University of Maryland College Park

Robert H. Smith School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Inspirert Business Education

I verdensøkonomien krever forretningssuksess kunnskap og ferdigheter som ikke er inspirert.

Robert H. Smith School of Business ved University of Maryland er inspirert forretningsutdanning vår virksomhet. Fakultetet vårt er i verdensklasse. Vår forskning er cutting edge. Vår læring er erfaringsmessig og forankret i den virkelige verden. Og våre studenter lærer å tenke som gründere.

En av 12 høgskoler og skoler ved University of Maryland i College Park, er Smith School koblet til virksomheten, regjeringen, ideelle og profesjonelle nettverk av Washington, DC, metroplex.

Vårt fellesskap av lærde og utøvere er dypt støttende for læring, samtidig som studentene blir utrustet for å lykkes i en ofte omstridt markedsplass.

Vårt brede spekter av programmer, sertifikater og grader er utviklet for å forberede arbeidende fagfolk til å slå bakken i en verdensøkonomi som er i flux, med teknologi og global konkurranse som øker tempoet i endringen.

For å gjøre det, tilbyr vi en bachelor, spesialitet master, PhD, og ​​heltid, deltid, online og Executive MBA programmer.

Verdensøkonomien er i fluss. Teknologi og global konkurranse akselererer tempoet i endringen. Entreprenører arbeider ubarmhjertig for å finne de neste store ideene og ta dem til markedet og å skalere. Fremtiden er usikker, men fylt med ubegrenset mulighet.

Rankings

  • No 2 Master of Finance Program (Financial Times, 2018)
  • Nr. 7 Executive MBA-program, USA (The Economist, 2018)
  • Nr. 9 online MBA-program (USNews
  • Nr. 9 Heltids MBA-studenttilfredshet, USA (Bloomberg Businessweek, 2016)
  • Nr. 11 PhD-program, verden (Financial Times, 2014)
  • Nr. 15 deltid MBA-program, USA (USNews
  • Nr. 21 bachelorprogram, USA (USNews
  • 27-heltids MBA-program, USA (Financial Times, 2018)
  • Nr. 16 forskning, verden (Financial Times, 2018)

Akademisk integritet

I Smith deler vi en felles forpliktelse til å "gjøre de riktige tingene på den riktige måten." Vi forventer at studentene vil oppføre seg med integritet, særlig når det gjelder deres akademiske ytelse, og holder dem ansvarlige for brudd. Dette nytter ikke bare våre studenter nå - det vil en dag være til nytte for karrierer, bedrifter og lokalsamfunn.

Dekans kontor er forpliktet til å skape og fremme en integritetskultur hos Smith. Vi støtter og håndhever prinsippene for akademisk integritet foreskrevet av University of Marylands kontor for studentoppførsel. Smith studenter holder seg til University of Maryland Honor Pledge:

"Jeg lover at jeg ikke har gitt eller mottatt uautorisert hjelp til denne oppgaven / undersøkelsen."

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Heltid MBA

Campus Heltidsstudier 2 år September 2019 USA College Park

En Smith MBA gir deg de verktøyene og rammene du trenger for å skifte data til innsikt, og lederskapskunnskapene for å skape innsikt i handling. Med en Smith MBA, vil du være klar til å lede med tillit til enhver bransje. [+]

Store data er en stor avtale. Det er det som gjør det mulig for ledende bedrifter å overgå sine jevnaldrende.

En Smith MBA gir deg de verktøyene og rammene du trenger for å skifte data til innsikt, og lederskapskunnskapene for å skape innsikt i handling. Med en Smith MBA, vil du være klar til å lede med tillit til enhver bransje. Hvert felt krever ledere som vet hvordan man bruker analytikk, forskning og hardt bevis for å ta avgjørelser, løse problemer, skape konkurransefortrinn og forutsi atferdene til kunder, markeder og systemer.

Smith MBAs lærer å utnytte store data for å ta bedre beslutninger, og utforske deres karrieremuligheter i et tett samarbeidsområde som oppmuntrer til samarbeid og intelligent risikovurdering. Med små klassestørrelser og fakultet som er støttende, utfordrende og investert i studentersuksess, vil du være klar til å LEAD FEARLESSLY.... [-]


Kontakt

University of Maryland, Robert H. Smith School of Business

Adresse, linje 1 Robert H. Smith School of Business, University of Maryland, College Park,
College Park, Maryland, USA
HJemmeside http://www.rhsmith.umd.edu/
Telefon +1 301-405-2189