Oral Roberts University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt for å utdanne hele mennesket - sinn, kropp og ånd - Oral Roberts University lover en grundig opplæring i sammenheng med et pulserende Kristus-sentrert samfunnet.

ORU er et sted for å fremme kunnskap, forfølge intellektuelle oppdagelse og bygge livslange vennskap i et pulserende campus samfunnet. ORU studenter er klargjorte på søken etter helhet; har tiden av sitt liv, mens de forbereder for sin livsoppgave.

En omfattende universitet dedikert til student utfall, ORU tilbyr mer enn 75 undergraduate majors, samt 13 master-nivå programmer og to doktorgrader. Fakultet medlemmer utdannet ved landets øverste forskerskoler tjene som faglige, profesjonelle og åndelige veiledere for studenter.

ORU fortsetter å redefinere hva det vil si å være en ledende kristen universitet ved å omfavne en globalisert format i inn-og utland. Tulsa campus er hjem for studenter fra alle 50 amerikanske stater og mer enn 85 nasjoner. ORU og dets studenter også levere hele personen særpreget til alle bebodde områder gjennom fjernundervisning, studere i utlandet, utdanningssamarbeid, oppdrag og oppsøkende arbeid, alt forankret i et kristent verdensbilde.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBAs » Se Bachelor - OnlineStudies » Se Masters » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BBA'er » Se Doctors of Education » Se MA » Se PhD » Se Bachelor - Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Campus Heltidsstudier 17 - 21 måneder September 2018 USA Tulsa

The Master of Business Administration (MBA) er den mest populære og fleksible graduate-nivå siviløkonom-og den mest etterspurte innen torvet. [+]

Programoversikt Master of Business Administration (MBA) er den mest populære og fleksibel graduate-nivå siviløkonom - og den mest etterspurte i markedet. Mens utstyre studenter med verktøy til å utvikle seg, vokse, og lede organisasjoner på tvers av en hel rekke av virksomheten disipliner er vektlagt, er den karakteristiske element i MBA-program som nyutdannede er godt opplært i de kvantitative disipliner som er avgjørende for suksess. Fagfolk som kommer ut av programmet vil være utstyrt for å inngå høyt nivå ledelsesmessige og lederstillinger i for-profit, ikke-for-profit, eller offentlige miljøer samt engasjere seg i grundervirksomhet. I tillegg skal studentene ha mulighet til å tilpasse sin grad med noen av disse syv konsentrasjoner: - Regnskap - Entreprenørskap - Finance - Internasjonal Business - Management - Markedsføring - Ikke-for-Profit Management Fet og gløgg bedriftsledere er etterspurt i dagens komplekse og volatile økonomi. The Graduate School of Business ved ORU kombinerer en cutting-edge business utdanning med et bibelsk verdensbilde for å gi studentene den sterkt fundament de trenger for å bli eksperter på sine utvalgte felt. Vårt program er designet for å møte et bredt spekter av karriere mål og interesser som tilbyr følgende syv konsentrasjoner: regnskap, entreprenørskap, økonomi, International Business, ledelse, markedsføring, og nonprofit ledelse. Fordi Master of Business Administration er bred og fleksibel, er utvalget av karrieren alternativer med denne graden nesten ubegrenset. [-]

Videoer

Welcome to Oral Roberts University

Make No Little Plans Here

From Everywhere to Everywhere

Globalization

Andretti Baine Story

Ooceeh Story

Chris Ashman story

Skip Gabbin

College Weekend Testimonials

5 New Majors