Tennessee State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Forpliktet til dyktighet, har TSU vært konsekvent oppført i US News & World Report "Guide til Amerikas beste høyskoler" for mer enn et dusin år.

Grunnlagt i 1912

Tennessee State University (TSU) grunnlagt i 1912, er en omfattende, urban, coeducational, land-grant institusjon. Vår Nashville hjem tilbyr to steder-de 500 mål store hovedcampus ligger godt til rette i et vakkert boligområde langs Cumberland River, og downtown Avon Williams campus sitter nær sentrum av Nashville virksomhet og regjeringen distriktet.

Vår Story The College of Business er entydig klar i hjertet av Nashville sentrum som en sterk, robust, og utvide utdanning, entreprenørskap og forskning motor, positivt påvirker gründer og økonomisk billedvev av Nashville, i delstaten Tennessee, og verden. Gjennom innovativ undervisning, forskning fokusert på moderne forretningskonsepter, og en kultur forankret med et engasjement for service og livslang læring, er høgskolens ca 900 bachelor- og masterstudenter utarbeidet av en dedikert og kulturelt mangfoldig fakultet for global økonomisk suksess.

Den TSU College of Business Story

Den første handelshøyskole i Nashville for å tjene dual akkreditering fra den mest prestisjefylte akkrediteringsorgan for handelshøyskoler i verden, Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) Valgt av Nashville Scene Magazine i 2012 som en av de tre øverste MBA programmer i Nashville. Den TSU MBA tilbyr konsentrasjoner i:

regnskap Forvaltning av Information Systems finans supply chain management

Internasjonalt anerkjente fakultetet, alle holder doktorgrad grader, publisert mer enn 400 vitenskapelige arbeider innenfor de siste 5 årene.

Nytt samarbeids MBA program med Tianjin Polytechnic University i Kina.

De College redigeringer, publiserer, en internasjonal vitenskapelig publisering, The Journal of utvikle områdene.

The College har en state-of-the art Financial Trading Room.

Bachelor of Business Administration grad i:

regnskap bedriftsøkonomi virksomheten informasjonssystemer Økonomi og finans

New Undergraduate Konsentrasjoner i: Hospitality Management, International Business Globalt anerkjent Supply Chain Management lavere og høyere To preget begavet stoler for fremragende forskning i regnskap og Banking & finansielle tjenester.

The College har sterke bedrifter og lederskap støtte gjennom våre 5 styrer rådgivere.

Steder

Nashville

Address
Tennessee State University
3500 John A Merritt Blvd

Nashville, Tennessee, USA