Rider University College of Business Administration

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Lær. Erfaring. Lead. Vær en global finansiell forvalter, en reklame profesjonell, en regnskapsfører for en prestisjefylt regnskapsfirma-himmelen er grensen. The College of Business Administration tar imot alle som ønsker å utvikle de ferdighetene som trengs for å gjøre ideer til virkelighet. Med en engasjert fakultet og høy synlighet i corporate samfunnet, Rider's CBA programmene gir en lærerik opplevelse for hele mennesket ved å blande teori og praksis. Utforsk vår verden å se hva fasett appellerer mest for din karakter. Vår misjon Vår misjon er å tilby en kvalitet virksomhet utdanning basert på dynamiske og innovative læreplaner å bygge faglige kompetanse som gjør at våre nyutdannede til å være produktive, sosialt ansvarlige deltakere i raskt skiftende globale markedet. Vi skaper et støttende faglig miljø og gi våre studenter muligheter for erfaringskunnskap. Våre programmer utvikle kommunikasjon, mellommenneskelige, teamarbeid, lederskap, kritisk tenkning og problemløsning ferdigheter. Vi er forpliktet til kontinuerlig forbedring som vi streber for excellence. Vi sikrer en infusjon av dagens teori og praksis i våre læreplaner gjennom vitenskapelig forskning, faglig aktivitet og omfattende virksomhet partnerskap. AACSB Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International) sikrer en godkjent institusjon oppfordrer fortreffelighet og forbedring fra lavere og høyere business programmer. Den AACSB International representerer den høyeste standard for akkreditering for handelshøyskoler internasjonalt. Foreningen analyserer og godkjenner regnskap programmer. Rider University's College of Business Administration er et av mer enn 500 skoler internasjonalt og nasjonalt som har fått akkreditering fra AACSB International, først i 1993 og så igjen i 2000 og 2007. I tillegg er akkreditering av regnskapsavdelingen et annet element som setter Rider's CBA hverandre. Mindre enn 200 skoler over hele verden har akkreditert regnskap avdelinger med Rider University er den eneste høgskolen i delstaten New Jersey som holder denne akkreditering. Rider's avdeling ble opprinnelig godkjent i 2000 og så igjen i 2007.    

Se EMBA » Se MBA » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

EMBA

Campus Deltid September 2018 USA Lawrence Township

På Rider University har vi designet et Executive MBA-program som gjør det mulig for ledere å bli ledere [+]

EMBA

En Rider utdanning strekker seg utover horisonten. Det gir deg også kunnskap og evne som kommer med et solid fundament i avansert forretningsteori og ledelsesstrategier. På Rider University har vi designet et Executive MBA-program som gjør det mulig for ledere å bli ledere. Uansett din pedagogiske bakgrunn - uansett om du har studert forretninger eller ikke - vil du mestre de nyeste økonomiske teknikkene og ledelsesmessige tilnærmingene du må ta beslutninger på executive level. Og fordi du også lærer de praktiske ferdigheter og perspektiver for å lykkes i en skiftende økonomi, gir Riders Executive MBA-program deg den konkurransefortrinnet du trenger for å fortsette å gå videre med full fart.... [-]


MBA

Mba

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Lawrence Township

[+]

MBA-programmet gir avansert forberedelse for vellykket deltakelse i en verden med rask forandring. Du vil bli utsatt for virkelige situasjoner som du oppfordres til å stille spørsmål til og analysere. Rytterens nærhet til Rute One-bedriftens sentre er et pluss.

Rider MBA-programmet gir innebygd fleksibilitet og valg. Som en MBA-student kan du forfølge:

En konsentrasjon i de funksjonelle disipliner innen datasystemer, markedsføring, økonomi eller ledelse [-]