Roosevelt University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Slip løs potensialet

Vi er Roosevelt University

Roosevelt University er et uavhengig, ikke-kommersielt, hovedstadsuniversitet med to forskjellige campuser i sentrum av Chicago og forstad Schaumburg, Illinois. Med en rik historie og progressiv læreplaner med 116-gradsprogrammer, er vi forpliktet til de høyeste standardene for faglig fortreffelighet. Vår prisbelønte fakultet og engasjerte medarbeider er stolte over å presse Roosevelts bemerkelsesverdig forskjellige studenter til prestasjonsgrensene, inspirere transformasjonen av liv og samfunn gjennom prinsippene om sosial rettferdighet.

Du er Roosevelt University .

Det har vært sant siden vi åpnet dørene våre i 1945: Roosevelts studenter gjør oss som vi er. Syv tiår senere tiltrekker vi et bredt spekter av lærde - mangfoldig i alder, kjønn, etnisitet, bakgrunn, interesse og synspunkt. Vårt levende levende og lærende samfunn av enkeltpersoner er forent av Roosevelts inkluderende, progressive akademiske miljø. Om du er en innkommende freshman, fortsetter voksen elev, overføring, online eller utdannet student, vil Roosevelt utfordre deg til å overgå forventningene og eie din fremtid.

Real-world tilgang.

Med to campus steder, en fleksibel kursplan, online kurs og mange grad alternativer, tilbyr Roosevelt University en utdanning som passer ditt liv, og gir dine karriere mål innen rekkevidde. Vår progressive blanding av anvendt studie, lederutvikling og profesjonell oppsøking utstråler nyutdannede med de praktiske ferdighetene som trengs i dagens konkurransedyktige arbeidsmarked.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MA - OnlineStudies » Se MA - HealthcareStudies » Se MA - Master » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Schaumburg Chicago + 2 fler

Master of Business Administration grad er beregnet for studenter som ønsker å forberede seg på leder-og lederstillinger både i privat og offentlig sektor. [+]

Om programmet

Master of Business Administration grad er beregnet for studenter som ønsker å forberede seg på leder-og lederstillinger både i privat og offentlig sektor. Graden inkluderer en bred forberedelse i bedriftsøkonomi, samtidig som for en konsentrasjon i en bestemt bedrift relaterte område. Det legges vekt på utvikling av problemløsning og beslutningstaking evner. Valg av riktige MBA-programmet er en utfordrende oppgave. Du bør vurdere: - Omdømme av programmet - Kvaliteten på fakultetet - Høgskolens "tilgang" til næringslivet - Skolens fokus og kompetanseområder - Kostnaden for programmet - Prestasjoner av kandidatene - Opptakskrav - Lang tid å få en grad - Plassering av studiesteder - Tilgjengelighet av kursene For mange voksne som bor i storbyområdet Chicago, er Roosevelt University's MBA akkurat det de trenger. På Roosevelt University, mener vi at vi tilbyr de mest innovative MBA i Chicago-området. Roosevelts MBA representerer en fullstendig gjennomtenkning av hva vi lærer og hvordan vi underviser. Fokus for læringsprosessen er delt ansvar mellom student og instruktør. Våre klasser er små, personlige kontakten. Vi stress teamarbeid og gruppeoppgaver, med mange case analyser som inkluderer skriftlige og muntlige presentasjoner. Fremfor alt, forventer vi hver student til å bidra til utdanning av hans eller hennes kolleger, tro at voksne elever har betydelig kompetanse til å dele med klassekamerater. ... [-]


Videoer

Roosevelt University: It Takes Only One

Kontakt
Besøksadresse
Chicago Campus
The Wabash Building
425 S. Wabash Ave.

Chicago, Illinois, 60605 US
Besøksadresse
Schaumburg Campus
1400 North Roosevelt Boulevard, room 300

Chicago, Illinois, 60173 US