Northwestern Polytechnic University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Den UNIVERSITET er først og fremst en institusjon for læring og undervisning, forpliktet til å ivareta samfunnets behov og involvert i de faglige og samfunns samfunnet som det er en del. For dette formål Universitetet er medlem av Fremont og San Jose Chambers of Commerce. NPU deltar lokale jobbmesser og samarbeider med lokale bedrifter for å gi jobbmuligheter for våre studenter. Universitetet gir også plass til møter av ulike kommunale etater og virksomheter.

Mission

Northwestern Polytechnic University misjon er å gi en high-tech læringsmiljø som motiverer elevene til å forfølge intellektuell vekst og faglig utvikling, og for å forberede hi-tech fagfolk og globale ledere. NPU oppnår dette med en student-sentrert pedagogisk filosofi, et objekt-orientert dynamisk læreplan, en digital corporate-lignende miljø, dyktige utøveren fakultetet medlemmer, og prestasjonsbasert læring.

Pedagogiske filosofi

Den pedagogiske filosofi ved Universitetet omfatter en absolutt forpliktelse til faglig dyktighet, programmer tilgjengelig for både heltid og arbeids voksne studenter, effektive forretningspraksis, og undervisningsmetoder og miljøer som bidrar til utvikling av viet kandidater beriket med kritisk tenkning ferdigheter.

Northwestern Polytechnic University arbeider for å møte behovene til fagfolk i høyteknologiske felt ved å gi læringsmuligheter på følgende områder:

elektroteknikk datasystemer Engineering informatikk business management Management Information Systems

Fordi Silicon Valley stadig krever et mangfold av elektronikk, data, og forretningsfolk, har som mål NPU å forberede individer for å oppnå det ferdighetsnivået som er nødvendig for kvalitetsarbeid i høyteknologisk industri. Silicon Valley mest presserende behov for hardware og software design ingeniører, programvare spesialister, nettverk eksperter, ledere opplært i bruk av datamaskiner til virksomheten og forretnings personale som er kjent med entreprenørskap og venture-business management. Mens trene studentene til å møte disse behovene raskt, er NPU vekt på kvalitet og integritet i utdanningen.

NPU gir en unik pedagogisk kultur og læringsmiljø for elevene fordi NPU har vært i stand til å tiltrekke seg en sterk pool av dyktige enkeltpersoner fra Silicon Valley til å undervise, drive forskning, og gi student tjenester. Overflod av talent og tekniske ressurser i Silicon Valley har også gitt NPU med en unik student body. En betydelig andel av studentmassen fungerer allerede i høyteknologiske bransjer, noe som gjør undervisning og læring enda mer interessant.

NPU har til hensikt å fortsette å holde seg à jour med de raske endringer i høyteknologiske næringer og samtidig å gi studentene en grundig pedagogisk erfaring.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se BBA'er » Se BSc'er » Se DBA » Se MSc » Se PhD »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Fremont

De primære målene for MBA-grad programmet er: (1) for å gi en kunnskapsbase med tverrfaglig business teorier og teknikker til elevene, (2) for å trene og å utvikle elevenes praktiske ferdigheter for karriereutvikling, og (3) for å utvikle studentenes beslutninger og lederegenskaper til å møte utfordringene i et dynamisk næringsliv iscenesatt med ulike, flerkulturelle og globale forretnings innstillinger. [+]

De primære målene for MBA-grad programmet er: (1) for å gi en kunnskapsbase med tverrfaglig business teorier og teknikker til elevene, (2) for å trene og å utvikle elevenes praktiske ferdigheter for karriereutvikling, og (3) for å utvikle studentenes beslutninger og lederegenskaper til å møte utfordringene i et dynamisk næringsliv iscenesatt med ulike, flerkulturelle og globale forretnings innstillinger. De vektlegging er innen moderne global business management og digital enterprise system management. Spesifikke studier dekke innen regnskap, økonomistyring, prosjektledelse, moderne informasjon styringssystemer og markedsføring.

Bakgrunn Forberedelse

Studenter tatt opp til MBA-grad programmet er pålagt å ha god forretningsmessig bakgrunn forberedelse til å ta høgare nivå kurs. En student med noen bakgrunn mangel er pålagt å ta spesielt utviklet virksomheten forberedende modell kurs for å klare det. Med forhåndsgodkjenning av Academic Review Committee, kan studenten få lov til å fjerne mangel ved å ta en ferdighets eksamen. Studenten må klare forutsetninger før du tar studie nødvendig kurs. I tillegg er engelskkunnskaper også nødvendig. ... [-]