ansvarlige ledere for å lykkes i komplekse, globale flere interessenter og bærekraftige miljøer. Våre studenter og lærere er opptatt av å bygge bedre organisasjoner og et bedre samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

Ett års Bærekraftig Entreprenørskap MBA

Campus Heltidsstudier 1 år August 2019 USA Burlington

The University of Vermont nye Bærekraftig Entreprenørskap MBA (Semba) program forbereder studentene til å skape lønnsomme og bærekraftige forretningsmuligheter i en verden i transformativ endring. [+]

Ett års Bærekraftig Entreprenørskap MBA

Er du fornøyd med bare "business as usual", eller er du en person som er interessert i virksomheten for å forandre verden? The University of Vermont nye Bærekraftig Entreprenørskap MBA (Semba) program forbereder studentene til å skape lønnsomme og bærekraftige forretningsmuligheter i en verden i transformativ endring. Vi leter etter folk som deg - folk ikke innhold å gjøre ting slik de alltid har blitt gjort, de forstyrrende, innovatører og entreprenører som hadde visjoner. Ledere som tenker annerledes, og vet det er en bedre måte å gjøre forretninger, og som er klare til å ta fatt på en bedrift utdanning som vil forberede dem til å leve annerledes, lede annerledes og overskudd annerledes. Vi har kalt det den Bærekraftig Entreprenørskap MBA og, vel, det er annerledes - ikke en MBA-as-usual.... [-]