University of Michigan-Flint, School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1956 har Universitetet i Michigan-Flint omfavnet betydningen av "gjør" som grunnleggende for hver elevs personlige, profesjonelle og faglig vekst. Som en del av den verdenskjente University of Michigan-systemet, også vi er forpliktet til utvikling av neste generasjon av "Leaders og Best." På UM-Flint, de beste lederne bli midt i problemene, utforske varierende synspunkter, søke innspill fra andre, og bli så kjent med realitetene som de gjør teorier. UM-Flint fakultetet fra over 100 studieretninger helle sin kompetanse og kreativitet i utviklingen av forsknings og service-læring prosjekter som svarer pensum med dagens mest presserende problemer. Slike prosjekter bringe lære til liv, adresse samfunnet trenger, og oppfylle elevenes ønsker å bidra til "noe større enn seg selv." Handlingsorienterte akademikere er i hjertet av University of Michigan-Flint erfarings og hvorfor våre kandidater er så svært ettertraktet av arbeidsgivere på jakt etter ledere som vet å få ting gjort. Formålsparagraf Flint campus av University of Michigan er et fellesskap av ulike elever og forskere, hvor studenter fra denne regionen og utenfor forberede for lederskap, prestasjon, og tjenesten via interaktiv opplæring i kunst, vitenskap, humaniora, og yrker. Vår misjon hviler på tre pilarer: god undervisning, læring og stipend; student-sentrering; og engasjert statsborgerskap. Våre studenter bli ledende innen sitt felt, i sine yrker, og i sine lokalsamfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se BBA'er » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA på deltid

Mba Master I Bedriftsøkonomi

Campus Deltid 15 - 32 måneder September 2018 USA Flint

Fokuset på MBA-programmet er å lære og bruke prinsippene for problemløsning som fører til effektiv beslutningstaking. Det tradisjonelle MBA-programmet er rettet mot fagfolk ved å tilby alle klasser om kvelden på Flint campus. [+]

Business Administration (MBA)

• Kraften som driver UM-Flints MBA-program er teambasert prosjektarbeid, en tilnærming til læring som trekker direkte fra dagens mest suksessfulle forretningsmessige tilnærminger til innovasjon, implementering, risikostyring, beslutningstaking og mer.

• UM-Flints MBA-program gir deg mulighet til å utvikle mer dybdefaglig kompetanse innen spesialiserte områder gjennom konsentrasjoner i regnskap, datasystemer, økonomi, helsestyring, internasjonal handel, leanproduksjon og markedsføring.

• Som alle fakultetene i University of Michigan er UM-Flints MBA-instruktører sanne "ledere og best" - erfarne, testede og respekterte eksperter på deres felt.... [-]