Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Om Smeal

Penn State Smeal College of Business er et levende intellektuelt samfunn som tilbyr høyt rangerte bachelor-, utdannet, doktorgradsstudier og ledelsesutdanningsmuligheter til over 6000 studenter fra hele landet og rundt om i verden. Siden vår introduksjon i 1953, har vi forberedt mer enn 75 000 studenter for profesjonell suksess, og legger årlig til Penn States store alumni-nettverk. Vi er et valgmål for topp globale organisasjoner som søker talent som vil gi en positiv forskjell. Gjennom vår ledende fakultet og nettverk av forsknings sentre og institutter er vi en kunnskapskilde som påvirker morgendagens forretningspraksis. Vi smider sammen, lager muligheter og produserer resultater.

Penn State verdier

På Penn State styrer et sett av kjerneverdier oppførselen og hverdagslige handlinger av fellesskapsmedlemmer. Disse verdiene inkluderer:

 • Integritet: Vi opptrer med integritet og ærlighet i samsvar med høyeste faglige, faglige og etiske standarder.
 • Respekt: Vi respekterer og respekterer hver persons verdighet, tar imot sivil diskurs og fremmer et mangfoldig og inkluderende samfunn.
 • Ansvar: Vi handler ansvarlig, og vi er ansvarlige for våre beslutninger, handlinger og deres konsekvenser.
 • Discovery: Vi søker og skaper ny kunnskap og forståelse, og fremmer kreativitet og innovasjon, til fordel for våre lokalsamfunn, samfunn og miljø.
 • Excellence: Vi strever etter excellence i alle våre bestrebelser som individer, en institusjon og en leder i høyere utdanning.
 • Fellesskap: Vi jobber sammen for å forbedre vår universitet, samfunnene vi serverer, og verden.

Smeal Strategic Priorities

Som en forlengelse av universitetets kjerneverdier er Smeal forpliktet til et sett strategiske prioriteringer som vi streber etter for å opprettholde alt vi gjør som en høyskole. De inkluderer:

 • Ekstraordinær utdanning: Gjennom en portefølje av grad og ikke-grad programmer, er Smeal forpliktet til å stimulere studenter med den kritiske kunnskapen, evnen og perspektivet som markedet krever.
 • Forskning med innvirkning: Smeal fakultet medlemmer er flinke forskere og rang blant de beste i verden. Høgskolens nettverk av sentre og institutter fremmer kunnskapsdeling og adresserer forretningsutfordringer.
 • Integritet: Smeal er forpliktet til en ærekode og ønsker å dyrke etisk lederskap av utfordrende medlemmer av samfunnet for å streve etter storhet gjennom rettferdige og etiske midler.
 • Mangfoldighetsforbedring: Smeal bygger kontinuerlig en kultur som tar imot, feirer og fremmer mangfold. Strategisk fokusert på å omfavne unike ideer og styrke tilkoblinger.
 • Bærekraft: Smeal har vært leder blant akademiske enheter ved Penn State i å utvikle sin tilnærming til bærekraft, fra operasjoner til utdanning og forskning.
Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Finance-konsentrasjonen inneholder et sett med kurs som er utformet for å skape kompetanse innen finansiell analyse og planlegging, styring av finansiell ... [+]

Penn state smeal mba - finans

Penn State Smeal Finance-konsentrasjonen inneholder et sett med kurs som er utformet for å skape kompetanse innen finansiell analyse og planlegging, styring av finansielle eiendeler, herunder banker og andre institusjoner, og økonomistyring av selskaper og andre virksomheter.

Finans Course Highlights Finansiell teknologi og bedriftsstrategi: Studie og anvendelse av derivatstrategier, finansiell innovasjon og moderne økonomiske teknikker for å omarbeide risikoeksponering og forbedre strategiske muligheter. Moderne porteføljeforvaltning-teori og praksis: teoretiske grunnlag og verktøy som trengs for å strukturere, administrere og overvåke utførelsen av en investeringsportefølje. Global Finance: Analyser internasjonale økonomiske problemer, virkningen av utviklende internasjonale betalingssystemer på forretningsvirksomhet, økonomistyring i den moderne multinasjonale virksomheten. Finansfakultet Høydepunkter ... [-]
USA State College
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal markedsføringskonsentrasjon inneholder et sett med kurs som er utformet for å øke kunnskapen om forbrukeradferd, merkevareutvikling og egenkapital, ramme ... [+]

Penn state smeal mba - markedsføring

Penn State Smeal markedsføringskonsentrasjon inneholder et sett med kurs som er utformet for å øke kunnskapen om forbrukeradferd, merkevareutvikling og egenkapital, rammer for strategisk ledelse og kommunikasjon, samt teknologier som forbedrer markedsføringsfunksjoner og -prosesser.

Markedsføringskurs Høydepunkter Ny produktutvikling og ledelse: Identifiser forretningsmulighet, forstå potensielle kunders behov og utvikle et nytt produkt fra konsept til virtuell prototype. Forbrukeradferd: Få kunnskap om teorier og konsepter fra psykologi, sosiologi, økonomi og andre disipliner som er nyttige for forståelse og markedsføring til forbrukere. Brand Management: Undersøk og forstå prosessen med å bygge, designe, måle og opprettholde merkevare egenkapital. Markedsfakultet Høydepunkter ... [-]
USA State College
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Consulting konsentrasjonen bygger kompetanse innen organisasjonsvurdering og design, strategiutvikling og implementering, utvikling av organisatorisk led ... [+]

Penn state smeal mba - rådgivning

Penn State Smeal Consulting konsentrasjonen bygger kompetanse innen organisasjonsvurdering og design, strategiutvikling og implementering, utvikling av organisatorisk lederskapskapasitet og prosjekt- og klientengasjementshåndtering.

Konsulentkurs Høydepunkter Konsultasjonskonsentrasjon Intro: Introduksjon til konsulentprosesser, diagnose og design, og klientens engasjementstyring. Strategiimplementering og organisasjonsendring: Vurder hull mellom den nåværende organisasjonen og behovet for å implementere nye strategier eller utføre endring; Identifisere prosesser for å lukke gapet. Komplekse forhandlinger: Utvikle konsepter og strategier for å analysere og gjennomføre flerpartsforhandlinger. Vækst- og innovasjonsstrategi: Identifiser muligheter for vekst og lønnsomhet gjennom teknologiske og organisatoriske innovasjoner og marked uavhengig eller med strategiske partnere. Rådgivende fakultetshøydepunkter ... [-]
USA State College
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Smeal College of Business, Penn State

Penn State Smeal Supply Chain Management-konsentrasjonen inneholder et sett med kurs som er utviklet for å bygge kompetanse på områder som sourcing, innkjøp, konvertering ... [+]

Penn State Smeal MBA - Supply Chain Management

Penn State Smeal Supply Chain Management-konsentrasjonen inneholder et sett med kurs som er utviklet for å bygge kompetanse på områder som sourcing, innkjøp, konvertering og logistikkstyring og samarbeid med kanalpartnere.

Supply Chain Management Course Høydepunkter Strategisk innkjøp: Undersøker leveransene av en forsyningsstrategi, e-innkjøp, forsyningssegmentering, samarbeid og relasjonsstyring, og globale anskaffelser for å utvikle og gjennomføre sourcingstrategier. Emnet legger vekt på strategisk planlegging og bruk av informasjonsteknologi. Produksjonsstrategi: Fokuserer på å forstå sammenhengen mellom produksjons-, lager- og lokasjonsbeslutninger på kundefokuserte, flerstadige forsyningskjeder. Forklarer hvordan strategiske valg som informasjonsteknologi, anleggsplassering og massetilpasning er relatert til planleggingsbeslutninger som forutsetninger og aggregeringsplanlegging for å støtte synkroniserte forsyningskjeder. Etterspørselsoppfyllelse: Utvikler forståelse av strategiske rammebetingelser, ledelsesproblemer og beste praksis knyttet til planlegging og gjennomføring av etterspørselsoppfølgingsprosessen. Spesiell oppmerksomhet er gitt på e-aktiverte evner, relasjoner og spakere som trengs for responsiv, fleksibel og effektiv etterspørsel oppfyllelse. Supply Chain Management Fakultet Høydepunkter ... [-]
USA State College
September 2019
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Location address
210 Business Building
State College, Pennsylvania, 16802 US