The University of Notre Dame, Mendoza College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Oppdag Legendary Advantage ™ of Notre Dame Business. Vi utfordrer deg til å Be More of Business ™ som du utvikler dine talenter og forberede seg til å gjøre en forskjell. Det kan være lurt å styre en merkevare, en plante eller mennesker. Du ønsker kanskje å være en PartnerEn verdipapirer trader, Et entreprenør eller CEO. Vi ønsker disse prestasjonene for deg også.

Men vi vil ha mye mer for deg og fra deg.

Fremtiden har store utfordringer. Og fremtiden er avhengig av deg.

Enten vi er overveldet og svekket av våre utfordringer, eller lage verdiøkende løsninger for våre kollektive fellesskap - dette er hvor du vil gjøre en forskjell. På Mendoza College of Business, Tror vi at en utdanning verdig deg og disse utfordringene må lære deg hvordan du håndterer vanskelige problemer med integritet og sterke vaner i sinnet.

Til slutt ønsker vi deg til å bli ledere som gjør vår fremtid sammen bedre ved privilegiet av stillingene du vil holde, de beslutninger som du vil gjøre, de ressurser som du vil utvikle og bruke, og de mennesker hvis liv vil du røre.

Dette er visjonen innebygd i grunnleggelsen av University of Notre Dame av pater Edward Sorin, CSC, i 1842 og en drøm som i dag fortsetter å fremkalle den kollektive lidenskap og energi av lærere og ansatte i Mendoza College of Business. Den Mendoza College of Business er hjem til dedikerte lærere, forskere og mer enn 2400 studenter som er engasjert i undergraduate, graduate og utøvende studier. Grader som tilbys ved Mendoza College inkluderer:

Bachelori forretningsledelse Executive Master of Business Administration Master of Business Administration (MBA) Master of Science i Revisjon Master of Nonprofit Administration (MNA)

Mendoza tilbyr også et bredt spekter av egendefinerte programmer for bedrifter og organisasjoner, samt sertifikat programmer for ledere og nonprofit ledere og ledere. Disse programmene tilbys gjennom Utøvende utdanning og Nonprofit faglig utvikling.

Formålsparagraf Å bygge en ledende katolske handelshøyskole som fremmer faglig dyktighet, faglig effektivitet og personlig ansvar i en kontekst som bestreber seg på å være tro mot idealene om samfunnet, menneskelig utvikling og individuell integritet.

Om University of Notre Dame The University of Notre Dame er en uavhengig, nasjonal katolsk universitet som ligger i Notre Dame, Ind., Som grenser til byen South Bend og ca 90 miles øst for Chicago.

Kilden til universitetets faglige styrke er dens fakultet. Notre Dame fakultetet medlemmer har vunnet 36 stipend fra National Endowment for humaniora de siste ni årene, mer enn for noe annet universitet i landet.

På Notre Dame har utdanning alltid vært knyttet til verdier, blant dem lever i samfunnet og frivillig arbeid i samfunnstjeneste. Residence hall livet er både kjennetegnet av Notre Dame erfaring og kilden til universitetets rik tradisjon. En yngre tradisjon, Universitetets senter for sosiale hensyn, fungerer som en katalysator for student frivillighet. Rundt 80 prosent av Notre Dame studentene engasjere seg i noen form for frivillig samfunnstjeneste i løpet av sine år ved universitetet, og minst 10 prosent vie et år eller mer etter endt utdanning for å betjene i USA og rundt om i verden.

The University of Notre Dame, som er en av en håndfull virkelig internasjonale universiteter, har en studentmasse på mer enn 11.500 studenter hentet fra alle 50 stater og mer enn 100 andre land. Notre Dame alumni-nettverket er den mest omfattende i høyere utdanning, med mer enn 270 klubber, inkludert mer enn 40 internasjonale klubber.

Medonza rangering Mendoza College of Business har blitt anerkjent for kvalitet og sitt engasjement for sosiale og miljømessige ansvar som valgte rangeringen indikerer:

1 blant landets øverste graduate handelshøyskoler --Bloomberg Businessweek (2010-2014)

20 blant de beste amerikanske graduate handelshøyskoler - Bloomberg Businessweek (2012)

15 blant topp Executive MBA-programmer - Bloomberg Businessweek (2013), The Economist - Hvilken MBA? (2013) og Poets og quants for ledere (2014)

4 landsdekkende blant de beste regnskap graduate-programmer - Public Accountancy Report (2013)

Mendoza College of Business er akkreditert av AACSB International og er forpliktet til å følge de prinsipper for ansvarlige Management Education (PRME).

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Ettårig EMBA-programmer » Se EMBA » Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EMBA

Campus Deltid 17 - 21 måneder September 2018 USA Notre Dame Chicago + 1 fler

Bedriftsledere trenger mer enn bare tekniske ferdigheter; de trenger kapasiteten, mot, perspektiv og karakter til å være effektive, strategiske ledere. Notre Dame Executive MBA-program, 15. plass over hele verden av både The Economist og Bloomberg Businessweek, lærer bedriftsledere til å forstå det store bildet og drive suksess på arbeidsplassen ... [+]

EMBA

Bedriftsledere trenger mer enn bare tekniske ferdigheter; de trenger kapasiteten, mot, perspektiv og karakter til å være effektive, strategiske ledere. Notre Dame Executive MBA-program, 15. plass over hele verden av både The Economist og Bloomberg Businessweek, lærer bedriftsledere til å forstå det store bildet og drive suksess på arbeidsplassen. De utvikler sin utøvende perspektiv, etablere et mektig nettverk, og lære å bli autentiske ledere respektert av de rundt dem.

Gjør inntrykk

Fra relasjonene de bygger med andre studenter til ekspertisen til fakultetet, høre hvordan Notre Dame er verdibasert læreplan hjelper Executive MBA-studenter og alumni gjøre en forskjell for deres organisasjon og i verden, så vel.... [-]


Ettårig MBA

Ettårig Mba

Campus Heltidsstudier 1 år September 2018 USA Notre Dame

Rangert blant de beste MBAs i nasjonen og verden av respekterte publikasjoner som Bloomberg Businessweek og US News & World Report, Notre Dame ettårige MBA gir en kraftig strategisk virksomhet utdanning og gjør du en del av et av verdens mest lojale og aktive alumni nettverk. Den ettårige MBA starter i mai med en intensiv, 10-ukers sommersøkt som gir deg en grundig innføring i grunnlegg virksomheten disipliner av regnskap, økonomi, finans, ledelse og organisatorisk atferd, markedsføring, statistikk, og strategi. I høst, vil du bli med andre-års kohort av den toårige MBA-program-en flott mulighet til å utvide nettverket ditt enda mer - og begynner å spesialisere din grad ved å velge en konsentrasjon spor. Konsentrasjoner inkluderer: Business Analytics Business Leadership Consulting Corporate Finance Entreprenørskap Investments Markedsføring din andre året inneholder muligheter for internasjonale dykk i Kina, Chile og Brasil. Du vil også delta i Live-tilfeller, en hands-on rådgivning prosjekt med et Fortune 500-selskap som Adidas, Boeing, Coca-Cola, Equity International, eller General Electric. Med ettårige MBA fra Notre Dame, vil du bli anerkjent som en svært kapabel forretningsstrateg som kan stige til utfordringene i et konkurranseutsatt, stadig skiftende forretningsklima. Like viktig som ferdigheter og kunnskaper du vil anskaffe, vil du ha Notre Dame verdensomspennende nettverk og globalt respektert merkevare for å åpne dører. [+]

ett års MBA

Rangert blant de beste MBAs i nasjonen og verden av respekterte publikasjoner som Bloomberg Businessweek og US News & World Report, Notre Dame ettårige MBA gir en kraftig strategisk virksomhet utdanning og gjør du en del av et av verdens mest lojale og aktive alumni nettverk.

Den ettårige MBA starter i mai med en intensiv, 10-ukers sommersøkt som gir deg en grundig innføring i grunnlegg virksomheten disipliner av regnskap, økonomi, finans, ledelse og organisatorisk atferd, markedsføring, statistikk, og strategi. I høst, vil du bli med andre-års kohort av den toårige MBA-program-en flott mulighet til å utvide nettverket ditt enda mer - og begynner å spesialisere din grad ved å velge en konsentrasjon spor. Konsentrasjoner inkluderer: Business Analytics, Bedriftsledelse, Consulting, Bedriftsfinansiering, entreprenørskap, Investeringer, eller markedsføring.... [-]


MBA

To-års MBA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2018 USA Notre Dame

Vi har jobbet tett med selskaper over hele verden for å sikre at vår MBA-programmet er faglig strenge og som svar på kravene fra markedet. Resultatet er et program som er fleksibel, intens og fokusert på å lære elevene hvordan de skal føre med sine verdier; å utvikle og implementere løsninger på vanskelige business problemer; og å sette pris på og tjene større behov i samfunnet ... [+]

To års MBA

Vi har jobbet tett med selskaper over hele verden for å sikre at vår MBA-programmet er faglig strenge og som svar på kravene fra markedet. Resultatet er et program som er fleksibel, intens og fokusert på å lære elevene hvordan de skal føre med sine verdier; å utvikle og implementere løsninger på vanskelige business problemer; og å sette pris på og tjene større behov i samfunnet.

Læreplanen gir en balansert mestring av alle funksjonelle områder av virksomheten. Videre blir elevene utsatt for kompleksiteten i global virksomhet gjennom en rekke engasjementer med ledere over hele verden. Dykk i Asia, Latin-Amerika og andre steder gir muligheter til å oppleve andre kulturer første hånd. Signatur forelesningsserie, slik som Ten Years dermed bringe inn internasjonalt anerkjente eksperter for å diskutere noen av de mest vitale trender og problemer mot nåværende alder.... [-]