Southern States University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Southern States University (SSU) er blitt en leder i Executive Business utdanning ved å gi sine studenter med den kompetansen som trengs for å administrere en liten bedrift eller rykke inn i lederstillinger i et stort selskap. Enten du er interessert i virksomheten av teknologi, helse, regjeringen, detaljhandel eller ideelle organisasjoner, vil SSU lære deg den kompetansen som trengs for å oppnå suksess i dagens konkurranseutsatte marked.

SSU har studiesteder i noen av de vakreste stedene i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strendene i Stillehavet med sine fantastiske solnedganger. Vår campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheten av Prime restauranter, shopping og underholdning destinasjoner i Sør-California. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraksjoner er bare en kort biltur unna.

I 2010 mottok Southern States Universitetet nasjonal akkreditering fra Akkreditering Council for Independent Høyskoler og skoler (acics). Vår akkreditering tillater SSU å tilby alle studieprogrammene (BBA & MBA) og Intensiv engelsk Program ved alle SSU steder - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Southern States University er også lisensiert til å drive av California Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE).

Steder

Newport Beach

Address
1601 Dove Street, Suite 105
Newport Beach

92660 Newport Beach, California, USA

San Diego

Address
Holiday Court, Suite 111
La Jolla

3252 San Diego, California, USA

San Diego

Address
123 Camino de la Reina Suite 100 East
San Diego

92108 San Diego, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss