Turner College - Columbus State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Hvorfor Turner College?

Turner College forbereder økonomistudenter å tilføre verdi til sine lokalsamfunn og deres arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø. Vår virksomhet grader programmene er profesjonelt akkreditert gjennom Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB International, vår college tilbyr forretningsprogrammer som oppnår sin utmerkelse for høy kvalitet gjennom et tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

The Turner College of Business og TSYS School of Computer Science er plassert i senter for handel og teknologi (CCT), som ligger på den viktigste campus. Sammen Turner College tilbyr 8 graduate-programmer, 12 studieprogrammer, og en rekke sertifiseringer. Vi er hjem til en livlig rekke studentorganisasjoner, inkludert regnskap Club, CSU American Marketing Association, Enactus, Financial Investments Association, Association of Certified Fraud sensorer, Society for Human Resource Management (SHRM), Association of Computing Machinery (ACM), og Campus Nerds. Våre organisasjoner gir muligheter til å få virkelige verden opplever, lytte til profesjonelle foredragsholdere, og konkurrerer nasjonalt.

OM OSS

Den D. Abbott Turner College of Business oppgave er å forberede studentene til å tilføre verdi til sine lokalsamfunn og deres arbeidsgivere, hovedsakelig lokale og regionale bedrifter.

The Center for handel og TechnologyThe senter for handel og teknologi (CCT), som ligger på den viktigste campus, huser Turner College Dean kontor, og tre faglige enheter:

Turner College of Business
 • Regnskap og økonomi
<li>Management &amp; Marketing</li> <li>Den TSYS School of Computer Science.</li>

Den totale student påmelding for Turner College i 2014 var 1464, med 1259 i studieprogrammer og 204 i graduate programs.The gjennomsnittlig klassestørrelse for studentene er 33 og 27 for graduate-programmer. Med vår mindre gjennomsnittlig klassestørrelse, våre dedikerte lærere og ansatte, og vår rimelig skolepenger, kan vi være den beste kjøp i høyere utdanning i regionen.

Universitetet Informasjon og Technology Services er også plassert i CCT i første etasje.

Akkreditering

Turner College of Business

Den D. Abbott Turner College of Business virksomhet studieprogrammene er profesjonelt akkreditert gjennom Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business. Som et akkreditert medlem av AACSB International, vår college tilbyr forretningsprogrammer som oppnår sin utmerkelse for høy kvalitet gjennom et tverrfaglig læreplan som gir studentene en bred forståelse av virksomheten og dens rolle i samfunnet.

Hvorfor er AACSB akkreditering viktig?

Som en potensiell student: Going to college er en stor investering. Du kommer til å tilbringe timer å studere, skrive avhandlinger, og tar eksamener. Du også kommer til å bruke mye penger. Alt som arbeid og penger skal gi deg det du har betalt for, ikke sant?

Ikke alle skoler vil gi deg en avkastning på investeringen din. AACSB akkreditering sikrer en skole er ikke bare å ta pengene dine. AACSB-godkjente skoler må passere svært strenge kvalitetsstandarder. De har vist seg å gi den beste i næringslivet utdanning over hele verden.

AACSB-akkrediterte skoler:

 • er anerkjent over hele verden av topp arbeidsgivere og andre universiteter.
 • har arbeidsgivere som bare ansetter sine kandidater.
 • har mer tilgang til rekrutterere.
 • har nyutdannede som får høyere, mer konkurransedyktig lønn.
 • si å bli akkreditert forbedrer kvaliteten på sine forretningsprogrammer.
 • si å bli akkreditert hjelper dem å ansette og beholde de beste professorer og forskere.
 • har studenter som er mer internasjonale, har høy-eksamen GPAs, og sannsynligvis vil tjene høyere utdanning.
 • er utfordrende og vil lære deg de beste ferdigheter til å gi deg en klar fordel i den virkelige verden.

Som arbeidsgiver: Arbeidsgivere ønsker kvalitet business nyutdannede fra kvalitet handelshøyskoler ... nyutdannede de vet vil utføre på dag én. Det er derfor det er så viktig å velge en virksomhet grad program som vil lære deg kunnskap og ferdigheter arbeidsgivere krever. Arbeidsgivere vet en god handelshøyskole fra en som ikke produserer kunnskapsrike akademikere.

Her er fakta:

 • Mange topp, globale selskaper bare rekruttere fra AACSB-akkrediterte skoler.
 • AACSB-akkreditert skole akademikere tilbys bedre og mer konkurransedyktig lønn.
 • Studenter ved AACSB-akkrediterte skoler har flere arbeidsgivere som er interessert i dem etter endt utdanning.

Selskapene har også studert forskjellene mellom ansatte som har deltatt på AACSB-akkreditert handelshøyskoler og de som ikke har. For eksempel, en selskapet funnet at ansatte som var utdannet ved ikke-AACSB-akkreditert handelshøyskoler hadde lavere nivåer av ytelse. På grunn av dette, organisasjonen nå bare refunderer undervisning fra AACSB-akkreditert handelshøyskoler.

Misjon & Vision

Turner College of Business

Vision Erklæring

Utvide høgskolens anerkjennelse som et kompetansesenter i næringslivet og informatikk utdanning.

Turner College Mission

The Turner College forbereder studentene til å tilføre verdi til sine lokalsamfunn og arbeidsgivere i et globalt konkurransedyktig miljø, ved å tilby høy kvalitet, relevant virksomhet og informatikk utdanning.

Strategisk plan

Turner College of Business

De visjon, misjon og verdier av D. Abbott Turner College of Business tilbyr de veiledende prinsippene i vår strategiplan. De er vanligvis vurdert på en fem-års syklus av høgskolens administrasjon, lærere, studentgrupper, og rådgivende virksomhet.

Turner College Mål

Mål 1: Forbedre kvaliteten og profilen til Turner College som et kollegium av valg.

Mål 2: Øke innmelding og utvide program leveringsalternativer.

Mål 3: Forbedre teknologi og ressurser til undervisnings og forskningsformål.

Mål 4: Øke interne og eksterne samarbeidspartnere.

Mål 5: Øke finansiering.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se MBA - MBAStudies » Se MBA - OnlineStudies » Se BBA'er » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 6 år January 2019 USA Columbus + 1 fler

The Turner College of Business tilbyr en tradisjonell on-campus Master of Business Administration (MBA) grad det er en generell ledelse grad som forbereder individer for administrative stillinger i næringslivet eller regjeringen. [+]

program beskrivelse

The Turner College of Business tilbyr en tradisjonell on-campus Master of Business Administration (MBA) grad det er en generell ledelse grad som forbereder individer for administrative stillinger i næringslivet eller regjeringen. Med vår mindre gjennomsnittlig klassestørrelse, våre dedikerte lærere og ansatte, og vår rimelig skolepenger, kan vi være den beste kjøp i høyere utdanning i regionen.

Det legges vekt på global business, menneskelig atferd, organisasjoner, regnskap, drift, markedsføring, økonomi, ledelse informasjonssystemer, og deres virkninger på ledelsesmessige beslutninger. Programmet fokuserer på praktisk anvendelse av disse verktøy, teknikker og konsepter. Teamarbeid, internasjonal sammenheng av virksomheten, og de etiske dimensjonene av ledelsesmessige beslutninger er stresset gjennom hele programmet. Våre MBA-programmet vil la elevene få kjennskap til internasjonale, flerkulturelle, etiske og mangfold innenfor dagens kontekst. ... [-]


Videoer

Turner College of Business - Dean Hadley on our Commitment to Success

Kontakt
Besøksadresse
Columbus State University
4225 University Avenue
Columbus, Georgia 31907

Columbus, Georgia, 31907 US