Les den offisielle beskrivelsen

Southern States University (SSU) er blitt en leder i Executive Business utdanning ved å gi sine studenter med den kompetansen som trengs for å administrere en liten bedrift eller rykke inn i lederstillinger i et stort selskap. Enten du er interessert i virksomheten av teknologi, helse, regjeringen, detaljhandel eller ideelle organisasjoner, vil SSU lære deg den kompetansen som trengs for å oppnå suksess i dagens konkurranseutsatte marked.

SSU har studiesteder i noen av de vakreste stedene i USA - fra verdensklasse South Coast Plaza til strendene i Stillehavet med sine fantastiske solnedganger. Vår campus i Newport Beach-området i Orange County (den "OC") ligger i nærheten av Prime restauranter, shopping og underholdning destinasjoner i Sør-California. Disneyland, Universal Studios, Hollywood og andre store attraksjoner er bare en kort biltur unna.

I 2010 mottok Southern States Universitetet nasjonal akkreditering fra Akkreditering Council for Independent Høyskoler og skoler (acics). Vår akkreditering tillater SSU å tilby alle studieprogrammene (BBA & MBA) og Intensiv engelsk Program ved alle SSU steder - Fashion Valley, Newport Beach og La Jolla.

Southern States University er også lisensiert til å drive av California Bureau for Private Postsecondary Education (BPPE).

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Southern States University

Southern States University Master of Business Administration er en to-årig program utviklet for å forberede studentene for å håndtere en verden av næringslivet som er i s ... [+]

Southern States University Master of Business Administration er en to-årig program utviklet for å forberede studentene for å håndtere en verden av næringslivet som er i stadig endring og utvikling. Med sin vekt på å gi en solid akademisk og teoretisk virksomhet fundament kombinert med moderne ledelse, er programmet strukturert for å sikre sine studenter tilegne seg en grundig forståelse av strukturen i den globale økonomien, så vel som den praktiske forretningsbeslutningstaking ferdigheter som kreves for å takle den stadig økende kompleksiteten i virksomhet i denne globale økonomien. I tillegg til sin pedagogisk fokus på globalisering og internasjonal virksomhet kunnskap og ferdigheter, er SSU unikt posisjonert til å tilby et MBA-program som samler aspiranter fra land over hele verden for å studere i et samarbeids ånd. Av hensyn til studentenes stramme tidsplaner og ansvar, er SSU sin MBA kurs tilbys på kveldstid på hverdager og lørdag morgen og ettermiddager.... [-]

USA Newport Beach San Diego
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk