Northeastern Illinois University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Kom i gang på Northeastern

Forfølge dine mål med topp fakultet og små klassestørrelser.

Utforsk over 80 strenge programmer innen kunst, vitenskap, utdanning og virksomhet. På Northeastern finner du deg selv blant et innbydende og mangfoldig samfunn av lærde som er like seriøse om utdanningen som du er.

Northeastern ble grunnlagt i 1867 som Cook Countys første lærerutdanningsinstitusjon. I dag tiltrekker nordøst studenter fra hele verden, og våre 67 hektar store campus i Chicago er et innbydende fellesskap til de nesten 12 000 kommuterestudenter som deltar i NEIU. Vi gir våre studenter kvalitetsvalg, og tilbyr mer enn sytti grunnskole- og utdannelsesprogrammer innen kunst og vitenskap, utdanning og næringsliv. Nordøstlige ekstra steder i Chicago og Lake County hjelper våre verdensklasse fakultet oppfordrer elevene til å integrere klasserominstruksjon med feltbasert læring, forskning og service lokalt og over hele verden.

Mission

Northeastern Illinois University, som et offentlig omfattende universitet med steder i hele Chicago, gir et eksepsjonelt miljø for læring, undervisning og stipend. Vi forbereder et mangfoldig samfunn av studenter for ledelse og service i vår region og i en dynamisk flerkulturell verden.

Visjon

Northeastern Illinois University vil være en leder blant storbyuniversiteter, kjent for sitt engasjement for sin urbane oppdrag, for kvaliteten på sine programmer, for suksess for sine kandidater, og for mangfoldet av læringsmiljøet.

Verdier

Northeastern Illinois University er forpliktet til et sett med felles verdier som, samlet sett, styrer våre handlinger og samhandlinger når vi jobber sammen for å forberede kandidater til ansvarlig utøvelse av statsborgerskap. Vi, NEIU-samfunnet, tror det er avgjørende for vårt demokrati å skape et rom hvor engasjementet til disse verdiene gir et blomstrende utdanningssamfunn som forvandler livene til alle. Når vi tar oversikt over nåtiden og ser fremover, tjener disse verdiene som berøringspunkt for å planlegge hvordan vi best skal oppnå det pedagogiske oppdraget som er betrodd oss.

Integritet

NEIU er ansvarlig for de vi betjener, og til dem fra hvem vi mottar støtte til. Vi er forpliktet til ærlighet, respekt og åpenhet i våre ord og i våre handlinger. I den forbindelse arbeider vi for å være gode forvaltere av ressursene vi er betrodd til å bruke. Dette inkluderer menneskelige, fysiske, skattemessige og miljømessige ressurser.

Excellence

I vår jakten på og forpliktelse til fortreffelighet verdsetter vi den høyeste kvaliteten på læring og undervisning, stipend og service. Vi verdsetter muligheter og erfaringer som støtter personlig og faglig utvikling for alle medlemmer av samfunnet vårt. I alt det vi sier og gjør, er vi forpliktet til prosessen og produkter av fortreffelighet.

Tilgang til mulighet

NEIU verdier tilgang til mulighet; Vi verdsetter et innbydende miljø som gir passende støtte, samt oppfordrer gjensidig ansvar for og forpliktelse til å lære.

Mangfold

NEIU vurderer inkluderingen av et bredt spekter av studenter, ansatte og fakultet i universitetets liv. Vi feirer og fremmer globale perspektiver. Vi oppfordrer det åpne og respektfulle uttrykket av ideer og forskjeller i tanker, erfaringer og meninger.

SAMFUNNET

Som en kommuterinstitusjon har NEIU en spesiell forpliktelse til å gi et miljø som er støttende, pleie og deltakende. Et slikt miljø er preget av høflighet, fremmer menneskehet og engasjement, og skaper en følelse av fellesskap gjennom inkludering, gjensidig respekt og empowerment. NEIU verdsetter vår hovedstadsinnstilling som et laboratorium for læring, og vi fremmer partnerskap for læring, forskning og service i hele denne dynamiske regionen for å fremme det offentlige gode.

Empowerment Through Learning

NEIU er dedikert til å skape en kultur som gir livslang læring muligheter for alle medlemmer av universitetet samfunnet. Vi er spesielt forpliktet til å transformere elevers liv ved å engasjere dem i en pedagogisk opplevelse som gir dem mulighet til å oppnå ferdigheter og kunnskaper for å bli effektive ledere og borgere i deres personlige og profesjonelle liv.

Universitetet vårt på et øyeblikk

17_about_graphics-01
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Akkrediteringer

Northeastern Illinois University has regional accreditation through the Higher Learning Commission of the North Central Association of Schools and Colleges. The Higher Learning Commission web address is www.hlcommission.org. Read more information about Northeastern's accreditations.

Se MBA » Se Health BScs » Se Health MA » Se BA'er » Se BSc'er » Se Kurs » Se MA » Se MSc » Se Bachelor » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master of Business Administration

Campus Deltid 3 år September 2019 USA Chicago Grayslake + 1 fler

Master of Business Administration (MBA) programmet gir studentene en bred kunnskapsbase innen business og ledelse som vil forberede dem på mellom- og øverste nivå stillinger i både privat og offentlig sektor, inkludert produksjon, service, økonomisk , institusjonelle og offentlige felt. MBA-programmet gir en utfordrende og praktisk orientering til kompleksiteten til moderne forretningsforvaltning og til de verktøyene som er nødvendige for bedriftsbeslutninger. Den består av læreplaner i Business Core og Elective Curriculum. [+]

Master of Business Administration (MBA) programmet gir studentene en bred kunnskapsbase innen business og ledelse som vil forberede dem på mellom- og øverste nivå stillinger i både privat og offentlig sektor, inkludert produksjon, service, økonomisk , institusjonelle og offentlige felt. MBA-programmet gir en utfordrende og praktisk orientering til kompleksiteten til moderne forretningsforvaltning og til de verktøyene som er nødvendige for bedriftsbeslutninger. Den består av læreplaner i Business Core og Elective Curriculum.

The College of Business and Management har et sett med veletablerte program læringsmål og læringsmål i alle programmene som vurderes med jevne mellomrom. The College of Business and Management er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) og er blant de fem prosent av verdensomspennende handelshøyskoler som tilbyr utdanningsprogrammer. Se dekanens velkomst for fire overbevisende funksjoner for å studere i College of Business and Management.... [-]


Kontakt

NEIU

Adresse, linje 1 5500 North St. Louis Avenue
60625-4699 Chicago, Illinois, USA
HJemmeside http://www.neiu.edu/
Telefon +1 773-583-4050

Adresse, linje 1 3390 North Avondale Avenue
60618 Chicago, Illinois, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 700 East Oakwood Boulevard
60653 Chicago, Illinois, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 1200 University Center Drive
60030 Grayslake, Illinois, USA
Telefon undefined

Adresse, linje 1 770 North Halsted Street, Suite 420
60642 Chicago, Illinois, USA
Telefon undefined