Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

John L. Grove Business School , etablert i 1971, er en av de fremste handelshøgskolene i Midtatlanten. Siden 1981 har vår høyskole blitt akkreditert internasjonalt av det mest prestisjefylte virksomhetsakkrediterende byrået, AACSB International.

Shippensburg Universitys Grove College of Business gir en høyverdig og høyverdig omfattende pedagogisk opplevelse som forbereder deg til å utmerke seg som en ledende leder i det globale næringslivet. Forretningsprogrammene på Shippensburg er relevante og utfordrende.

Grove Hall har moderne klasserom designet med en 21. århundre utdanning i tankene. Små klasser tillater fakultetet å samarbeide tett med deg for å utvikle sterke kommunikasjons-, mellommenneskelige og samarbeidsevner som er svært viktig i dagens forretningsverden.

Vi er stolte over å tilby internasjonale akkrediterte forretnings programmer til lav pris. I tillegg til gode akademiske programmer, vil jeg også introdusere deg til våre fakultet , studentorganisasjoner , tjenester og studentrelaterte programmer. Vi har et utmerket fakultet med variert faglig, forskning og lærerinteresse. Klasser holdes i mindre innstillinger med toppmoderne fasiliteter, som støtter vår innsats for å betjene dine pedagogiske behov. Utforsk mulighetene til vår nasjonalt anerkjente Grove College of Business hvor "Vårt mål er din suksess!" ~ Dr. John Kooti, ​​Dean

Steder

Shippensburg

Address
1871 Old Main Drive
17257 Shippensburg, Pennsylvania, USA

Harrisburg

Address
2986 North Second Street
17110-1201 Harrisburg, Pennsylvania, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Akkrediteringer

AACSB Accredited