Les den offisielle beskrivelsen

Rollins College Crummer Graduate School of Business Nyutdannede er ettertraktede fagfolk, forberedt på utfordringene i en konkurransedyktig global økonomi. De har bevist seg gjennom praktisk læring og erfaringer med toppledere fra hele Florida og rundt om i verden. Det lille klassemiljøet, tilgang til fremtredende fakultet og nettverk av alumner sørger for at elevene har verdensklasseferdigheter, ressurser og forbindelser til å lede for livet.

Vi verdsetter:

  • Rekruttering av fremragende studenter og deres plassering i eksepsjonelle organisasjoner;
  • Strenge forretningsopplæring basert på strategisk ledelse, undervist av erfarne fakultet med lidenskap og engasjement;
  • Erfaringslæring med globalt fokus og bruk av relevant teknologi;
  • Etisk lederskap;
  • Mangfold på arbeidsplassen og i livet;
  • Oppsøkelse og service til våre lokalsamfunn;
  • Intellektuelle bidrag som er relevante for våre bestanddeler og støtter vår undervisning; og
  • Fremme samarbeid og samarbeid.

Rankings

Rollins College Crummer Graduate School of Business har blitt anerkjent nasjonalt og internasjonalt av noen av de mest respekterte organisasjonene i næringslivet.

Bloomberg BusinessWeek: # 1 i Florida, topp 20 i nasjonen

Gjennomført hvert annet år, rankte Bloomberg BusinessWeek Magazine Rollins Professional MBA-programmet # 1 i Florida for deltid MBA-programmer i 2015.

Lederskap Excellence: # 1 i nasjonen

Rollins MBA på Crummer Graduate School of Business har blitt anerkjent som den ledende lederutviklingspedagog ved HR.coms 2016 Leadership Excellence-priser.

Forbes: 52. i nasjonen

Rollins Early Advantage MBA er rangert 52. nasjonalt og nr. 1 blant private Business Schools i Florida ifølge Forbes magazine, september 2015. Denne rangeringen gjennomføres hvert annet år, og vi har konsekvent blitt rangert blant de to øverste full-time MBA-ene i Florida siden 1999. Rangeringer er basert på studentenes avkastning 5 år etter eksamen.

The Princeton Review er "The Best 296 Business Schools: 2015 Edition"

Princeton Review har Rollins MBA i sin 2015 utgave av "The Best 296 Business Schools."

Rollins College Rankings

I tillegg til sin forretningsskole har Rollins College fått topprangeringer fra nasjonale publikasjoner for alle sine utdannede og bachelorprogrammer. For det 22. året i trenden har US News & World Report rangert Rollins blant de to øverste regionale universitetene i Sør og først i Florida i sin årlige rangering av "Best Colleges." Rollins College ble også rangert som nummer 2 av regionale universiteter i sør for Beste høyskoler for veteraner ved US News & World Report.

US News and World Report

Rollins MBA har blitt rangert som en av de ti minst kostbare private handelshøyskolene i landet av US News and World Report.

Rollins College & Winter Park

Rollins College campus i Winter Park, Florida, vil plassere deg på et spennende veikryss av kultur, handel og profesjonelle muligheter. En ettermiddag spasertur langs Park Avenue, bare noen skritt fra campus, vil utsette deg for noen av de spennende kultur- og rekreasjonsutsalgene du vil nyte som en student på Rollins.

Virksomhet i vårt fellesskap

Winter Park er et av de lokalsamfunnene som utgjør Greater Orlando Metropolitan Region, en av de 10 beste stedene i landet for virksomheten. * Orlando er et knutepunkt for virksomheten, inkludert store kontorer for Darden, Disney, Lockheed Martin, Tupperware og mer.

Programmer gitt i:
Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

EMBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Muliggjør mer tilpasning basert på dine interesser. Studentene uteksamineres i 18 måneder basert på konsentrasjonsbanen du bestemmer deg for å velge.

Executive MBA starter en gang i året i august og alle klasser holdes på campus hver lørdag fra 8:00 til 15:00. Det er på tide for deg å oppleve det unike ved Crummer Executive MBA.

Executive MBA studenter delta på klassen på campus hver lørdag fra 8:00 til 15:00 med syv utvidede berikningsdager som dekker trending virksomhetsemner hostet av eksperter på sine felt. Berigelsesdager er planlagt fra kl. 15.15 til 17.00 og er planlagt.

EMBA studenter er utsatt for avanserte forretningsteknikker og praksis gjennom forretningskonsepter kurs, kjernekurs og en internasjonal forretningsopplevelse. Når de fullfører kjerneprogrammet, vil de ha mulighet til å oppnå en konsentrasjon i økonomi, markedsføring eller entreprenørskap. ... [-]

USA Winter Park
August 2019
Heltid studier
18 - 20 måneder
Campus
Les mer på norsk

MBA

Rollins Crummer Graduate School of Business

... [+]

Markedsføring o Entreprenørskap administrasjon Sosialt entreprenørskap Bærekraftig Bedrift Stipend

Alle Early Advantage MBA søkere blir automatisk vurdert for meritbaserte fullt og delvis opplæringsstipendier.

[-]
USA Winter Park
August 2019
Heltid studier
16 - 20 måneder
Campus
Les mer på norsk
Location address
Rollins College Crummer Graduate School of Business
Graduate Admissions
1000 Holt Ave.-2722

Winter Park, Florida, 32789 US
Social Media