Methodist University - Charles M. Reeves, Jr. School of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Grunnlagt i 1986, tilbyr The Charles M. Reeves School of Business and Economics akkreditert Bachelor og masterstudier over et bredt spekter av virksomheten disipliner. Over 700 studenter er i dag tatt fra 29 stater og 17 land.

Formålet med Reeves School of Business er å utforme og skape en ånd av entreprenørskap og kreativ økonomisk forsøke. Det gjør det ved å utvikle studentene en forståelse av den moderne amerikanske økonomien, en styrking av sin makt og institusjonelle struktur, og en evne til å fungere effektivt i den. Drivkraften i USA økonomien er entreprenørånd. Uten denne innovative og kreative fremstøt, enten i en stor bedrift eller en liten bedrift, vil økonomien stagnere. Verdien av entreprenørånd er ikke begrenset til virksomheten. Innovasjon, kreativitet og etisk ansvarlig risikotaking er nødvendig i regjeringen, militæret, utdanning og kirken. Den Reeves School of Business er dedikert til utvikling av denne entreprenørånd.

Akkreditering

Den Reeves School of Business er nasjonalt akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) å tilby følgende grader: Professional Master of Business Administration (MBA) med fokus på organisasjon og ledelse, Bachelor of Science (BS ) i regnskap, økonomi og administrasjon, entreprenørskap, finansiell økonomi, ledelse, markedsføring og Sport Management. I tillegg er en mindre i regnskap; Business administrasjon; entreprenørskap; Finansiell økonomi; Human Resource Management; International Business; Ledelse; markedsføring; Professional Tennis Ledelse; Resort, Club, og Hospitality Management; og Sport Management er akkreditert. Til slutt, en BS-grad i regnskap, økonomi og administrasjon, finansiell økonomi eller markedsføring med en PGA Golf Management Konsentrasjon; Professional Tennis Ledelse; Resort, Club, og Hospitality Management; og Sport Management Konsentrasjon er akkreditert.

Formålsparagraf

Den Reeves School of Business tilstreber å utvikle elevene til å møte kravene til virksomheten og til å dyrke etiske ledere som vil skape økonomisk og sosial verdi for et globalt samfunn.

Visjon

Den Reeves School of Business ønsker å være en anerkjent leder blant handelshøyskoler, inspirerende forskning, innovasjon og entreprenørskap.

verdier Statement

Etikk: Oppfordre elevene til å utvikle et personlig kode av verdier og etikk, og holder seg til moralske og etiske prinsipper, inkludert de som er basert på koder for yrkesetikk Profesjonalitet: Gi studentene en mulighet til å melde deg på faglige konsentrasjoner Engasjement: Fremme eksperimentell og anvendt læringsmuligheter, inkludert praksisplasser, co-operative arbeid opplevelser, prosjekter, praktiske erfaringer og tjeneste læring. Ledelse: Forberede studentene til å lykkes i sine påfølgende faglige og / eller akademiske karrierer Global: Gi studenten muligheter og erfaringer som vil oppmuntre deres deltakelse i vårt globale samfunn.
Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MBA

Professional Master Of Business Administration (MBA)

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 16 måneder September 2018 USA Fayetteville + 1 fler

The Professional MBA-programmet ved Methodist University gir en streng graduate program i business fag for dem som søker personlig og faglig tilfredshet, ønsker å øke lønnen potensial, og på forhånd eller endre sine karrierer. MBA-programmet ved Methodist University er fleksibel for travle voksne, er prisen konkurransedyktig, og muligheten venter. [+]

Professional Master of Business Administration (MBA) The Professional MBA-programmet ved Methodist University gir en streng graduate program i business fag for dem som søker personlig og faglig tilfredshet, ønsker å øke lønnen potensial, og på forhånd eller endre sine karrierer. MBA-programmet ved Methodist University er fleksibel for travle voksne, er prisen konkurransedyktig, og muligheten venter. The Professional MBA-programmet gir studentene et fokus på organisasjon og ledelse og blander online kurs arbeid med to helge bosted klasse økter per åtte ukers sikt. Studenter kan begynne klasser i høst eller vår og kan tjene sin Master of Business Administration i 16 måneder. For ytterligere informasjon, kontakt oss på telefon eller e-post. Yarborough Auditorium 28 oktober kl 18:00 11. desember klokken 02:00 Akkreditering Den Reeves School of Business er nasjonalt akkreditert av Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) for å tilby følgende mastergrad: Master of Business Administration (MBA) med fokus på organisasjon og ledelse. Studieplanen The Professional MBA-programmet ved Methodist University med fokus på organisasjon og ledelse består av 12 kurs (36 studiepoeng) tatt over 16 måneder. Klassene holdes i Margaret og Walter Clark Hall ved Reeves School of Business ved Methodist University i Fayetteville, North Carolina. Studenter delta bosted helgene to ganger per åtte ukers sikt (på en fredag ​​kveld, lørdag og søndag) og arbeid på nettet mellom bosted helgene. OPPDRAG OG MÅL Oppgaven for Professional MBA-programmet er å gi en høy kvalitet høgare utdanning som fremmer personlig og faglig utvikling av studenter, slik at de kan prestere på høyeste... [-]

Kontakt

Methodist University

Adresse, linje 1 Methodist University 5400 Ramsey Street Fayetteville, NC 28311
28311 Fayetteville, Nord-Carolina, USA
HJemmeside http://methodist.edu/
Telefon +1 910-630-7000