Rady School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Den Rady School of Management utvikler etiske og entreprenørskap ledere som gjør en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Den Rady School of Management Ved UC San Diego er en profesjonell skole innenfor en av de høyest rangerte institusjonene i USA for høyere utdanning og forskning. Etablert i 2003 og Akkreditert av AACSB International (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011, er Rady School den eneste nye handelshøyskolen som er opprettet på et US News & World Report topp 10 rangert offentlig forskningsuniversitet de siste 30 årene, og er en av de yngste i Nasjon som noen gang oppnår AACSB-anerkjennelse.

UC San Diego er anerkjent som en av verdens beste universiteter og er heldig å gi en kulturelt variert, internasjonal studentkropp. Rady School omfatter kulturell inkludering som avgjørende for stoffet i skolen. Mangfold er avgjørende for kreativitet, innovasjon, innsikt og spesielt forståelse, som alle bidrar til mosaikken som gjør vår Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpliktet til å tiltrekke seg, imøtekomme og engasjere alle lokale og internasjonale befolkninger. San Diego-samfunnet gevinster fra intellektuell stimulering, kulturell berikelse, sosial forpliktelse og global forståelse av ulike befolkninger.

Vår misjon

Den Rady School of Management Utvikler etiske og entreprenørledere som har en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Våre verdier

Vår samarbeidskultur er basert på de fem kjerneverdiene av innovasjon, innvirkning, samarbeid, integritet og risikotaking.

Vår fremtid

I våre 13 år har våre studenter og alumner utviklet over 115 selskaper for å dra nytte av andre og påvirke innovasjonsøkonomien i vår region, stat, land og verden. Vi vil fortsette å rekruttere toppfakultet, tiltrekke ledende studentforskere, og skape et klima for nyskapende virksomhets- og forskningssamarbeid.

Rady tilbyr et full-time MBA-program, to FlexMBA-programmer for arbeidende fagfolk, et Master of Finance-program, en Master of Science i Business Analytics, en Ph.D. Program, samt bachelor og executive utdanning kurs. UC San Diego slektslinje inkluderer 16 nobelprisvinnere (tidligere og nåværende lærere) og åtte MacArthur Foundation prismottakere. Den Rady School er i skjæringspunktet av denne forskning, utvikling og innovasjon - det ligger bak vår læreplan og vår akademiske modell.

Campus

Den Rady School er plassert på den nordvestlige hjørnet av UC San Diego campus i La Jolla, California. Universitetsområdet er ideelt plassert nær Stillehavet, grensen mellom USA og Mexico og Pacific Rim. Vi er en kort spasertur til vakre havet med hangliders flyr av visninger. En kort spasertur tar deg til Peets Coffee, en bar og grill og flere andre alternativer for mat.

Klikk her for en virtuell tur av Rady Campus.

Den Rady campus har fire store seminarrom med sitteplasser, mindre klasserom og flerbruks rom, konferanserom, bibliotek, studentsenteret, Sony Electronics Suite, Executive Development Suite og lærere og ansatte kontorer.

I 1967 dannet Ernest Rady amerikansk Assets Inc. (AAI), et privateid konglomerat som styres og administreres av en gruppe selskaper som er dedikert til finansielle tjenester, investering og eiendom. Rady også grunnla og var formann / administrerende direktør i Westcorp, et børsnotert selskap for finansielle tjenester, som i 2006 ble solgt til Wachovia Corporation, nå en del av Wells Fargo Bank.

Foreløpig Rady fungerer som arbeidende styreleder i styret for amerikanske eiendeler Trust (NYSE: AAT), et børsnotert eiendomsmegling investering tillit som ble dannet i 2011 fra den vellykkede eiendomsmeglerbransjen av AAI. Han er også styremedlem og styreleder i ICW Group, en multi-line eiendom og havari forsikringsselskapet, som han startet i 1972 som Insurance Company of the West.

Fakultet

Rady School fakultetet er anerkjente eksperter på sine felt, alltid søker ny kunnskap og ny praksis for virksomheten. De er dedikert til utdanning, og til å sikre at Rady MBAs har kunnskap og ferdigheter til å være effektive som ledere og ledere i et skiftende forretningsverden.

Rady fakultetet investere, i klassen og ut, i sine studenter. De er tilgjengelig og imøtekommende, innbydende spørsmål, prosjekter og ideer. Deres kontor dører er åpne, og de kan bli funnet å holde ekstra gjennomgang økter, som arbeider med studenter på selvstudium prosjekter og på MBA kaffe timer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA på deltid » Se MBA » Se MSc » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Fulltids MBA

Campus Heltidsstudier 21 - 30 måneder September 2018 USA La Jolla

Den fulltids MBA er en nedsenking i innovasjon, designet for å inspirere din visjon for fremtiden og gi deg kunnskap til å flytte gode ideer til markedet. [+]

Immersion in Innovation

Full-time MBA er designet for å inspirere fremtidens visjon og gi deg kunnskapen om å flytte gode ideer til markedet. Full-Time MBA-studenter er smarte, samarbeidende, lidenskapelig om virksomheten til innovasjon, interessert i verdener av vitenskap og teknologi - og klar til å lansere de neste fasene av sin karriere.

Vi fokuserer på din karriere fra dag én

Oppgaven til de Rady Graduate Karriere Connections er å bistå Master of Business Administration fagfolk i å utvikle, evaluere og gjennomføre karriere beslutninger.

Militærpersonell og veteraner kan lære mer om spesialprogrammer og muligheter Rady School har å tilby.

Direkte til Rady for Exceptional Undergrads ... [-]

MBA på deltid

Flexmba

Campus Deltid 24 - 30 måneder September 2018 USA La Jolla

FlexMBA studenter arbeider fagfolk med en lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De utforsker nye ideer og muligheter og oppdager og utvikler måter å forandre forretninger og verden på. FlexMBA studenter utmerke seg i sine nåværende roller og er klar til å ta på seg mer ansvar og gjøre større bidrag. Den deltid MBA-program gjør elevene til å møte målene de og deres organisasjoner har satt for sine pedagogiske og faglige utvikling. [+]

Mål, Praktisk læring og profesjonell utvikling

FlexMBA studenter arbeider fagfolk med en lidenskap for innovasjon og stasjonen for å skape suksess. De utforsker nye ideer og muligheter og oppdager og utvikler måter å forandre forretninger og verden på. FlexMBA studenter utmerke seg i sine nåværende roller og er klar til å ta på seg mer ansvar og gjøre større bidrag. Den deltid MBA-program gjør elevene til å møte målene de og deres organisasjoner har satt for sine pedagogiske og faglige utvikling.

Støtte for FlexMBA-studenter

FlexMBA er utviklet for arbeidende fagfolk med krevende arbeidsplasser og ansvar. Den administrative støtten fra Rady School gir deg mulighet til å maksimere tiden din med fokus på studiene og bygge sterke forbindelser med medstudenter, professorer og bedriftsledere. Når livet skjer, tilbyr FlexMBA-personalet råd og assistanse for å sikre at du opprettholder din faglige fremgang og oppnå dine mål.... [-]


Videoer

StartR - Rady School's Accelerator

Kontakt

Rady School of Management

Adresse, linje 1 9500 Gilman Dr, La Jolla, CA 92093, USA
9500 La Jolla, California, USA
HJemmeside http://www.rady.ucsd.edu/
Telefon +1 858-534-9000