St. Ambrose University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mission

St. Ambrose universitet - uavhengig, bispedømmets og katolske - gjør det mulig for elevene å utvikle intellektuelt, åndelig, etisk, sosialt, kunstnerisk og fysisk for å berike sitt eget liv og andres liv.

Visjon

St. Ambrose vil bli anerkjent som en ledende Midwestern universitet forankret i sin bispedømmets arv og katolske intellektuell tradisjon. Ambrosians er forpliktet til faglig dyktighet, liberal arts, sosial rettferdighet og service.

Hovedoppgave Verdier og retningslinjer

fordoms: Vi skatten og bygge videre på vår sterke katolske identitet i forhold til bispedømmet Davenport. Som en uavhengig institusjon for høyere utdanning, bærer St. Ambrose universitet vår tro tradisjon gjennom undervisning, læring, stipend og service, gjennom åpenhet til de av andre trostradisjoner, og gjennom jakten på rettferdighet og fred.

Integritet: Vi tror at som individer vi er i stand til å leve i den fulle mål når våre liv er fritt basert på verdier som erkjenner en kjærlig Gud og en livsbejaende moralkodeks. Derfor vi lære, lære og arbeide i et klima av gjensidig respekt, ærlighet og integritet hvor kvalitet og akademisk frihet er høyt.

Liberal Arts: Vi er forpliktet til rikdom av liberal arts tradisjonen gjennom kvalitet undervisning som fremmer utviklingen av en bred forståelse av menneskeheten i alle sine dimensjoner. Ambrosians bruke sine kunnskaper, talenter og karriere ferdigheter i tjeneste for andre.

Livslang læring: Vi tror at folk i alle faser av livet trenger utdanningsmuligheter. Derfor tilbyr vi læring programmer med student-sentrert undervisning som fører til Baccalaureate og profesjonelt utdannet grader i læreplaner gjennom doktorgradsnivå så vel som ikke-grad tilbud på lavere og høyere nivå. For å møte behovene til våre mangfoldig studentmasse, bruker vi en rekke leveringssystemer og formater i bispedømmet Davenport, staten Iowa, og andre godkjente steder. Vi samarbeider med andre organisasjoner for å tilby ytterligere muligheter rundt om i verden.

Mangfold: Vi tror på den iboende gudgitte verdighet og verdi hver person. Derfor ønsker vi å utvikle en forståelse av menneskelige kulturer, prestasjoner, evner og begrensninger for å fremme rettferdighet og fred og bruke våre talenter i tjeneste for andre og verden. Vi tar imot folk fra andre land og kulturer for å studere, lære og jobber på St. Ambrose. Likeledes oppfordrer vi Ambrosians å lære, lære, engasjere seg i stipend, og tjener i utlandet.

Mangfold i St. Ambrose

Som en katolsk institusjon vi tror på den iboende gudgitte verdighet og verdi hver enkelt.

På St. Ambrose universitet, betyr mangfold hedre og feire et mangfold av stemmer sammen med en gjennomtenkt utforskning av ulike perspektiver og ideer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Master - HealthcareStudies » Se DBA » Se MSc » Se Master - Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Davenport Cedar Rapids + 2 fler

På St. Ambrose, tror vi på å utvikle fagfolk som er interessert i å få kunnskap og ferdigheter som bidrar til deres vekst som dynamiske, sosialt bevisste ledere. Vi forsøker å hjelpe våre elever blir innovative bedriftsledere ved å undersøke aktuelle trender og lære å integrere endrede forretningsbehov. [+]

På St. Ambrose, tror vi på å utvikle fagfolk som er interessert i å få kunnskap og ferdigheter som bidrar til deres vekst som dynamiske, sosialt bevisste ledere. Vi forsøker å hjelpe våre elever blir innovative bedriftsledere ved å undersøke aktuelle trender og lære å integrere endrede forretningsbehov. På St. Ambrose universitet, som ligger i Davenport, Iowa, forstår vi utfordringene ved montering etterutdanning i en allerede travel hverdag, og det er derfor vi tillater elevene å forfølge sin grad enten full eller deltid. I løpet av denne 39-kreditt time, akkreditert MBA-studium, vil du ta MBA kurs, for eksempel: Regnskap for ledere Financial Management Operations Management Data Analysis for Decision Making Markedsføringsledelse Og mer Vårt program er utformet for å lære deg de ferdighetene du trenger for å utmerke seg i dagens forretningsverden. I tillegg gir vi deg flere måter å tjene en MBA i vår student-sentrert atmosfære, levert av høyt kvalifiserte og dyktige lærere som er forpliktet til kvalitet. Hvorfor velge SAU? Medarbeidere fra godt over 100 profitt og non-profit foretak delta på St. Ambrose universitet HL McLaughlin MBA Program. Gjennomsnittsalderen utvalg av studentene er 37-40 og kvinner utgjør ca 50% av innmelding. Studentene fortsetter å jobbe full tid mens forfølge MBA. Studentene kommer fra ulike undergraduate og graduate school bakgrunn som inkluderer juridiske og medisinske yrker, regnskap, engineering, samfunnsfag og undervisning, samt de mer tradisjonelle bedriftsøkonomi majors. Krav Den grunnleggende 39-kreditt MBA-programmet består av 13 kurs. Alle kurs er tre studiepoeng. I tillegg kan studentene velge å tjene en... [-]