Rollins Crummer Graduate School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Rollins College Crummer Graduate School of Business Nyutdannede er ettertraktede fagfolk, forberedt på utfordringene i en konkurransedyktig global økonomi. De har bevist seg gjennom praktisk læring og erfaringer med toppledere fra hele Florida og rundt om i verden. Det lille klassemiljøet, tilgang til fremtredende fakultet og nettverk av alumner sørger for at elevene har verdensklasseferdigheter, ressurser og forbindelser til å lede for livet.

Vi verdsetter:

  • Rekruttering av fremragende studenter og deres plassering i eksepsjonelle organisasjoner;
  • Strenge forretningsopplæring basert på strategisk ledelse, undervist av erfarne fakultet med lidenskap og engasjement;
  • Erfaringslæring med globalt fokus og bruk av relevant teknologi;
  • Etisk lederskap;
  • Mangfold på arbeidsplassen og i livet;
  • Oppsøkelse og service til våre lokalsamfunn;
  • Intellektuelle bidrag som er relevante for våre bestanddeler og støtter vår undervisning; og
  • Fremme samarbeid og samarbeid.

Rankings

Rollins College Crummer Graduate School of Business har blitt anerkjent nasjonalt og internasjonalt av noen av de mest respekterte organisasjonene i næringslivet.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 i Florida, topp 20 i nasjonen

Gjennomført hvert annet år, rankte Bloomberg BusinessWeek Magazine Rollins Professional MBA-programmet # 1 i Florida for deltid MBA-programmer i 2015.

Lederskap Excellence: # 1 i nasjonen

Rollins MBA på Crummer Graduate School of Business har blitt anerkjent som den ledende lederutviklingspedagog ved HR.coms 2016 Leadership Excellence-priser.

Forbes: 52. i nasjonen

Rollins Early Advantage MBA er rangert 52. nasjonalt og nr. 1 blant private Business Schools i Florida ifølge Forbes magazine, september 2015. Denne rangeringen gjennomføres hvert annet år, og vi har konsekvent blitt rangert blant de to øverste full-time MBA-ene i Florida siden 1999. Rangeringer er basert på studentenes avkastning 5 år etter eksamen.

The Princeton Review er "The Best 296 Business Schools: 2015 Edition"

Princeton Review har Rollins MBA i sin 2015 utgave av "The Best 296 Business Schools."

Rollins College Rankings

I tillegg til sin forretningsskole har Rollins College fått topprangeringer fra nasjonale publikasjoner for alle sine utdannede og bachelorprogrammer. For det 22. året i trenden har US News & World Report rangert Rollins blant de to øverste regionale universitetene i Sør og først i Florida i sin årlige rangering av "Best Colleges." Rollins College ble også rangert som nummer 2 av regionale universiteter i sør for Beste høyskoler for veteraner ved US News & World Report.

US News and World Report

Rollins MBA har blitt rangert som en av de ti minst kostbare private handelshøyskolene i landet av US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus i Winter Park, Florida, vil plassere deg på et spennende veikryss av kultur, handel og profesjonelle muligheter. En ettermiddag spasertur langs Park Avenue, bare noen skritt fra campus, vil utsette deg for noen av de spennende kultur- og rekreasjonsutsalgene du vil nyte som en student på Rollins.

Virksomhet i vårt fellesskap

Winter Park er et av de lokalsamfunnene som utgjør Greater Orlando Metropolitan Region, en av de 10 beste stedene i landet for virksomheten. * Orlando er et knutepunkt for virksomheten, inkludert store kontorer for Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware og mer.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se EMBA » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Executive MBA

Campus Heltidsstudier 18 - 20 måneder August 2018 USA Winter Park

Den ene konstante om virksomheten er endring. På Crummer Graduate School vet vi at som forretningsendringer, må vår læreplan tilpasse seg de nye utfordringene som ledere møter. Å gi deg de ferdigheter som er nødvendige for å lykkes, er hvorfor vårt fakultet utformet en ny Executive MBA-læreplan som muliggjør mer tilpasning basert på dine interesser. Studentene uteksamineres i 18 måneder basert på konsentrasjonsbanen du bestemmer deg for å velge. [+]

Den ene konstante om virksomheten er endring. På Crummer Graduate School vet vi at som forretningsendringer, må vår læreplan tilpasse seg de nye utfordringene som ledere møter. Å gi deg ferdighetssettene som er nødvendige for å lykkes, er hvorfor vårt fakultet utformet en ny Executive MBA læreplan Muliggjør mer tilpasning basert på dine interesser. Studentene uteksamineres i 18 måneder basert på konsentrasjonsbanen du bestemmer deg for å velge. Executive MBA starter en gang i året i august og alle klasser holdes på campus hver lørdag fra 8:00 til 15:00. Det er på tide for deg å oppleve det unike ved Crummer Executive MBA. Schedule & Kurs Executive MBA studenter delta på klassen på campus hver lørdag fra 8:00 til 15:00 med syv utvidede berikningsdager som dekker trending virksomhetsemner hostet av eksperter på sine felt. Berigelsesdager er planlagt fra kl. 15.15 til 17.00 og er planlagt. EMBA studenter er utsatt for avanserte forretningsteknikker og praksis gjennom forretningskonsepter kurs, kjernekurs og en internasjonal forretningsopplevelse. Når de fullfører kjerneprogrammet, vil de ha mulighet til å oppnå en konsentrasjon i økonomi, markedsføring eller entreprenørskap. Konsentrasjonsbanen du velger, bestemmer programlengden på enten 18 eller 20 måneder. Globale muligheter Å studere effekten av kulturelle påvirkninger på virksomheten er en ting; Å se dem i aksjon er en annen. Rollins Executive MBA-studenter kan oppleve internasjonal business førstegang ved å bruke klasserom til å lære real-world utfordringer gjennom følgende programmer: Obligatorisk emne: Global forskning og studieprosjekt Alle Executive MBA-studenter tar dette erfaringsstudiet, som fokuserer på utfordringene og mulighetene... [-]

MBA

Tidlig Fordel Mba

Campus Heltidsstudier 16 - 20 måneder January 2018 USA Winter Park

Topprangerte heltids MBA-program i Florida av Forbes siden 1999. Rollins Early Advantage MBA er et heltidsdagsprogram for nylige studenter med lite eller ingen arbeidserfaring og karrierevekslere. [+]

Topprangerte heltids MBA-program i Florida Av Forbes siden 1999. Rollins Early Advantage MBA er et heltidsdagsprogram for nylige studenter med lite eller ingen arbeidserfaring og karrierevekslere. Studentene kan delta i vår elev-alumni mentor program, tjene på lokale ideelle organisasjoner, få MBA-nivå internship erfaring og velge fra et bredt spekter av valgfrie kurs. Oversikt pensum Early Advantage MBA studenter fullføre fire 12-ukers vilkår spredt over 16 eller 20 måneder. Kredittidene fordeles som følger: Grunnkurs (8 studiepoeng) Disciplinære Business core kurs (20 studiepoeng) Valgfag (minimum 20 studiepoeng) Integrerende kurs, inkludert internasjonal studiekomponent (10 studiepoeng) Konsentrasjoner Studentene vil ha mulighet til å oppnå en valgfri konsentrasjon (inkludert i undervisning) i ett eller flere av følgende studieområder: internasjonal virksomhet finans Operations and Technology Management Markedsføring o Entreprenørskap administrasjon Sosialt entreprenørskap Bærekraftig Bedrift Stipend Alle Early Advantage MBA søkere blir automatisk vurdert for meritbaserte fullt og delvis opplæringsstipendier. Meritbaserte stipendier tilbys basert på studenters GMAT-score og GPA. Studentene er også kvalifisert til å søke om en rekke emnebaserte stipendier. Globale muligheter Å studere effekten av kulturelle påvirkninger på virksomheten er en ting; Å se dem i aksjon er en annen. Rollins Early Advantage MBA-studentene opplever internasjonal virksomhet førstegang ved å bruke klasseromsundervisning til virkelige utfordringer gjennom følgende programmer: Global Business Experience Dette erfaringsstudiet fokuserer på utfordringene og mulighetene for å drive forretninger i et bestemt land eller en region. Den har reise utenlands som en gruppe, ledsaget av instruktøren, for å få praktisk erfaring med å drive virksomhet i utlandet. Global Consulting Prosjekter MBA-studenter med... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Rollins College Crummer Graduate School of Business
Graduate Admissions
1000 Holt Ave.-2722

Winter Park, Florida, 32789 US
Sosiale medier