Stony Brook University

College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The Stony Brook College of Business fokuserer på forskning, undervisning, og anvendelsen av innovasjon og operasjonell dyktighet ved å vektlegge et tverrfaglig, global tilnærming, og fremme etiske, sosialt ansvarlige, og bærekraftig forretningsdrift.

For å fullføre oppdraget, er det første målet ved College of Business å gi lavere og høyere økonomisk utdannelse av høyeste kvalitet som forbereder studentene for givende yrkeskarriere. Vi søker å gi hver enkelt elev et konkurransefortrinn fra en praktisk virksomhet program sterkt forankret i teori som legger vekt på tverrfaglig utdanning, robuste forbindelser med andre akademiske og profesjonelle enheter på campus, prosjekter med off-campus og på-campus kunder, innovative og etisk forretningspraksis , globale forretningsforhold, og sosialt ansvarlig lederskap. Vår pedagogiske tilnærming oppfordrer studenter til å tenke dypt både innenfor og på tvers av virksomheten disipliner og å relatere sin virksomhet utdanning til andre akademiske og profesjonelle sfærer.

Det andre målet av College of Business er å skape og formidle ny kunnskap som er relatert til ledelsesteori og praksis, og som vil ha umiddelbar eller langtrekkende praktisk betydning. Fordi vår virksomhet programmet er sterkt forankret i teori som legger vekt på tverrfaglig forskning, søker vi robuste forbindelser med annen faglig og profesjonell forskning fakultetet på campus (for eksempel medisin, ingeniørfag, økonomi, psykologi, informatikk og anvendt matematikk). Vår forskning vil møte de høyeste standarder, tjene publisering i ledende akademiske tidsskrifter, og opplyse andre forskere ved store konferanser rundt om i verden.

Den tredje mål i College of Business er å gi lederskap som fremmer økonomisk vekst på Long Island, New York State, i nasjonen, og globalt. Vi vil jobbe tett med bedrifter, gründere, venture kapitalister, og andre, for eksempel campus teknologisentre og Brookhaven National Laboratory, for å finne måter å fremme trivsel gjennom etableringen av et levende og bærekraftig økonomi.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Stony Brook University MBA

Campus Heltidsstudier August 2019 USA Stony Brook

The Stony Brook MBA kombinerer en omfattende læreplan med personlig oppmerksomhet fra ekspert fakultetet. Vårt mål er å skape ledere som har kunnskap, integritet og originalitet for å drive virksomhet i det 21. århundre. [+]

Rethinking the Way Business Schools Teach Forretnings

The Stony Brook MBA kombinerer en omfattende læreplan med personlig oppmerksomhet fra ekspert fakultetet. Vårt mål er å skape ledere som har kunnskap, integritet og originalitet for å drive virksomhet i det 21. århundre. Vi skiller seg ut for vårt fokus på innovasjon, industriprosjekter, teamarbeid, og en pragmatisk tilnærming til business. Studenter bygge en portefølje av virksomheten prosjekter som demonstrerer sine evner til potensielle arbeidsgivere. Vår praktisk, hands-on tilnærming har opparbeidet seg et rykte som en av de store læringsopplevelser ved Stony Brook.

Vi tilbyr et utvalg av MBA-programmer, inkludert en full tid dagers program, og deltid kveld og helg programmer. MBA konsentrasjoner tilbys i økonomi, markedsføring, menneskelige ressurser, regnskap, innovasjon, ledelse og helsetjenester ledelse. Våre programmer kapitalisere på de store ressursene som finnes på Stony Brook campus, noe som gir oss muligheten til å tilby unike kombinerte MS / MBA grader, inkludert Public Health, Public Policy, Computer Science, Mechanical Engineering, Biomedical Engineering, og kunsthistorie og kritikk. Vi tilbyr også en kombinert MD / MBA-program med Medical School. Studenter som går på Full Time MBA-programmet ved Stony Brook kommer fra alle samfunnslag ... og alle hjørner av kloden. ... [-]