Metropolitan College of New York

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Metropolitan College of New York er en privat, uavhengig, ikke for profitt institusjon for høyere utdanning. Høgskolen er akkreditert av styret i Regents ved Universitetet i staten New York og Midt States Association of Colleges og Schools. Den Høyskole er godkjent for opplæring av veteraner og andre kvalifiserte personer ved New York State undervisningsavdeling. Siden opprettelsen førti år siden, Høyskole har utviklet svært akademiske programmer som forbereder studentene til å bli kritiske tenkere og effektive kommunikatorer, slik at de kan bidra til deres organisasjoner og deres lokalsamfunn. Hva gjør MCNY så unikt er ...

En læreplan som tillater elevene å arbeide full tid og gå på skole på heltid En moden, fokusert student befolkningen In-the-feltet fakultet En rekke av lavere og høyere grad programmer Akselererte studier ... mens jobber heltid

MCNY har utviklet en læreplan som tillater elevene å oppgradere i mindre tid enn andre høgskoler, selv om man jobber heltid (unntatt Master of Science in Education program). Deltid alternativer er tilgjengelige.

Det er ikke lett, men det er definitivt verdt det. MCNY studenter går på skole på heltid og forfølge sin utdanning på heltid. De får sine grader raskere og de fortsetter å tjene penger fordi de ikke trenger å slutte i jobben eller skjære tilbake til en deltid tidsplan for å gå på skole.

Det er det vi mener med utdanning som fungerer.

På grunn av våre akselererte programmer og det faktum at vi tilbyr en 3-semester år, kan studentene:

Tjen en Associate of Arts Degree i 1 år og 4 måneder; Tjene en bachelorgrad i Business eller omsorgsminister i 2 2/3 år eller enda mindre, med relevant overføre studiepoeng; Tjene en Master of Science i utdanning eller en MSEd i en tre-semester år.

I tillegg MCNY tilbyr flere av sine kurs på nettet, slik at elevene kan jobbe i sitt eget tempo, på sin egen plan.

En fokusert begått student body Utholdenhet og formål er to kvaliteter som beskriver den typiske MCNY student. Dette er et sted for folk som vet hva de ønsker fra sin utdanning og er villig til å jobbe hardt for å få det, raskt. Se våre videoer som viser de virkelige historier om MCNY studenter, lærere og gradienter.

Professorer som er eksperter på sine felt MCNY professorer ikke bare lære, de er vellykkede arbeider fagfolk med mange års relevant erfaring. Ta deg tid til å klikke på Meet Fakultet for skolen du planlegger å delta.

Se Ettårig EMBA-programmer » Se BAs » Se Bachelor » Se MSc » Se Sertifikater » Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se BBA'er » Se BA'er » Se BSc'er » Se Master »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Ettårig MBA

MBA I Finansielle Tjenester

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA New York + 1 fler

Ligger i sentrum av New York, er MCNY ideell beliggenhet blant landets ledende bedrifter og finansinstitusjoner. Det finnes ikke noe bedre sted å lære om næringsliv og finans enn her. Med en MBA i Financial Services fra MCNY, vil du komme unna med de ledelsesmessige ferdigheter og faglig ekspertise du trenger for å komme videre i ... [+]

MBA i Financial Services

Ligger i sentrum av New York, er MCNY ideell beliggenhet blant landets ledende bedrifter og finansinstitusjoner. Det finnes ikke noe bedre sted å lære om næringsliv og finans enn her. Med en MBA i Financial Services fra MCNY, vil du komme unna med de ledelsesmessige ferdigheter og faglig ekspertise du trenger for å komme videre i denne konkurransepreget bransje. MBA i Financial Services er en av tre spennende MBA grad alternativer er tilgjengelige på MCNY. Alle våre programmer har et utenlandsopphold komponent og plassere en tung vekt på feltbasert læring, hvor dine ferdigheter blir satt på prøve i reelle forretningsmessige situasjoner.

Programoversikt ... [-]

MBA I Ledelse

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA New York + 1 fler

Utformet for å arbeide fagfolk, kan du tjene din MBA fra MCNY i så lite som ett år. Vi tilbyr kveld og helg klasser, samt et utvalg av online kurs og akselererte programmer. Enten du er interessert i vår MBA i Media Management, Financial Services, eller vår Generelt MBA, alle våre MBA-programmer går utover ... [+]

MBA i General Management

Utformet for å arbeide fagfolk, kan du tjene din MBA fra MCNY i så lite som ett år. Vi tilbyr kveld og helg klasser, samt et utvalg av online kurs og akselererte programmer.

Enten du er interessert i vår MBA i Media Management, Financial Services, eller vår Generelt MBA, alle våre MBA-programmer går utover den tradisjonelle læreplanen for å inkludere en innebygd reiser utenlands komponent.

MCNY MBA studentene få et globalt perspektiv på virksomheten fra studien på steder som London, Paris eller Frankfurt.

Programoversikt

På midtpunktet i MCNY MBA-programmer er College hensikt-sentrert utdanning modell, der studentene arbeider metodisk hvert semester for å ytterligere øke sin forståelse av verden av virksomheten, samtidig som vi bidrar til utvikling av deres konstruktive handlinger.... [-]


MBA I Mediehåndtering

Campus Heltidsstudier Deltid 1 år September 2018 USA New York + 1 fler

I tillegg til de generelle målene for MCNY MBA-program, studenter i Media Management programmet vil få kunnskap til: Utvikle modeller for vellykket utvinning og utnyttelse av sosiale og mobile medier i leveransen av tradisjonelle underholdningsindustrien; Forvalte og utvikle nye vellykkede forretningsmodeller i endring musikk- og forlagsbransje i lys av digitalisering og konvergens; og, Være i forkant av ... [+]

MBA i Media Management

I tillegg til de generelle målene for MCNY MBA-program, studenter i Media Management programmet vil få kunnskap til: Utvikle modeller for vellykket utvinning og utnyttelse av sosiale og mobile medier i leveransen av tradisjonelle underholdningsindustrien; Forvalte og utvikle nye vellykkede forretningsmodeller i endring musikk- og forlagsbransje i lys av digitalisering og konvergens; og, Være i forkant av administrasjon av vellykkede forretningsmodeller for å utvikle "nye" mediebransjen, gründer medie ventures eller forbedrede tjenesten metoder innenfor medievirksomheter med ferdigheter ervervet gjennom Dimension klasser og konstruktiv handling.

Om dette programmet ... [-]