Rady School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag

Rady School of Management ved UC San Diego utvikler etiske og gründerledere som gir en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Våre verdier

Samarbeidskulturen vår er basert på de fem kjerneverdiene innovasjon, innvirkning, samarbeid, integritet og risikotaking.

Vår fremtid

I våre 14 år har våre studenter og studenter utviklet over 150 selskaper for å komme andre til gode og påvirke innovasjonsøkonomien i vår region, stat, land og verden. Vi vil fortsette å rekruttere toppfakultetet, tiltrekke ledende studentstudenter og skape et klima for innovative forretnings- og forskningssamarbeid.

Rady tilbyr et MBA-program på heltid , to FlexMBA- programmer for yrkesaktive, et Master of Finance- program, en heltid og FlexWeekend (starter 2021) Master of Science in Business Analytics , en Master of Professional Accountancy , en Ph.D. program , så vel som bachelor- og lederutdanningskurs. UC San Diego's avstamning inkluderer 16 nobelprisvinnere (tidligere og nåværende fakultet) og åtte MacArthur Foundation-utdelingsmottakere. Rady School er i sentrum for denne forskningen, utviklingen og innovasjonen - den ligger til grunn for vår læreplan og vår akademiske modell.

En global institusjon

Rady School of Management ved UC San Diego er en profesjonell skole innen en av de topprangerte institusjonene i USA for høyere utdanning og forskning. Rady School ble etablert i 2003 og akkreditert av AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011, og er den eneste nye handelshøyskolen som ble opprettet ved en amerikansk News & World Report Top 10 rangert offentlig forskningsuniversitet i løpet av de siste 30 årene og er en av de yngste i landet noensinne som oppnår AACSB-anerkjennelse.

UC San Diego er anerkjent som et av de beste universitetene i verden og er heldig som gir et kulturelt mangfoldig, internasjonalt studentorgan. Rady School omfavner kulturell inkludering som essensiell for skolens stoff. Mangfold er grunnleggende for kreativitet, til innovasjon, til innsikt, og spesielt til forståelse, som alle bidrar til mosaikken som gjør Rady-skolen vår så ekstraordinær.

Rady School er opptatt av å tiltrekke, ønske velkommen og engasjere alle lokale og internasjonale befolkninger. San Diego-samfunnet tjener på intellektuell stimulering, kulturell berikelse, sosialt engasjement og global forståelse av forskjellige befolkninger.

Steder

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500,
La Jolla

92093 San Diego, California, USA
Telefon
+1 858-534-9000

Akkrediteringer

AACSB Accredited