Rady School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vårt oppdrag

Rady School of Management ved UC San Diego utvikler etiske og gründerledere som gir en positiv innvirkning i verden gjennom innovasjon, samarbeid og kunnskap.

Våre verdier

Vår samarbeidskultur er basert på de fem kjerneverdiene av innovasjon, innvirkning, samarbeid, integritet og risikotaking.

Vår fremtid:

Siden 2003 har våre studenter og studenter utviklet over 180 selskaper for å komme andre til nytte og påvirke innovasjonsøkonomien i vår region, stat, land og verden. Vi vil fortsette å rekruttere toppfakultetet, tiltrekke ledende studentstudenter og skape et klima for nyskapende virksomhets- og forskningssamarbeid.

Rady tilbyr et MBA-program på heltid , to FlexMBA- programmer for yrkesutøvere, et Master of Finance- program, en heltids- og FlexWeekend Master of Science in Business Analytics , en Master of Professional Accountancy , en PhD-program , så vel som studentereksamen og lederutdanningskurs. UC San Diego's avstamning inkluderer 16 nobelprisvinnere (tidligere og nåværende fakultet) og åtte MacArthur Foundation-utdelingsmottakere. Rady School er i sentrum for denne forskningen, utviklingen og innovasjonen - den ligger til grunn for vår læreplan og vår akademiske modell.

En global institusjon

Rady School of Management ved UC San Diego er en profesjonell skole innen en av de topprangerte institusjonene i USA for høyere utdanning og forskning. Rady School ble etablert i 2003 og akkreditert av AACSB International (Association to Advance Collegiate Schools of Business) i 2011, og er den eneste nye handelshøyskolen som ble opprettet på et amerikansk nyhet.

UC San Diego er anerkjent som en av verdens beste universiteter og er heldig å gi en kulturelt variert, internasjonal studentkropp. Rady School omfatter kulturell inkludering som avgjørende for stoffet i skolen. Mangfold er avgjørende for kreativitet, innovasjon, innsikt og spesielt forståelse, som alle bidrar til mosaikken som gjør vår Rady School så ekstraordinær.

Rady School er forpliktet til å tiltrekke seg, imøtekomme og engasjere alle lokale og internasjonale befolkninger. San Diego-samfunnet gevinster fra intellektuell stimulering, kulturell berikelse, sosial forpliktelse og global forståelse av ulike befolkninger.

Steder

San Diego

Rady School of Management

Address
Gilman Drive,9500, La Jolla
92093 San Diego, California, USA
Telefon
+1 858-534-9000

Akkrediteringer

AACSB Accredited