Upper Iowa University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

om UIU

Siden 1857, har Upper Iowa Universitetet vært forberede studentene til å lykkes i klasserommet og i verden. Det rike historie, kombinert med en student-sentrert oppdrag, har skapt et springbrett for UIU å bli en anerkjent innovatør i å tilby akkrediterte, kvalitet programmer gjennom fleksible, flere leveringssystemer, inkludert online og i eget tempo studie.

Fra vår Fayette Campus til våre amerikanske Centers, vår internasjonale sentre til våre militære Centers, har UIU folk på plass for å hjelpe deg å lykkes.

Gjennom våre student suksesshistorier, vil du lære hvordan andre har dratt nytte av en UIU utdanning-og du vil begynne å forstå de store fordelene en UIU utdanning kan bringe til livet ditt, og til slutt til livene til dine familiemedlemmer.

Tjen en grad på dine vilkår

I tre minutter vil du lære hvorfor Øvre Iowa har en lærings alternativer for å passe din livsstil, uansett hvor i verden du bor. UIU gir deg en sjanse til å få din grad i et klasserom, fra stuen eller mens tjene landet.

Fleksibilitet til å passe din livsstil

Upper Iowa University fleksibilitet gjør den perfekt for enhver elev. Sjekk ut denne korte videoen for å se hvordan du kan tjene din grad - på din måte.

Tjen en grad, to klasser på en gang

På UIU kan du oppgradere ta to eller tre klasser per semester. Det betyr mindre stress og du kan fokusere bedre.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er » Se Kurs » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus eller nettstudier Heltidsstudier September 2018 USA Fayette USA Online Des Moines Quad Cities Waterloo + 3 fler

MBA er en framtidsrettet læreplanen gir elevene et perspektiv på ledelse, funksjonell avdeling integrasjon, etisk forvaltning og risikovurdering. [+]

Master of Business Administration (MBA) Hvorfor studere Master of Business Administration? MBA er en framtidsrettet læreplanen gir elevene et perspektiv på ledelse, funksjonell avdeling integrasjon, etisk forvaltning og risikovurdering. Programmet gir elevene muligheten til å undersøke etiske og ledelsesmessige problemstillinger i en respektert pedagogisk miljø som støtter livslang læring. Curriculum Læreplanen for Master of Business Administration grad består av 36 semester studiepoeng av graduate-nivå kurs arbeid, med et minimum kumulativ karakter punkt gjennomsnitt på 3,0 på en 4,0 skala for ferdigstillelse. På UIU, er tre semester kreditt kurs planlagt i seks, åtte-ukers vilkår hvert år. Upper Iowa University MBA-programmet er delt inn i tre satsingsområder: 1. Den Kjernen er ferdig med hver MBA student. Læreplanen består av en framtidsrettet faglig program som utvikler forståelse og kompetanse i finansiell risiko, økonomi og endring, innovasjon gjennom bærekraft, aktuelle juridiske implikasjoner, og produktforbedring og markedsanalyse. Studenter gjelder business teorier og praksis på tvers av alle funksjonelle områder av en organisasjon. Mange kurs inkluderer teamarbeid blant studentene i forberedelsene til å legge inn bedriftens verden, en ferdighet som etterspørres av mange organisasjoner. 2. Hver student velger ett av fem områder av vektlegging: regnskap bedriftens økonomistyring Daglig ledelse Human Resources Management organisasjonsutvikling Kompetanse i de spesifikke vekt områder er utviklet ved hjelp av en læreplan som kombinerer teori og anvendelse; gi eleven kunnskap og ferdigheter til å vurdere forretningspraksis mot teorier og modeller, forstå etableringen av kunden, og vurdere effekten av økonomiske systemer og regelverk på funksjonelle oppgaver samtidig utvikle lederroller for en bærekraftig virksomhet.... [-]

Videoer

Earn Your College Degree On Your Own Terms