Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Bygger på en tradisjon av fortreffelighet

For nesten 60 år, har College of Business Administration ved San Diego State University etablert seg som en ledende innovatør og i næringslivet utdanning. Med en imponerende liste av alumni, mye respektert fakultet og en banebrytende pensum, fortsetter høgskolen å utdanne dyktige ledere som er utstyrt med teoretisk kunnskap og praktisk erfaring.

The College of Business Administration har blitt rangert i siste US News & World Report undersøkelse som en av de ti beste handelshøyskolene i California og blant de 50 beste offentlige handelshøyskoler i USA.

SDSU har den eneste MBA-programmet i San Diego-området som er rangert blant de beste i landet av Forbes, US News & World Report, og Bloomberg Businessweek. Det er også den eneste statsstøttede MBA-programmet i Sør-California som er rangert blant de beste i landet ved Military Times. (Rangering og hyllest) Gjennom en rekke rådgivende styrer, mentorprogrammer og pedagogiske sentre, har høgskolen utviklet langvarige bånd med næringslivet, gir oss god informasjon på ferdigheter og utdanning som kreves for våre kandidater til å bli verdifulle innenfor det globale markedet. Nedenfor er en liste over noen av de innovative ressurser og programmer som tilbys til SDSU studenter:

Med mange studenter uttrykker et talent for entreprenørskap, nasjonalt anerkjent Lavin Entrepreneurship Center og nylig tillegg til entreprenørskap mindre tilbud til alle studenter uavhengig av store gir studentene pedagogiske grunnlaget de trenger for å bygge en vellykket bedrift.
Som en av de første i sitt slag på vestkysten, Wells Fargo Financial Markets Laboratory tilbyr økonomistudenter og lærere verktøy til forskning, bearbeide og analysere sanntids økonomiske og finansielle data.
Den profesjonelle salg og salgsledelse spesialisering ble utviklet med 3M Company som svar på den økende globale etterspørselen etter universitetsutdannet med salg og ledelse. SDSU er en av bare to universiteter i delstaten California for å tilby et salg spesialisering program til studenter.

Disse ressursene og programmer representerer bare en liten del av rike tilgjengelige tilbud til SDSU studenter.

Vår fremragende forskning, prisbelønte fakultet og engasjement for å utvikle klasser og kurs er utviklet for å møte utfordringene i dagens forretningsmiljø sted SDSU College of Business Administration blant eliten handelshøyskoler fra hele verden.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

San Diego State University

Rangert nr. 4 over hele verden - SDSU MBA i Sports Management forbereder studentene til å møte utfordringene og kravene til karriere i sport. Januar startdato. 12 måneder ... [+]

Valgt som en av de beste 5 beste mesterens grenser i idrett ledelse i verden av sport business magazine 2017

San Diego State University Sterke eiendeler Ved å velge riktig utdannet program for å studere sportsvirksomhet, er det en rekke faktorer å vurdere. Nedenfor er de grunnleggende grunnene til at vi tror at SDSU Sports MBA er det ideelle stedet å forfølge en MBA fokusert på sport. Vi tror at vår siste rangering av # 4 globalt i Sports Business International, den ledende rangeringen for Postgraduate Sports Business-programmer, gjenspeiler det arbeidet vi og våre alumni har satt inn for å gjøre dette til et toppvalg for ambisiøse studenter. Videre er Fowler College of Business rangert i TOP 50 US Public Business Schools. ... [-]

USA San Diego
September 2020
Engelsk
Heltid studier
18 måneder
Campus
Les mer på norsk

San Diego State University MBA Program

San Diego State University Executive MBA Program