Read the Official Description

Troy University er en offentlig institusjon består av et nettverk av studiesteder i hele Alabama og over hele verden. International i omfang, gir Troy University en rekke pedagogiske programmer på lavere og høyere nivåer for en mangfoldig studentmasse i tradisjonell, utradisjonell og nye elektroniske formater. Akademiske programmer støttes av en rekke student tjenester som fremmer velferd for den enkelte student. Troy University's dedikerte lærere og ansatte fremme oppdagelse og utforsking av kunnskap og sin søknad til livslang suksess gjennom effektiv undervisning, service, kreative partnerskap, stipend og forskning.

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Troy University

... [+]

Hensikten med Master of Business Administration programmet er å tilby studentene en mulighet til å skaffe seg kunnskaper i generelle business management og beslutningsprosesser som vil gjøre dem i stand til å utføre ledelsesansvar i både privat og offentlig sektor.

Som et resultat av vellykket gjennomføring av MBA-programmet, bør kandidater forbedre deres evne til å anvende sterke problemløsende ferdigheter til strategisk planleggingsprosess i organisasjoner og å bruke skriftlige og verbale kommunikasjonsferdigheter effektivt for å kommunisere resultatene av deres problemløsende analyser og anbefalinger .

Konsentrasjoner som tilbys i regnskaps- og informasjonssystemer gir ytterligere spesialisert studie relatert til strategisk styringsprosess i organisasjoner.... [-]

USA Troy
September 2019
Heltid studier
Deltid
Campus
Nettstudie
Les mer på norsk