St. John's University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1870, St. John er en katolsk og Vincentian universitet som forbereder studentene for personlig og profesjonell suksess i dagens globale samfunn. The Princeton Review og andre topplasseringer konsekvent gjenkjenne universitetets fremragende akademikere, dynamiske internship og frivillige muligheter, fokus på studentlivet, og spennende studie i utlandet tilbud. Våre kvalitets springer ut av en institusjonell visjon for forskning og service. Studentene kommer fra nesten 50 stater og nær 120 utlandet for å forfølge mer enn 100 førsteamanuensis, bachelor-, master- og doktorgrader i kunst, næringsliv, utdanning, jus, apotek, realfag, og spesialiserte profesjonelle programmer. The Red Storm er en annen stor draw, kroppsliggjøre vår 107 år gamle tradisjonen med menns og kvinners friidrett. St. Johns har tre bolig New York by studiesteder; en akademisk senter i Oakdale, NY; internasjonale studiesteder i Roma, Italia og Paris, Frankrike; og studere i utlandet steder i Sevilla, Spania, og rundt om i verden. Vi inviterer deg til å lære mer om fordelene ved St. John erfaring.

St. John er katolsk, Vincentian, Metropolitan, og Global

Som et universitet,

Vi forplikter oss til faglig dyktighet og jakten på visdom, som renner fra fri forskning, religiøse verdier, og menneskelig erfaring. Vi bestreber oss på å bevare og styrke en atmosfære hvor akademisk forskning, fantasifull metode, global bevissthet, og en entusiastisk søken etter sannhet tjene som grunnlag for en viktig undervisningen-læringsprosessen og utvikling av livslang læring. Våre læreplanen i de liberale kunst og vitenskap som mål å berike livene samt yrker og tjener til å forene lavere erfaring. Utdannet og profesjonelle skoler uttrykke vår satsing på forskning, strenge standarder, og innovativ anvendelse av kunnskap. Vi tar sikte på ikke bare å være gode fagfolk med en evne til å analysere og artikulere tydelig hva er, men også å utvikle de etiske og estetiske verdier å forestille seg og bidra til å realisere det som kan være.

St. John er en katolsk universitet,

grunnlagt i 1870 som svar på en invitasjon fra den første biskop av Brooklyn, John Loughlin, for å gi de unge i byen med en intellektuell og moralsk utdannelse. Vi omfavner den jødisk-kristne idealer respekt for rettighetene og verdigheten til hver person og hver enkelts ansvar for den verden vi lever i. Vi forplikter oss til å skape et klima mønstret på liv og lære av Jesus Kristus som er nedfelt i tradisjoner og praksis av den romersk-katolske kirke. Vårt samfunn, som består av medlemmer av mange trosretninger, arbeider for en åpenhet som er "helt rettet mot alt som er sant, alt som fortjener respekt, alt som er ærlig, ren, beundringsverdig, anstendig, dydig eller verdig ros" (Fil 4: 8). Dermed er universitetet et sted hvor Kirken reflekterer over seg selv og verden slik den engasjerer seg i dialog med andre religiøse tradisjoner.

St. John er en Vincentian universitet,

inspirert av St. Vincent de Paul medfølelse og iver for service. Vi ønsker å tilby god utdanning for alle mennesker, særlig de som mangler økonomiske, fysiske eller sosiale fordeler. Samfunnstjeneste programmer kombinere med reflekterende læring for å forstørre klasserommet erfaring. Der det er mulig, bruker vi våre intellektuelle og fysiske ressurser til å søke ut årsakene til fattigdom og sosial urettferdighet og å oppmuntre løsninger som er tilpasningsdyktige, effektive og betong. I Vincentian tradisjon, søker vi å skape et verdensbilde og til videre innsats mot global harmoni og utvikling ved å skape en atmosfære hvor alle kan absorbere og uttrykker kraften av medfølelse for andre så karakteristisk for Vincent.

St. John er en storby og det globale universitet.

Som en Metropolitan University, drar vi fra New Yorks kulturelle mangfold, dens intellektuelle og kunstneriske ressurser, og dens unike profesjonelle utdanningsmuligheter. Med denne rikdommen følger ansvar. Vi oppfordrer storbysamfunnet til å bruke våre ressurser til å betjene sine behov. Som et globalt universitet, er vi en av landets mest mangfoldige institusjoner for høyere utdanning, beriket med en blanding av kulturer, som utfyller en internasjonalisert pensum. Gjennom samarbeid med andre institusjoner rundt om i verden, studere i utlandet muligheter, og online kurs og grader, spenner vår oppsøkende verden. I utdanne studenter lover vi å fremme disse kvalitetene som trengs for våre studenter til å bli effektive ledere og ansvarlige borgere i en pulserende by og dynamisk verden.

Sannhet

Kunnskap i samsvar med realitetene, atferd trofast mot etiske standarder. Johanne bekrefter tredelt oppdrag av et universitet for å søke sannheten gjennom forskning, for å spre det gjennom undervisning og til å handle på det. Universitets verdier og utnytter perspektiver fra ulike kulturer for å bistå sine medlemmer i å søke sannhet og utvikle etiske standarder, mens bekrefter den jødisk-kristne tradisjonen.

Kjærlighet

Fokusering og utvide sinn og hjerter å holde liv i sin egen og en annen er bra. Kjærlighet uttrykt i universitetssamfunnet er ikke en følelse, men en handling for bedrifts god manifestert gjennom tid, talent og energi av sine medlemmer. Det er en ansvarlig engasjement for å utnytte tilgjengelige ressurser og slå dem mot menneskehetens bra.

Respekt

Bevissthet om og respekt for alle individer. En høflig respekt for alle mennesker som har mangfold er omfavnet og delt i læring, undervisning og tjeneste for andre i universitetssamfunnet og utover.

Mulighet

Omstendigheter gunstige for å tjene andre og forbereder seg selv for et oppfylle liv. Veiledet av sin sentrale satsing på likestilling, rettferdighet og kristne moral, universitetet gjør sine tilgjengelig for alle sine medlemmer ressurser til å forfølge sine individuelle og kollektive interesser.

Excellence

Streve, vokse, aldri å være selvtilfreds. The St. John Community utdanner og inspirerer studenter, ansatte, lærere og administrasjon for å lykkes i programmer som bistår dem i alle områder av prestasjon.

Tjeneste

Vincentian åndelighet i aksjon, til et svar på Guds kall gi av oss selv. Vår forpliktelse og engasjement for service ligger ikke bare i vårt aktive medfølelse som institusjon, men i dyrking av disse prioriteringer og verdier i medlemmer av samfunnet vårt. Vi er forpliktet til et liv i forvaltning som vaktmester av gudgitte talenter, ressurser og kunnskap, og omsorgsperson reagerer på andres behov.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MA » Se MSc »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master I Forretningsledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 3 semestre September 2018 USA New York Oakdale Acres Italia Rome Frankrike Paris New York Mills + 7 fler

Den MBA læreplanen er utformet for å gi innovative tilnærminger til i klassen læring og utdyper utvikling av en virkelig verden ferdighet-set som elevene kan bruke umiddelbart til sine nye karrierer. [+]

MBA Structure

Den MBA læreplanen er utformet for å gi rom for innovative tilnærminger til i klassen læring og utdyper utvikling av en virkelig verden ferdighet-set som elevene kan bruke umiddelbart til sine nye karrierer.

MBA Structure er som følger:

8 sentrale kurs (24 studiepoeng)

ACC 602: Global Årsregnskap og rapportering DS 602: Business Analytics ECO 606: Industriell økonomi FIN 607: Financial Management LOV 600: Lov, etikk og prinsipiell bane i Business MGT 601: Managing for global suksess MKT 600: Vedtak i Marketing Management RMI 601: Risk Management

1 Påkrevd Capstone Course (3 studiepoeng)

MGT 700: Seminar i Business Policy... [-]


Videoer

Define Yourself @ St. John's University, Visit Us Today