Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Vårt oppdrag

Rady School of Management utvikler etiske og entreprenørledere som har en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Våre verdier

Vår samarbeidskultur er basert på de fem kjerneverdiene av innovasjon, innvirkning, samarbeid, integritet og risikotaking.

Vår fremtid:

I våre 14 år har våre studenter og alumner utviklet over 150 selskaper for å dra nytte av andre og påvirke innovasjonsøkonomien i vår region, stat, land og verden. Vi vil fortsette å rekruttere toppfakultet, tiltre ledende studentforskere, og skape et klima for nyskapende virksomhets- og forskningssamarbeid.

Rady tilbyr et full-time MBA-program , to FlexMBA- programmer for arbeidende fagfolk, et Master of Finance- program, en Master of Science i Business Analytics , et PhD-program , samt lavere og executive utdanningskurs. UC San Diego er blant 16 nobelpristagere (tidligere og nåværende fakultet) og åtte MacArthur Foundation Award-mottakere. Rady School ligger i sammenheng med denne forskningen, utviklingen og innovasjonen - den ligger under vår læreplan og vår akademiske modell.


En global institusjon

Rady School of Management ved UC San Diego er en profesjonell skole innenfor en av de høyest rangerte institusjonene i USA for høyere utdanning og forskning. Etablert i 2003 og akkreditert av AACSB International i 2011, er Rady School den eneste nye handelshøyskolen opprettet ved en amerikansk nyhet

UC San Diego er anerkjent som en av verdens beste universiteter og er heldig å gi en kulturelt variert, internasjonal studentkropp. Rady School omfatter kulturell inkludering som avgjørende for stoffet i skolen. Mangfold er avgjørende for kreativitet, innovasjon, innsikt og spesielt forståelse, som alle bidrar til mosaikken som gjør vår Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpliktet til å tiltrekke seg, imøtekomme og engasjere alle lokale og internasjonale befolkninger. San Diego-samfunnet gevinster fra intellektuell stimulering, kulturell berikelse, sosial forpliktelse og global forståelse av ulike befolkninger.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Rady School of Management

Full-time MBA er en nedsenkning i innovasjon, designet for å inspirere din fremtidssyn og gi deg kunnskapen om å flytte gode ideer til markedet. ... [+]

Immersion in Innovation

Full-time MBA er designet for å inspirere din fremtidssyn og gi deg kunnskapen om å flytte gode ideer til markedet. Heltids MBA-studenter er smarte, samarbeidsvillige, lidenskapelige om virksomheten til innovasjon, interessert i verdens vitenskap og teknologi - og klar til å starte de neste stadiene av karrieren.

Karriere-fokuserte

Vi fokuserer på din karriere fra første dag.

Oppdraget til Rady Graduate Career Connections er å bistå Master of Business Administration fagfolk i å utvikle, evaluere og implementere karriere beslutninger.

For aktive plikter og veteraner

Militært personell og veteraner kan lære mer om spesialprogrammer og muligheter Rady School har å tilby. Lær hvorfor Rady School er San Diego beste militære MBA-alternativ.... [-]

USA San Diego
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
21 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk

MBA på deltid

Rady School of Management

Deltid MBA - The Rady FlexMBA studentene jobber fagfolk med en lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De undersøker nye ideer og muligheter og oppdage ... [+]

Deltid MBA (Rady FlexMBA)

FlexMBA-studenter jobber med fagfolk med lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De undersøker nye ideer og muligheter og oppdager og utvikler måter å forandre forretninger og verden på.

FlexMBA-studenter utmerker seg i sine nåværende roller og er klare til å ta på seg mer ansvar og gi større bidrag. Deltid MBA-programmet gjør det mulig for studenter å oppfylle mål de og deres organisasjoner har satt for sin pedagogiske og faglige utvikling.

Støtte for FlexMBA-studenter

FlexMBA er utviklet for arbeidende fagfolk med krevende arbeidsplasser og ansvar. Den administrative støtten fra Rady School gir deg mulighet til å maksimere tiden din med fokus på studiene og bygge sterke forbindelser med medstudenter, professorer og bedriftsledere. Når livet skjer, tilbyr FlexMBA-ansatte råd og assistanse for å sikre at du opprettholder din faglige fremgang og oppnå dine mål.... [-]

USA San Diego
Kontakt skolen
Engelsk
Deltid
24 - 30 måneder
Campus
Les mer på norsk

StartR - Rady School's Accelerator

Rady School of Management
Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, USA
Nettsted
Telefon
+1 858-534-9000