North Park University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En rik historie ...

Grunnlagt i 1891 av den evangelisk Covenant Church, er North Park Universitetet ligger på Chicagos nordsiden og registrerer 3200 studenter fra hele landet og verden. På North Park, innebærer fortreffelighet ikke bare en dyp tradisjon i liberal arts og den kristne tro, men også en ånd av innovasjon, nå ut til å tjene og å lære av den dynamiske samfunnet rundt oss.

Tilkoblinger lokale og globale ...

North Park arbeider for å engasjere nabolaget og byen som vi lever på en måte som beriker livet av campus og knytter oss til de ulike mennesker i Chicago som har røtter strekker seg over hele verden. Graduate og spesiell studieprogrammer bringe voksen, arbeider fagfolk til campus på kveldstid og i helgene. Tilsiktet engasjement for byen Chicago støtter og utfyller styrke ressursene universitetets i liberal arts samt i spesialiserte områder som næringsliv, helsefag og utdanning.

Utpreget kristent ...

Vi er et kristent universitet, forpliktet til å forholde tro på Jesus Kristus til målene for høyere utdanning. Ours er ikke en konforme miljø; aksept for mangfold og økumenikk er en ånd av vår campus. Vår dør er åpen for studenter som anerkjenner at utdanning innebærer alltid verdier. I North Park klasserom, vil du finne en full-time fakultetet av oppnådd kristne lærere og forskere, og på vår campus, et fellesskap av tro.

Lær mer ...

Vi inviterer deg til å lære mer om North Park-et spesielt sted med en historie som strekker seg tilbake mer enn et århundre, og en fremtidig utvidelse for å møte morgendagens utfordringer. Vi er på jakt etter menn og kvinner som lengter etter å vokse i kunnskap og tro, og som ønsker en følelse av yrke gjennom lederskap og et liv i tjeneste i et globalt samfunn.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA » Se Pre-Meds » Se Kurs - HealthcareStudies » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs - Lawstudies » Se Kurs - AcademicCourses » Se Bachelor - Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master Of Business Administration

Nettstudie Campus Heltidsstudier September 2018 USA Chicago

The Master of Business Administration (MBA) grad forbereder erfarne forretningsfolk for å være effektive, kunnskapsrike, og etiske ledere i corporate, nonprofit, og offentlig sektor. [+]

Master of Business Administration (MBA) Tjen din MBA

The Master of Business Administration (MBA) grad forbereder erfarne forretningsfolk for å være effektive, kunnskapsrike, og etiske ledere i corporate, nonprofit, og offentlig sektor. Kurs dekker avanserte emner innen finans, økonomi, organisatorisk atferd, strategisk ledelse, markedsføringsledelse, og mer. Den brede, tverrfaglige natur en MBA har gjort det en etablert springbrett for opprykk til lederroller i mange aspekter av virksomheten.

Hvorfor North Park?

Tjene grad du trenger for å være en effektiv og respektert næringslivsleder i bedrifter av alle størrelser. The School of Business og Nonprofit Management tilbyr klasser i en akselerert format som finner sted om natten, i helgene, og online-fleksibel nok til å passe inn i timeplanen din. Våre fakultetet-både heltid doktorgrader og arbeidsledere-bli kjent med deg i små klasser slik at de kan hjelpe deg å nå dine mål. Kurs i vår fullt akkreditert program integrere etikk og beslutningsprosesser med påvist strategier for suksess og forretnings beste praksis.... [-]


Videoer

Undergraduate Academics

Welcome Back