Les den offisielle beskrivelsen

Være en leder. Bygg produktive og medfølende organisasjoner. Være en forkjemper for positiv forandring i verden.

The University of San Francisco School of Management er i episenteret av global innovasjon og kan hjelpe deg med å utvikle ferdigheter til å utmerke seg i dagens dynamiske næringslivet, myndigheter og ideelle miljøer. Vår internasjonalt anerkjente fakultetet er forpliktet til å lære deg det du trenger for å lykkes, blant kjennetegnene på Jesuit utdanning - sosial rettferdighet og global statsborgerskap.

Hvorfor USF School of Management?

Når du blir med i USF School of Management du bli med i en forpliktet til å utvikle medfølende og produktive ledere universitet.

Vår misjon er å utfordre deg til å reimagine business og ledelse for å skape en mer human og rettferdig verden. Vi krever faglig dyktighet i tjeneste for menneskeheten. Vi utvide din forståelse av dagens globale markedet.

Vi er lokalisert i hjertet av San Francisco, En av de mest intense forretnings økosystemene i verden, noe som gjør det mulig for oss å gi studentene uovertruffen tilgang til high tech, biotech, finans, risikovillig kapital, og entreprenørielle ledere. I tillegg til enestående reell søknad gjennom din utdanning ved School of Management, vår student-til-fakultetet ratio er 15: 1 for en svært engasjert og individualisert læring.

Vi bringer sammen studenter fra hele verden for å lære både de akademiske grunnleggende av moderne entreprenørskap og innovasjon samt hardt opptjente virksomhet erfaring og innsikt fra gründere og forretningsfolk. Våre alumni representerer 117 næringer i 50 stater, ni amerikanske territorier, og 97 land rundt om i verden.

Oppdage eksepsjonelle graduate akademiske programmer, fakultet av høyeste kaliber, og en student og alumni samfunnet som er aktivt forandre verden herfra. Vi er en AACSB-akkreditert institusjon, den høyeste standard av prestasjon holdt bare med 5% av handelshøyskoler i verden.

Livet på USF School of Management

Livet på USF er mer enn å sitte i et klasserom. Studenter ved BI nyte rike pedagogiske erfaringer som forbereder dem for dagens dynamiske markedet, fra virkelige rådgivning prosjekter og globale intensivkurs til anerkjente foredragsholdere og interaksjoner med en student og alumni nettverk som forandrer verden.

School of Management fakultetet

USF School of Management fakultet er forpliktet til fremragende undervisning og er drevet av en dual vekt på faglig rigor og sosial rettferdighet. Våre lærere, praktikere og forskere gi studentene et vell av internasjonal erfaring i ledelse problemer og praksis. Deres forskning er utløst av intellektuell nysgjerrighet og beriket av bidrag fra akademikere og offentlige, ideelle og næringslivsledere fra hele verden.

Fakultetet er dedikert til innovativ forskning og beste praksis, skape et læringsmiljø preget av høy kvalitet stipend og mindful oppmerksomhet til de samfunnsmessige konsekvensene av sitt arbeid. De tjener samfunnet vårt, byen vår, og vår verden gjennom redaksjoner, pro bono rådgivning, styrer, og gjennom service-læring prosjekter innebygd i sine læreplaner.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

University of San Francisco - School of Management

Bygg de grunnleggende ferdighetene til å lede vellykkede, bærekraftige bedrifter i den mest entreprenørrike byen i verden og utover. Ledelse Full-Time MBA forbereder deg ... [+]

Bygg de grunnleggende ferdighetene til å lede vellykkede, bærekraftige bedrifter i den mest entreprenørrike byen i verden og utover.

The USF heltid MBA grad gir deg en personlig vei til bedriftsledelse.Verdensklasse faglig innhold og ekspert, dedikert fakultetKarriereorienterte samarbeidsaktiviteter og hendelserSamarbeid med omfattende Bay Area School of Management alumni og bedriftsnettverkSeks konsentrasjoner for full-time og deltid MBA programmerBusiness AnalyticsentreprenørskapFinansiereInternasjonal BusinessmarkedsføringOrganisasjonsutvikling

På USF har du de unike fordelene med en karrierefokusert utdanning, og tilbyr undervisning, kursvalg og spesialisert arbeidserfaring som samsvarer med dine faglige mål, samt uovertruffen nærhet til Bay Area-nettverk, som hjelper deg til å danne forbindelser med internasjonal organisasjoner, praktikant i praktisk talt alle bransjer, og få førstehånds erfaring med potensielle arbeidsgivere.... [-]

USA San Francisco
August 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

University of San Francisco - School of Management

Deltid MBA-graden er utviklet for å forandre karrieren din mens du jobber - gir nøkkelferdigheter og nye perspektiver du vil straks sette på plass igjen på kontoret. ... [+]

Ditt liv er unikt. Universitetet i San Francisco deltid MBA er fleksibel fordi du trenger det å være.

Deltid MBA-graden er utviklet for å forandre karrieren din mens du jobber - gir nøkkelferdigheter og nye perspektiver du vil straks sette på plass igjen på kontoret.

Og vår praktiske beliggenhet på 101 Howard Street i sentrum av San Francisco ligger bare noen skritt fra BART, Caltrain og Transbay Transit Center. Din MBA har aldri vært nærmere.

Ditt liv, ditt program, din MBA

For travle fagfolk, er fleksibilitet i ditt studium nøkkeltall, og deltid MBA er strukturert for å støtte din suksess ved å gi deg fleksibiliteten til slutt innen to til fem år.... [-]

USA San Francisco
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
2 - 5 år
Campus
Les mer på norsk

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Address
Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon
false
Address
Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan
Address
San Jose, California, USA
Telefon
false
USF School of Management Downtown Campus
Address
University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, USA
Nettsted
Telefon
+1 415-422-2221