Seattle Pacific University School of Health Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1936 har SPUs School of Health Sciences åpnet nye dører og skapt spennende nye karriereveier, inkludert muligheter innen klinisk omsorg, spesialistutøvelse, treningsvitenskap, helse og fitness, utdanning, akademikere og engasjement med forskjellige kliniske populasjoner.

HVEM VI ER

SPU er anerkjent i hele regionen for den overlegne kvaliteten på både sykepleie- og helse- og menneskelig ytelsesprogrammer, samt for kompetansen og karakteren til kandidatene. SPU-alumner bruker daglig sin kunnskap, dyktighet og omsorg for å gjøre en dyp forskjell i tusenvis av menneskers liv, engasjere samfunnene sine og gjøre en forskjell i det 21. århundre.

På SPU finner du fakultetsmedlemmer som er forpliktet til å forberede deg på suksess i fagmiljøet. Dette betyr at personlig, individuell oppmerksomhet vil være en viktig del av din akademiske erfaring. Hva mer, SPU-fakultetsmedlemmer bringer erfaring fra den virkelige verden til programmet ditt, noe som gjør kursstimulerende og klinisk relevant.

VÅRT OPPDRAG

Basert på vårt engasjement for kristne verdier, søker vi å samarbeide med samfunnet for å utvikle kandidater som engasjerer seg i kulturen, forandrer verden og:

Betjen alle mennesker med det høyeste nivået av profesjonell omsorg

Demonstrere kompetanse i et mangfoldig og skiftende miljø

Handle med visdom, karakter og omsorg

Demonstrere lederskap i alle aspekter av karrieren

Fremme optimal helse for kropp, sinn og ånd

VÅRE KJERNEVERDIER

  • Fortreffelighet
  • Respekt
  • Mangfold
  • Forespørsel
  • Omtenksom tilstedeværelse

Steder

Seattle

Address
3rd Avenue West,3307
98119 Seattle, District of Columbia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: