Les den offisielle beskrivelsen

"Våre 11 universiteter er like forskjellige som dine mål."
UNC International representerer en gruppe av 11 høykvalitetsuniversiteter innenfor University of North Carolina System. Våre institusjoner spenner over staten, fra fjellene til kysten. De spenner fra små og personlige med 3500 studenter, til store og forskningsintensive med 35.000 studenter. Med undervisnings- og læringsprogrammer for grunn- og postdoktorstudier, tilbyr vi virkelig noe for hver elev.

“Rimelig. Tilgjengelig. Rost. Elleve flotte universiteter, hvilken er riktig for deg? "
Med så mange alternativer forstår vi at det å velge riktig universitet og studieprogram kan føle seg overveldende for internasjonale studenter, og vårt mål er å strømlinjeforme prosessen for deg. UNC International gjør dette ved å fungere som et knutepunkt for studenter interessert i å studere på en av våre medlemsskoler - 11 gode universiteter, ett stopp!

Vi er her for å hjelpe!
Våre kunnskapsrike medarbeidere har gjort den første forskningen for deg ved å samle informasjonen du vil vite - rangeringer, bemerkelsesverdige studieprogrammer, karrieremuligheter, søknadsfrister og krav, og mer - for alle våre universiteter på ett passende sted. Kontakt oss og la oss hjelpe deg med å finne UNC International University som passer best til dine faglige og personlige mål.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

UNC System International Recruitment Consortium

Velkommen til MBA-programmet i College of Business and Economics i North Carolina A ... [+]

Velkommen til MBA-programmet i College of Business and Economics i North Carolina A

North Carolina A

Vår MBA-grad er en profesjonell graduate, business grad, som gir studentene en grundig forståelse av de grunnleggende forretningsbehovene (f.eks økonomi, regnskap, økonomi, ledelse, etc.) etterfulgt av intens studie i en av tre forretningskonsentrasjoner: Regnskap, Human Ressursforvaltning, og Supply Chain Management . Disse konsentrasjonene representerer forretningsområder som vokser i faglig betydning og karrieremuligheter.

Våre fakultet, administratorer og ansatte er forpliktet til å gi deg toppkvalitetsstudier og stor suksess i din fremtidige, profesjonelle karriere. Studenter som er ambisiøse, talentfulle og som ser muligheter i enhver utfordring, vil trives i vårt student-sentrerte og forretningsmessige miljø i North Carolina A... [-]

USA Chapel Hill
September 2019
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk