Monroe College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om Monroe

Monroe College ble grunnlagt i 1933 med et eneste mål: Å utdanne menn og kvinner for en vellykket fremtid i verden. Monroe er anerkjent som et nasjonalt ledende i å tilby en fokusert, karriere-orientert, kvalitet utdanning til sin studentmasse med integrering av klasserommet læring med praktisk erfaring. Monroe tilbyr Certificate, førsteamanuensis, bachelor- og masterstudier som kan hjelpe lede studentene til arbeid i de mest relevante områdene for dagens raskt skiftende globale økonomien. På Monroe, studentene ta en Liberal Arts kjerne og kombinere det med sitt program av valget for å sikre et godt avrundet, omfattende utdannelse. Programmer inkluderer regnskap, Baking og Pastry, Business Management, Criminal Justice, Culinary Arts, General Business, Health Services Administration, Hospitality Management, Information Technology, Medical Administration, Assisterende, sykepleie, og folkehelse. Monroe College forstår også verdien og betydningen av teknologi, i dag og i future.Online læringskurs tillate elevene å ta klasser via Internett, mens en direkte digital tilkobling gir Teleconferencing mellom Bronx og Westchester studiesteder. Monroe er en spennende og levende sted å lære, arbeide og leve. Så vennligst utforske denne nettsiden og oppdage det avdelinger en Monroe utdanning kan bringe - belønningene som kan vare livet ut.

  En forpliktelse til studenter. . . Vi tilbyr uovertruffen personlig service til våre studenter, som er vår første prioritet. Vi er forpliktet til student suksess og gir et utfordrende fagmiljø med riktig støtte slik at alle elevene kan oppnå sitt fulle potensial. En respektfull, omsorgsfulle omgivelser. . . Vi skaper et unikt støttende atmosfære som understreker respekt og kollegialitet blant studenter, lærere og andre ansatte. En forpliktelse til gjennomføring. . . Vi streber etter å kontinuerlig forbedre institusjonell effektivitet og elevprestasjoner gjennom grundige egenvurdering og implementering av innovative ideer.      

Se MBA » Se BScs » Se BBA'er » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Master I Forretningsledelse

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Bronx New Rochelle + 1 fler

MBA-programmet på King Graduate School tar sikte på å stimulere til læring og hjelpe elevene å utvikle kompetanseene som bedriftsledere benytter i å lede og administrere i en [+]

Master I Bedriftsøkonomi

MBA-programmet ved King Graduate School tar sikte på å stimulere til læring og hjelpe elevene med å utvikle kompetanseene som bedriftsledere benytter i å lede og administrere i et komplekst, konkurransedyktig miljø.

Hva vil du gjøre med livet ditt? Drømmer du om å starte din egen bedrift? Er du interessert i ny produktutvikling? Uansett din lidenskap er programmet tilpasset slik at du kan møte dine mål. Det er banen du vil følge når du jobber mot din grad.

King Graduate School tilbyr fire forskjellige veier mot MBA-graden. Velge fra:

Generell MBA Konsentrasjon i finans Konsentrasjon i entreprenørskap Konsentrasjon i markedsføring Konsentrasjon i samfunnsutvikling Konsentrasjon i helsetjenester Mgt. Konsentrasjon i informasjonsteknologi ... [-]