Les den offisielle beskrivelsen

Fakultetet og ansatte i Tallahassee International College erkjenner at vi eksisterer, fremfor alt, for å gi kunnskap og å betjene våre studenter. Vi er dedikert til å tilby nettbasert utdanning av de digitale æra hovedfagsstudenter som kan omfavne informasjonsalderen. Banebrytende teknologi i online pedagogisk levering vil forberede den neste generasjon av forretningsorienterte personer til å gå inn i arbeidsstokken med generelle forståelse av internasjonal virksomhet.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring i alle våre programmer, læreplaner og leveringsmodus. Dette oppnås gjennom effektiv undervisning og praktiske anvendelser; teknologisk kompetanse; forskning som er relevant for læring misjon College, inkludert intellektuelle bidrag som primært fremme praksis og forbedre disiplinære kunnskap.

Utbruddet av kommunikasjonen alder førte til internett med nye former for utdanning på alle nivåer. Den elektroniske programmet på TIC vil gi til studenter fra alle fire hjørner av verden, god utdanning som vil generere nødvendige kompetanse til å gå inn i arbeidsstokken i noe land.

Skolen gir utdanningsmuligheter for alle elever, uavhengig av deres hjemland, sosioøkonomisk nivå, og rasemessig, etnisk, eller religiøs bakgrunn. Det har en policy om åpen adgang for alle kvalifiserte studenter.

Hver student er en egen og unik person som er respektert som sådan. Ett av målene for hver ansatt er å respektere og å forbedre verdighet og verdi av hver student. Tjenestene som tilbys av skolen er preget av deres spesifikke evne til å møte behovene til studenter i å nå sine spesielle mål. For å oppnå dette, har hvert medlem av fakultetet og støtte ansatte bidratt i prosessen med studentveiledning. Skolen gjennomfører sine programmer med et bevisst fokus på de tverrkulturelle dimensjoner ved læring.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også: